Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Хиляди се готвят да "изметат най-наглото правителство

Мнениеот CTAHKO » 16 юни 2013 17:08

GOLEADOR написа:Кой докара турците на власт в България?
Кой даде власт на хора които искат да махнат Ботев и Вазов от учебниците на българчетата?
Този който направи всички тези поразии е предател.

Ако трябва да бъдем точни,ДПС я създадоха и я вкараха в парламента,Мултигруп 8-) И както една мутренска и икономическа групировка си имаше партия в парламента,така в момента тази партия си има икономически групировки 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 16 юни 2013 17:09, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 юни 2013 17:08

Daniel Levski написа:
GOLEADOR написа:Уродите от новата тройна коалиция да си ходят!Оставка и нови избори!

Нови избори, и дясно управление това е истината. Комунисти,дпс и атака в миманса

Дясно управление с Герб :o :lol:
Ти от коя гора се пръкна бе младежо? :roll: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

urkoto

Мнениеот urkoto » 16 юни 2013 17:10

plamenst7 написа:Съгласен съм, че ни трябва дясно управление, но за съжаление дясното никакво го няма напоследък. Сега е идеалната възможност според мен да се създаде нещо ново в дясното пространство, защото именно десният избирател няма за кого да гласува в настоящия момент. Повечето избиратели с десни убеждения или гласуват за ГЕРБ само и само да не вземат комунистите властта или изобщо не гласуват. СДС отдавна е в миманса, ДСБ може да се каже и те. Нужно е нещо ново, което да обедини десния избирател и ако не побързат да се осерат ще имат властта за дълги години напред.

Говори се, че Радан Кънев, който вероятно ще стане новия лидер на ДСБ и е много по-компромисна фигура от Командира, ще търси някакво широко дясно обединение на всички партии с що-годе интелигентен състав в център-дясно. Говори се уж за някаква нова коалиция в която ще са куневистите, дсб, сдс и т.н.
Иначе казано ще мачкаме тиквите и червените кхмери на следващите избори, но за Бога, нека първо поработят малко тия дето са в момента. Пари им под опашките и съм убеден, че ще се размърдат - на никой не му се ще да изпусне кокала :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 16 юни 2013 17:17

Daniel Levski написа:Браво на протестите, днес за 3-ти ден ще съм там. Долу комунистите ,дпс и атака. Нови избори и след тях дясно управление. Това е най-добре за България

Дясно управление - ДА, но БЕЗ участието на Бойко Борисов и Цветан Цветанов - ето това е най-доброто за нашата родина :idea:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Делян Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот grasiani » 16 юни 2013 17:20

Тривелий написа:
grasiani написа: И кога го разбрахте толкова бързо правителството ,то няма и месец....

Назначиш ли Пеевски за шеф на сигурноста в държавата, всичко което съм написал по-горе, добива истински смисъл, а това правителство е вече компрометирано! Ясна е целта с назначението на това лице! Помня, какво беше и преди 2009, обръчи от фирми на ДПС и т.н. Чудя ти се само на разсъжденията...

А когато изберете Борисов и Цветанов правителството няма да е компрометирано,5 здравни министри при предишното правителство не е компрометирано,разни калинки,любовници прокурорки,пращане на сексуални смс на малолетна тенисистка,министър на земеделието не е компрометиран,рязане на ленти,министър на финансите недобре с главата,министър Трайчо не е компрометиран и ние помним след 2009 до 2013 февруари това ли ни предлагате отново защото това ни очаква, няма да е по различно,и какво улицата ли ще управлява и тя ще казва кой да управлява така ли откъде накъде,тя ли ще назначава ,помислете малко вместо да лозунговате тука.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 16 юни 2013 17:21

CSKA69 написа:
Daniel Levski написа:Браво на протестите, днес за 3-ти ден ще съм там. Долу комунистите ,дпс и атака. Нови избори и след тях дясно управление. Това е най-добре за България

