Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

СИН_ИМПЕРАТОР

Re: Хиляди се готвят да "изметат най-наглото правителство

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 16 юни 2013 16:17

е пак ли Тиквата ще връщаме- не, благодаря :!:

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Делян Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот grasiani » 16 юни 2013 16:18

Тривелий написа:
grasiani написа:
bubka написа:
grasiani написа:Аз на митингите които касаят мен и семейството ми съм бил...

Разбрахме, че си егоист по природа, не е нужно да парадираш с това. :lol: :lol: Нормално е да не разбираш протест, който касае обществени интереси, а не лични такива. ;)

Това не е протест вече, това са митинги за връщане на герб на власт и който ми каже противното това са ала-бала за наивници и деца от детската градина,а и протеста изпълни задачата си Пеевски няма да е шеф на Данс, къде е обществения протест вече, това ли е ,събаряне на кабинета, оставки, аз пък не виждам това да е за обществен интерес това е в интерес на Б.Б И НЕГОВАТА КЛИКА , служебно правителство, нови избори,Герб-2 и дойде зимата пак и януари пак на улицата за поредното вдигане на тока- неминуемо и невъзможност за плащане на сметки,смъкване на кабинета служебно правителство и после какво ,инфлация, падане на борда, друго какво следва гладни бунтове,гражданска война кажи какво следва по нататък.

Да ти кажа ли, за какво продължават митингите :!: Продължават, според мен основателно, защото и правителство и парламент, ясно и нагло показаха, че повече ги интересуват съмнителните икономически интереси, отколкото добруването на народа ни. Това го разбраха и децата, и не знам кой луд ще им даде доверие, за да продължат да управляват.

И кога го разбрахте толкова бързо правителството ,то няма и месец,това са дивотии които си ги написал колкото да не заспиш,аз видях и чух нещо друго пък нека да поспорим увеличаване на майките втората година от майчинството обезщетението със 70 лева,което Герб упорито отказваха да увеличат,за първолаците увеличение със 100 лева за първия учебен ден,планувано увеличение на детските надбавки от есента за първи път от 4 години изплащане на детските в срока който беше преди герб да дойде на власт,връщане швейцарското правило за индексиране на пенсиите от 1.01.2014,замразяване годините на годините за пенсия на това ниво,даване на коледни добавки за хората с най ниски пенсии,среща с бизнеса за подобряване на бизнес- климата след трагичните 4 години в тая насока от правителството на герб, изплащане на държавата които дължи на парите към фирмите,което неплащане доведе до междуфирмената задлъжнялост при герб,не ми се изрежда всичко защото няма да ми стигне цял ден. А в обществения интерес влиза ли това да возиш бистришките тигри със самолет с държавни пари,да си свързан със съмнителни екземпляри като Пашата,Цветелина Бориславова,Мишо Бирата тука изобщо няма никакви съмнителни икономически интереси,защо не излязохте тогава да защитавате обществените интереси,в обществения интерес ли е да не може да декларираш как така си забогатял с 6 апартамента и изведнъж човека който те проверява след време се появява в листата на герб за изборите това как ви изглежда.Но никъде не видях да мятат камъни по централата на герб и такава истерия когато си правеха далаверите, никой не му се видя толкова страшно и опасно,просто защото софиянци си обичат мутрите и НАЙ ВЕЧЕ БУДА , Мутра ви управляваше и то по мутраджийски а вие сега скачате и ми говорите за обществен интерес тоя град е мутраджийски,повечето хора които живеят там имат мутраджийски манталитет, София е проклятие за България.И защо си мислете че интереса на софиянци задължително всеки път трябва да е интереса на България .Сигурно в обществения интерес влиза и това да гласуваме и подкрепяма Герб.

efrona80
Контакти:

Мнениеот efrona80 » 16 юни 2013 16:19

СИН_ИМПЕРАТОР написа:е пак ли Тиквата ще връщаме- не, благодаря :!:

АМИ МАЛОУМНИЦИТЕ СИ ХАРЕСВАТ ТИКВАТА ОТ БАНКЯ. ИСКАТ ТИКВАТА, ПАШАТА И ДОМУСА ДА СИ ВЪРТЯТ КОНТРАБАНДА И ТЪРГОВИЯ С АМФЕТАМИНИ.

efrona80
Контакти:

Мнениеот efrona80 » 16 юни 2013 16:21

ИСКАТ ТИЯ СЕГА ДА ВЪРНАТ ТИКВАТА И ТЪРНОВСКАТА МУТРА ПЕТЪР-ХРИСТОВ ОТНОВО ДА СЕ ПОКАЖЕ НА ХОРИЗОНТА.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 юни 2013 16:25

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XjN5VheOOsk&feature=youtu.be[/youtube][/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

efrona80
Контакти:

