Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Росен Плевнелиев

Мнениеот grasiani » 16 юни 2013 19:52

urkoto написа:
grasiani написа:Всички герберасти от форума са на протест и няма кой да защити Плевнята .

Как бе, аз го защитих (донякъде) а не съм дори гербераст

много слабо,по активно трябва ,не оплю тия които искат оставката и са против бившия комсомолски секретар,трябваше да напишеш мръсни комунисти,фесове,червени боклуци,ще ви обесим ,убием и други такива измекярщини.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 16 юни 2013 19:54

Sofia_1914 написа:
джони написа:къде беше тоя Плевналиев ,когато задържаха 400 000 бюлетини,защо се беше скрил като мишка,защо не даде извънреден брифинг?и още един въпрос,как господин Плевналиев избра министрите на служебния кабинет,имаше ли тогава прозрачност? затова подкрепям ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!
ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!
ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!

Папгали, срам се за България. Дадохте си задните части на ДПС за да се мазните на Цецо Василев.

ся и ако ми кажеш кво общо има Цв. Василев с ДПС :mrgreen: А ти за срам не ми разправяй щото парите ви идват от Пещерска гроздова и помисли те от кой икономически кръг са????
Бизнеса на Цв.Василев тръгва по времето на СДС, бележи ръст при царя и тройната коалиция, а по времето на Боко закупи Булгартабак и Виваком. От коя партия е а? А с вашите спонсори от русия са в чудесни бизнес отношения. така че тея си ги разправяйте с циганетата...като си бъркате по дупките

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Хиляди се готвят да "изметат най-наглото правителство

Мнениеот angelco77 » 16 юни 2013 19:54

ivaka написа:Как може да защитавате така яростно ДПС?
Какво точно не е ясно в момента в България?
ДПС вилнее - Пловдивска област с турчин!
Благоевградска с турчин!
Кърджалийска с турчин!
Мукаддес Налбант, ханъмата дето искаше да махне ВАСИЛ ЛЕВСКИ от учебниците Е С ПОСТ ЗАМЕСТНИК -МИНИСТЪР!
НЕЯ КОЙ ЩЕ МАХНЕ?
ИЛИ ВИЕ ЩЕ РЪКОПЛЯСКАТЕ, ДОКАТО ТЯ МАХА НАС?
ТРИЕ ИСТОРИЯТА НИ, ТРИЕ ПАМЕТТА НИ, ТРИЕ НИ КАТО НАЦИЯ?
ТОВА ЛИ ИСКАТЕ?
ВИЕ БЪЛГАРИ ЛИ СТЕ?

+1
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 юни 2013 19:54

Не може да му се иска оставката на Роската , защото в скоро време ще прави служебен кабинет. :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Делян Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 19:56

Грасиани,не усещаш ли,че в момента заставаш против интересите на народа ? Не осъзнаваш ли,че се излагаш ? Цяла България е против това правителство,ти тука ни занимаваш с ГЕРБ !? Хората и ГЕРБ не искат,какво искаш повече не мога да разбера ?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 юни 2013 19:57

valiooooo написа:Какви 5 000 бе ,фес.Ти да не гледаш телевизията на Воленага ?

Фес ще викаш на баща си.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

danchob4
Контакти:

Мнениеот danchob4 » 16 юни 2013 19:58

Хора не им се връзвайте.Младите гейчета от БСП имат стройна организация за плюене по всевъзможни форуми и медии с по няколко никнейма с цел разколебаване на протестите.
Не се заблуждавайте, комунистите ще сдадат власта само с кръв.Къде са сега платените лумпени които февруари трошеха и хвърляха камъни срещу полицията.Всичко беше организирано и дирижирано от комунягите и турците.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Прекланям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот NOMER14 » 16 юни 2013 19:58

dunavfc написа:
CTAHKO написа:Каква доблест бе :? Я не се заблуждавай от няколко популистки изказвания,с цел председателското място в БСП 8-) Наясно ли си кой и какъв е този ;)

Изобщо не ме интересува какъв е и,дали е популист или не...Аз виждам един човек,който се осмели и е сред хората в момента,ЕДИНСТВЕН !

Тя , и Лилянка е има на снимки сред хората ;)

Потребителски аватар
suburban

Мнениеот suburban » 16 юни 2013 19:59

Синьо сърце написа:
eddie написа:Протестират нещо там хората.. знаят, че им е кофти, но не знаят какво да поискат..

Тотална декомунизация е изхода - вън от властта на всички имали някога партийни книжки и връзки с ДС :!:

Абсолютно точно. Събрали се 5-6 000 човека, на които не им харесва резултатът от изборите и " Оставка!". То така става тая работа. И на мен не ми харесваха преди 4 години, ама това е животът... кабинетът още не се е сформирал, заместниците не са си по местата-излезли ми некви лелки и викат:" Това не се търпи вече!" ??? Кое не се търпи, не е ясно. Кадрова грешка- и веднага оставка? Че то предното правителство трябваше 200 пъти да подаде оставка на тази логика. Всеки може да събере 5 000 недоволни, но ако някой си мисли, че те ще диктуват условията, много се е объркал. Искате нови избори-ами ще ги имате. Пак ще гласуваме анти ГЕРБ и пак няма да има кабинет. Нямаме дясна формация, за жалост-няма за кого да гласуваме, има само против кого. Това е положението. Всеки има право на протест, демокрация е. Гледайте малко по-сериозно на нещата. С аху-иху не става. Достатъчно сме зле и бездруго. Доста теми с глупости се изписаха, това е спортен форум все пак.

Слушай ме сега, Нито съм от герб, нито съм гербераст или герберист или нещо такова. Не вярвам и повечето хора дето са излезли сега навън да са привърженици на ПП ГЕРБ. Моля те уважи тия 5000 души или тоя дето ги е събрал(Делян Пеевски) и ако обичаш ни освободи от присъствието си, поне тая вечер.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Прекланям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот Groucho » 16 юни 2013 20:00

Хубава фраза! "Прекланям шапка" - много добре звучи :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”