Дясно управление - ДА, но БЕЗ участието на Бойко Борисов и Цветан Цветанов - ето това е най-доброто за нашата родина :idea:

+1
Предполагам, че и Daniel Levski е имал това в предвид.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 16 юни 2013 17:23

Кво значение има, че са махнали пеевски. Когото и да сложат вече, ясно е че ще е пионка на дпс. В момента турци владеят най - важните звена в държавата, а някой тук искал кредит на доверие. Идиоти.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 16 юни 2013 17:31

GA_ veliki написа:
grasiani написа:
GA_ veliki написа:
grasiani написа:И кога го разбрахте толкова бързо правителството ,то няма и месец,това са дивотии които си ги написал колкото да не заспиш,аз видях и чух нещо друго пък нека да поспорим увеличаване на майките втората година от майчинството обезщетението със 70 лева,което Герб упорито отказваха да увеличат,за първолаците увеличение със 100 лева за първия учебен ден,планувано увеличение на детските надбавки от есента за първи път от 4 години изплащане на детските в срока който беше преди герб да дойде на власт,връщане швейцарското правило за индексиране на пенсиите от 1.01.2014,замразяване годините на годините за пенсия на това ниво,даване на коледни добавки за хората с най ниски пенсии,среща с бизнеса за подобряване на бизнес- климата след трагичните 4 години в тая насока от правителството на герб, изплащане на държавата които дължи на парите към фирмите,което неплащане доведе до междуфирмената задлъжнялост при герб,не ми се изрежда всичко защото няма да ми стигне цял ден. А в обществения интерес влиза ли това да возиш бистришките тигри със самолет с държавни пари,да си свързан със съмнителни екземпляри като Пашата,Цветелина Бориславова,Мишо Бирата тука изобщо няма никакви съмнителни икономически интереси,защо не излязохте тогава да защитавате обществените интереси,в обществения интерес ли е да не може да декларираш как така си забогатял с 6 апартамента и изведнъж човека който те проверява след време се появява в листата на герб за изборите това как ви изглежда.Но никъде не видях да мятат камъни по централата на герб и такава истерия когато си правеха далаверите, никой не му се видя толкова страшно и опасно,просто защото софиянци си обичат мутрите и НАЙ ВЕЧЕ БУДА , Мутра ви управляваше и то по мутраджийски а вие сега скачате и ми говорите за обществен интерес тоя град е мутраджийски,повечето хора които живеят там имат мутраджийски манталитет, София е проклятие за България.И защо си мислете че интереса на софиянци задължително всеки път трябва да е интереса на България .Сигурно в обществения интерес влиза и това да гласуваме и подкрепяма Герб.

Какъв бизнес климат?Кога е имало бизнес в България, че да му се оправя и климата?А, май ЕС каза ,че имаме функционираща пазарна икономика.Защо бизнеса тогава виси на варта на държавата?Нали са умни предприемчиви да инвестират.Да вкараш в шарлатанмента съмнителни фигури като Пеевски, пикаещия във фонтани, лобиста на фронтиер, да заметеш убийството на Кюлев, опита за убийство на съпруга на спортния ти министър,да допуснеш мутри с оръжие в съдебната палата?Брата на министър председателя с безброй заменеки по морето?Специалист по униформи на СА ни беше министър председател и сега се опитва реди правителство- това е баш калинката. София си е София добра или лоша такава е .Гласувай както си искаш но остави и другите да решат сами за кого да гласуват и дали да гласуват.Сегашния МП пък е соло-т***** на един от големите олиграси в България....

на никого не съм казал как да гласува ,а питам влиза ли в обществения интерес да гласуваме за герб,нещо не си вдянал или не можеш да четеш,чети внимателно какво ме занимаваш с това какво не разбираш.