Мнениеот efrona80 » 16 юни 2013 16:26

СПОНСОР НА ГЕРБ ИЗТОЧВАШЕ ЗАХАРНИЯ ЗАВОД В ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

“Дито” стоя на портала с години
“Захарни заводи” АД отдавна е в примката на частни групировки и фирми. Името му нашумя още през 1994 г., когато на изхода му застана охранителната фирма “Дито”, собственост на горнооряховчанина Петър Христов, но с регистрация в София. Нейната производна “Дито шугър” сключи със завода заробващ договор, който задължаваше държавната фирма да продава продукцията си на “Дито” и целият пласмент минаваше само през нея. В същото време “Дито” снабдяваше със суровина завода на високи цени. През април 1995 г. профсъюзни лидери изпратиха открито писмо, в което обвиниха “Дито” в стремеж за предизвикване на фалит. След като станаха известни условията на договора, тогавашният директор на фирмата инж. Христо Сеизов беше уволнен, а новото ръководство даде под съд “Дито шугър” за неизпълнени доставки и неплатена реализирана продукция. Искът на завода беше за 300 милиона лева тогавашни пари. “Дито” от своя страна запечата складовите наличности и заведе дело за неправомерно прекратяване на договора. През същия период към контрол на “Захарни заводи” АД се стремят и фирмите на Дилян Дорон “Дискавъри” и “Бул интернешънъл”. Те работят по същата схема както “Дито”. “Дискавъри” беше разследвана за контрабанден внос на захар през бургаското пристанище между 1994-96 г., но разследването беше потулено от МВР. Очевидно практиката на входа и на изхода на фирмата да застават частни фирми никога не е прекъсвала въпреки смяната на партиите в държавното управление. Сега ръководството на завода е обжалвало ревизионния акт - шефовете твърдят, че могат сами да си договарят отстъпки според клиентите, както и че те не са длъжни да знаят борсовите цени на суровините.

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 16 юни 2013 16:26

efrona80 написа:ИСКАТ ТИЯ СЕГА ДА ВЪРНАТ ТИКВАТА И ТЪРНОВСКАТА МУТРА ПЕТЪР-ХРИСТОВ ОТНОВО ДА СЕ ПОКАЖЕ НА ХОРИЗОНТА.

Министърът на образованието Анелия Клисарова заяви пред медиите, че неин зам.-министър ще бъде Мукаддес Налбант – същата, която преди време определи Левски като закононарушител и предложи отпадане на произведения на Ботев и Вазов от учебниците

Така по добре ли е :roll: :?: :!: EFRONA,ти си ДеПеСаР налиИзображениеИзображениеИзображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 16 юни 2013 16:32

grasiani написа:И кога го разбрахте толкова бързо правителството ,то няма и месец,това са дивотии които си ги написал колкото да не заспиш,аз видях и чух нещо друго пък нека да поспорим увеличаване на майките втората година от майчинството обезщетението със 70 лева,което Герб упорито отказваха да увеличат,за първолаците увеличение със 100 лева за първия учебен ден,планувано увеличение на детските надбавки от есента за първи път от 4 години изплащане на детските в срока който беше преди герб да дойде на власт,връщане швейцарското правило за индексиране на пенсиите от 1.01.2014,замразяване годините на годините за пенсия на това ниво,даване на коледни добавки за хората с най ниски пенсии,среща с бизнеса за подобряване на бизнес- климата след трагичните 4 години в тая насока от правителството на герб, изплащане на държавата които дължи на парите към фирмите,което неплащане доведе до междуфирмената задлъжнялост при герб,не ми се изрежда всичко защото няма да ми стигне цял ден. А в обществения интерес влиза ли това да возиш бистришките тигри със самолет с държавни пари,да си свързан със съмнителни екземпляри като Пашата,Цветелина Бориславова,Мишо Бирата тука изобщо няма никакви съмнителни икономически интереси,защо не излязохте тогава да защитавате обществените интереси,в обществения интерес ли е да не може да декларираш как така си забогатял с 6 апартамента и изведнъж човека който те проверява след време се появява в листата на герб за изборите това как ви изглежда.Но никъде не видях да мятат камъни по централата на герб и такава истерия когато си правеха далаверите, никой не му се видя толкова страшно и опасно,просто защото софиянци си обичат мутрите и НАЙ ВЕЧЕ БУДА , Мутра ви управляваше и то по мутраджийски а вие сега скачате и ми говорите за обществен интерес тоя град е мутраджийски,повечето хора които живеят там имат мутраджийски манталитет, София е проклятие за България.И защо си мислете че интереса на софиянци задължително всеки път трябва да е интереса на България .Сигурно в обществения интерес влиза и това да гласуваме и подкрепяма Герб.

Какъв бизнес климат?Кога е имало бизнес в България, че да му се оправя и климата?А, май ЕС каза ,че имаме функционираща пазарна икономика.Защо бизнеса тогава виси на варта на държавата?Нали са умни предприемчиви да инвестират.Да вкараш в шарлатанмента съмнителни фигури като Пеевски, пикаещия във фонтани, лобиста на фронтиер, да заметеш убийството на Кюлев, опита за убийство на съпруга на спортния ти министър,да допуснеш мутри с оръжие в съдебната палата?Брата на министър председателя с безброй замнеки по морето?Специалист по униформи на СА ни беше и сега се опитва реди правителство- това е баш калинката.В София си е София добра или лоша такава е .Гласувай както си искаш но остави и другите да решат сами за кого да гласуват и дали да гласуват.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 16 юни 2013 16:32

MCMXIII написа:[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XjN5VheOOsk&feature=youtu.be[/youtube][/center]

плача на глас!!! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Архив”