Челси: Жозе Моуриньо - Фен Тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: В Челси става страшно!!!

Мнениеот JohnnieWalker » 16 юни 2013 14:28

Ако изказванията му са истински, а не изсценирани от журналисти, той отново ми напомня колко ми е антипатичен... Давид Луиз би играл титуляр във всеки голям отбор в Европа (от мен ако зависи го взимам директно в Барса!). Мата има нечовешко количество асистенции (голяма част от които са феноменални). Торес колкото и да е разочаровал, не мисля, че това е начина да говориш на 29-30 годишен мъж, който има спечелени 2 европейски, 1 световно, ШЛ и ЛЕ... Точно заради това му поведение, хора като мен го смятат за пълен клоун... Имате най-добрия млад отбор в атакуващ план ! Оскар, Мата, Азар, Моусес и Лукаку (ако си го върнете де)... Лично аз, въпреки че ви мразя, чакам с нетърпение тези младежи да оформят изцяло нападението на отбора -> тогава ще стане страшно !

Joleco
Контакти:

Мнениеот Joleco » 16 юни 2013 14:41

Прав е JohnnieWalker, така е.
А на предния колега да му кажа, че това, че изпуска 2,3 сам срещу вратаря, точно това доказва каква класа е. Всеки прави пропуски, но не всеки си създава толкова положения. Да не говорим, че голям период от време играеше за отбора, играеше феноменално.... но без голове дългоо време. Голем кеф е да се гледа Торес за мен. Псувал съм го яко ама.... са мисля по друг начин :) Пред очите ми е примерно запазената му марка, да се втурне в гръб на накой защитник/халф и да му отнеме топката.
Oscar Mata Hazard Torres MOSES

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 16 юни 2013 14:46

Не е истина колко заблудени хора има тука. :lol:
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 16 юни 2013 15:04

Като напусне Абрамович и станете средняк,какъвто винаги сте били,тогава ще стане страшно,като разберете колко малки и незначитени сте ;)
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 16 юни 2013 15:07

Joleco написа:Абсолютно подкрепям автора на темата. Ама на 100%. Аз питам кой не мрази Моу ??? Дали съдиите, дали Уефа, дали ФА. Моля се да не продадеме Торес!!! Просто ще откачим ако го продадем. Критикувах го много, но той сега започва и започна да играе как трябва. А и той е имидж, не само голове, той е класа. Продава фланелки достатъчно, и си е изплатил парите 3 пъти от тоя имидж който дава на клуба. Днес само чета и се моля да не го продадем, някой ако знае нещо да пише дали е вярно. Хълк няма как да значи продажба на Торес, защото Хълк няма нищо общо с таран, той си е крило дясно. Даже Кавани не искам без Торес, предпочитам Торес да остане, дори това да значи да не купиме Кавани.
И пак по темата.... лошо е, тепърва ще страдаме от съдии, медии и тн. Аз само заради това не исках Моу, предпочитах Бенитес да остане. Абе не де :) Моу естествено ми е любимец, но точно тея отрицателни неща са много притеснителни. Виждаме кво става..... аз напрао съм откачил тея дни кви неща се пишат. Кое е истина, кое не е.... никой незнае. Как може да говори против най добрите си футболисти беееее....... ей не го искам Моуриньо, ако това е истина!! Луис, МАТА, ТОРЕС............. неможе така бе. Немога да повярвам. Вместо всичко да е положително, той си създава дразги още веднага. Ако е такъв гад верно да се маха... незнам кво става леле

Моуриньо, за разлика от други треньори е винаги на 1000% зад играчите си, никога не ги критикува след слаби мачове, никога не се оплаква от тях и винаги прехвърля напрежението и критиките изцяло върху себе си. Това изказване за Торес е изключение и може да значи само две неща - или че Моу е решил със сигурност да го продаде (за което аз съм ЗА с две ръце), или това че това е премерен психологически ход (заедно с други предстоящи), имащ за цел да върне формата на Торес.
Прав си че Торес игра по-добре в предишния сезон, обаче според мен ако не си вдигне нивото още трябва да се маха момчето или да стои на пейката. Целият отбор е с голяма класа, всички играчи се стараят безумно много, халфовете ни са с 40 гола само във Вишата лига, а той - 8. Но както и да е де, щеше да е ОК това, но най-ме дразни тази лековакост с която понякога играе и с която разваля атаки и пропуска положения. Затова си и мисля че в момента Моу може би се опитва да го подобри точно там, защото ако се раздава винаги и играе с хъс ще е идеален. И аз като lorda1234 имам пълно доверие на треньора.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 юни 2013 15:16

:lol: :lol: :lol: Разбирам другите фенове да слагате хейт на Моу, но от свои не съм го очаквал.Или сте малки и не знаете какво постигна Моуриньо в Челси или сте изключително заблудени.Ако ще да продаде Мата, Луиз, Торес и Лампард и Тери аз заставам твърдо зад него, защото е Специалния и знае какво върши.Тая година сме шампиони почти сигурно ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
bgtopdon
Контакти:

Мнениеот bgtopdon » 16 юни 2013 15:17

LordSirAlexFerguson написа:Като напусне Абрамович и станете средняк,какъвто винаги сте били,тогава ще стане страшно,като разберете колко малки и незначитени сте ;)

Мечтай си. ;) И след Абрамович Челси ще си е същия. Роман разви уникално компанията и сключи много изгодни договори, той превърна Челси в световна марка.

Виж обаче твоето отборче... преди дъвката нямахте 25 години титла, да не е сега да останете пак за дълъг период без титла?

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 16 юни 2013 15:31

bgtopdon написа:
LordSirAlexFerguson написа:Като напусне Абрамович и станете средняк,какъвто винаги сте били,тогава ще стане страшно,като разберете колко малки и незначитени сте ;)

Мечтай си. ;) И след Абрамович Челси ще си е същия. Роман разви уникално компанията и сключи много изгодни договори, той превърна Челси в световна марка.

Виж обаче твоето отборче... преди дъвката нямахте 25 години титла, да не е сега да останете пак за дълъг период без титла?

Изображениебууууууууухахаха марка''без история,c 1-титла за 150-годиниИзображение,с 200мл долара дълговеИзображение,отбор без фенове,муууууууууухахахаИзображение,без него се връщатe пак там където бяхте,Изображение

челси,псж,монако,еднодневки ;)
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
баничката
Контакти:

Мнениеот баничката » 16 юни 2013 15:34

Торес е лигльо, да го продава-
МОУ е куче и знае какво прави-
тоя сезон- Шампиони.

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 16 юни 2013 15:50

LordSirAlexFerguson написа:
bgtopdon написа:

Изображениебууууууууухахаха марка''без история,c 1-титла за 150-годиниИзображение,с 200мл долара дълговеИзображение,отбор без фенове,муууууууууухахахаИзображение,без него се връщатe пак там където бяхте,Изображение

челси,псж,монако,еднодневки ;)

Нали знаеш че МЮ има доста повече дългове от Челси.
Челси си спазват финансовият феърплей и до 2-3 години ще са в топ10 по бюджет в света и без субсидиите на Абрамович.

Върни се в “Архив”