Май се правиш ,че не разбираш или си се объркал нещо.Смятам ,че в обществен интерес е всеки, който смята ,че някакъв начин са му нарушени правата, интересите, достойнството и т.н. има право да протестира.Това, че техните идеи и разбирания не отговарят на твоите не ги прави проклятие на държавата.Не вникването в написаното ,както и удобното пропускане някои факти ме кара да мисля ,че си някое местно дерибейче :roll:

Не се филмирай излишно като други,обикновен гражданин съм,нямам банкова сметка,нямам фирми,на никакъв пост не съм ,споделям това което мисля,ех българите толкова сме се зомбирали че чак вече търсят под вола теле.По спокойно хора каква е тази омраза какви са тези щуротии.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 16 юни 2013 17:33

grasiani написа:
Тривелий написа:
grasiani написа: И кога го разбрахте толкова бързо правителството ,то няма и месец....

Назначиш ли Пеевски за шеф на сигурноста в държавата, всичко което съм написал по-горе, добива истински смисъл, а това правителство е вече компрометирано! Ясна е целта с назначението на това лице! Помня, какво беше и преди 2009, обръчи от фирми на ДПС и т.н. Чудя ти се само на разсъжденията...

А когато изберете Борисов и Цветанов правителството няма да е компрометирано,5 здравни министри при предишното правителство не е компрометирано,разни калинки,любовници прокурорки,пращане на сексуални смс на малолетна тенисистка,министър на земеделието не е компрометиран,рязане на ленти,министър на финансите недобре с главата,министър Трайчо не е компрометиран и ние помним след 2009 до 2013 февруари това ли ни предлагате отново защото това ни очаква, няма да е по различно,и какво улицата ли ще управлява и тя ще казва кой да управлява така ли откъде накъде,тя ли ще назначава ,помислете малко вместо да лозунговате тука.

Викаш при Луканов, Беров, Виденов и Станишев беше цветя и рози! Пази боже от комунисти, няма по-голяма сган която да се е раждала на тая планета от тези анти хора! Смърт за тях им пожелавам и ще им се изплюя на гробовете!

Няма нормален човек комунист, няма!!! Това е болестно състояние което трябва да се лекува на две места! Обикновените комунисти гласоподаватели в Карлуково и на 4ти километър! А управляващата комунистическа клика, децата им и всичките им олигарси и политико-финансови кръгове от фирми са за ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ СТОЛ и никъде другаде!

СМЪРТ НА КОМУНИЗМА И КОМУНИСТИТЕ! Няма какво друго да кажа, през тези десетилетия превърнаха България от европейска държава в съветски нужник и тяхна дебитна карта!!!!

Както казва един виден фен на тяхното футболно творение, СМЪРТ БЕ МЪРШИ, смърт за всички комунисти управлявали тая държава някога и довелия до този крах от 44та до днес!!!!!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 16 юни 2013 17:51, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 юни 2013 17:35

CTAHKO написа:
GOLEADOR написа:Кой докара турците на власт в България?
Кой даде власт на хора които искат да махнат Ботев и Вазов от учебниците на българчетата?
Този който направи всички тези поразии е предател.

Ако трябва да бъдем точни,ДПС я създадоха и я вкараха в парламента,Мултигруп 8-) И както една мутренска и икономическа групировка си имаше партия в парламента,така в момента тази партия си има икономически групировки 8-)

Ей това е нещо ново...партия да си има икономическа групировка! За да имаш нещо, трябва да го купиш, и как една партия с въшливите си 50-100 милиона от субсидии, ще купи нещо дето струва милиарди...Обратното е логично, икономическите групировки притежават свои партии...
Истината в момента е, че в България се води война за преразпределение на "баницата" между две олигархистични структури, едните притежават БСП и ДПС, другите ГЕРБ...Няма леви, няма десни, няма турци, няма българи, няма националисти, няма нихилисти, всичко, което става е борба за кокала...Тактиката на стария Рим "Разделяй и владей" работи, така са ви зомбирали, че утре ще се изправите с ножове и пушки брат срещу брата, за кеф на тези сволачи... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Архив”