Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски

Мнениеот Бижутера » 05 окт 2009 23:13

tprodanov написа:А ако не са 100, ами 5000?

на срещата на Батков с феновете на Герена миналата седмица защо бяха 30 човека, а не 3000?
Тогава трябваше да има позиция,сега вече нещата улегнаха...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: ЛЕВСКАРИ - ВРЕМЕ Е ЗА ПРОТЕСТ!

Мнениеот Cesc Fabregas » 05 окт 2009 23:17

Последно-кое? Петък, събота или неделя :?: Все пак всеки то нас трябва да си прави плановете ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

SINIOTO SARCE
Контакти:

Мнениеот SINIOTO SARCE » 05 окт 2009 23:18

НАПРАВЕТЕ ПОНЕ ТОВА - - ВСЕКИ ЛЕВСКАР ДА НАПРАВИ СВОЯ ТРАНСПАРАНТ ИЛИ ПЛАКАТ - БАТКОВ ВЪН, И ДА ГО ПУСНЕ ОТ ПРОЗОРЕЦА НА БЛОКА СИ. Нека цяла София и БЪЛГАРИЯ видят и чуят ОТНОШЕНИЕТО и позицията ни!
- Нека всеки призове с есемес всеки свой събрат ЛЕВСКАР в инициативата!
- Нека всеки сложи милия призив БАТКОВ ВЪН и на малък надпис на задното стъкло на колата си! Не е нужно да е лъскаво и специално - собственоръчно написано, оцветено от детето дори, автентично и "народно" е по-хубаво и от най-лъскавия стикер! /Детето ми днес отиде на училище с оцветена раница - БАТКОВ ВЪН. Обади се, че и други левскарчета направили същото!/
- Нека покажем, че наистина сме ЛЕВСКАРИ - искащи, протестиращи, със собствено мнение, единни, различни!
Тази малка жертва може да направи всеки един от нас. Евтино е, изпълнимо е, във всеки блок има левскари, знаем се, подготвяме се и действаме, ако сме ЛАВИНА - НЕКА ОЦВЕТИМ СОФИЯ И СТРАНАТА - ако не - ТЕЖКО И ГОРКО НИ!
Поради иззетата от тоталитарната власт инициативност от населението сред нас се разви така наречената "култура на зависимост" - да не предприемаме нищо късаещо самите нас, да чакаме някой от ГОРЕ - държавата, шефа или който и да било да решат собствените ни проблеми! Тази култура на зависимост за жалост е унаследена и битува и сред НАС. Но НЕЩАТА не се СЛУЧВАТ, нещата се ПРАВЯТ!
ЗАТОВА - ако при НАС има наченки на гражданско общество, ако споделяме ОБЩИ ЦЕННОСТИ, ако сме сме "РАЗЛИЧНИ", ако ни БОЛИ, ако сме носители на ДУХА НА АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА, ако сме носители на ДУХА НА СТАРИТЕ ЛЕВСКАРИ, ако сме наследници на онези, които в далеч по-страшни години се осмеляваха да пеят задружно и мощно "Левски, оле, нищо общо с МВР", ако сме ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ, а не шепа СТРАХЛИВЦИ, ако изпитваме поне мъничко угризения и срам от СОБСТВЕНОТО НИ БЕЗДЕЙСТВИЕ пред бащите, дедите, АПОСТОЛА и пред всички дали име и живот за ЛЕВСКИ, ако не искаме да сме БЕЗДЕЙНИ СЪУЧАСТНИЦИ в МЪЧИТЕЛНАТА КОНЧИНА на МИЛИЯ НИ ОТБОР - НЕКА ГО НАПРАВИМ! НЕКА от всеки блок, къща, офис, кола, човек ГРЕЙНЕ призива - БАТКОВ ВЪН! ЗАЩОТО стигнахме дъното. ЗАЩОТО сме унизени! ЗАЩОТО сме оскърбени! ЗАЩОТО сме огорчени! ЗАЩОТО СМЕ БЕСНИ! И ЗАЩОТО НИ ПИСНА!
БАТКОВ ВЪН!!!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

До всички милеещи за ЛЕВСКИ!

Мнениеот INZAGHI_99 » 05 окт 2009 23:25

Така имам мнението на 4 човека, които са готови да направим тази среща.
Темата е сериозна и се моля първо на модераторите да не я трият!
Второ нека да не се пише против Батков и т.н.....
Нека пише само този, който е сигурен че ще дойде!
Нека сега всеки да каже дали ще дойде и кога ви е най-удобно? Има идея този петък 10.10.2009-
събота 11.10.2009 неделя 12.10.2009 или пък преди мача Левски:Берое 18.10.2009.
Нека всеки който е сигурен че ще дойде да каже.
Когато се съберем ще обсъдим, какво точно ще правим, как, по какъв начин и т.н.
Тогава ще е най-лесно за всички!!!
Аз съм и за Петък и За Събота и За Неделя и за 18.10.2009
Кажете Вие за да се обединим???
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

jivko_d83
Контакти:

Мнениеот jivko_d83 » 05 окт 2009 23:27

Мога и в събота и в неделя. Кажете само час за да го имам в предвид.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: До всички милеещи за ЛЕВСКИ!

Мнениеот Cesc Fabregas » 05 окт 2009 23:28

за мен е все тая ,стига да не е следобеда, предпочитам да е вечер, около 7;30-20:00 ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 05 окт 2009 23:33

Така..1-во да кажа,ако ще и 5-ма ,6-ма да сме аз съм навит. АКо не друго ще се пийне по някоя биричка за здравето на Батков...не :lol: Иначе винаги съм за всякаква форма на мирен протест. Не мислите ли обаче,че имаме по-голям шанс,ако палиме по едно зрънце на всеки мач на Левски? Пак казвам. Не се отмятам от думите си. Ако се организира нещо съм там.
М/у другото много ми харесва идеята и на Автора на темата с плакатите. Понякога 1 плакат е по-голям от 50 човека. Видяхте как 1 карикатура,която беше позорно свалена от онези които уж ни пазят направи по-голямо впечатление от 300-400 човека крещящи "Батков к*рво". Аз лично смятам,че оттук нататък на всеки мач трябва да има такива прояви.
110 години любов!

Потребителски аватар
rembrant
Контакти:

Мнениеот rembrant » 05 окт 2009 23:35

levskifan82 написа:Уважеми фенове,
предлагам ви да се организираме в протест срещу управлението на Тодор Батков и да поискаме отстраняването на Достанич от поста "старши треньор". Предлагам протеста да се състои в събота 10.10.2009 г., Предлагам събота, защото е неработен ден и може да се съберат фенове и от провинцията. Може да се съберем в 12:00 ч. на Метростанция ст."Васил Левски"/бившото синьо кафе/ след, което да направим шествие до офиса на Т.Батков.
Очаквам вашите коментари! Ако сте съгласни, бих желал да помоля Гонг и Дарик да станат наши медийни партньори. Ние да го пуснем във всички форуми в интернет пространството и по този начин мисля, че до събота имаме възможност да организираме едно мащабно фенско шествие!
Ако не се лъжа за такъв тип протест трябва да поискаме разрешение и от общината, но разчитам, че поне ще свърши Вл.Владимиров от НФК Левски!
Никой не е по-голям от Левски!!!

Със медийните партньори си объркал влака според мен !!!!
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 05 окт 2009 23:56

аз също съм за Батков да се махне от Левски. честно казано с протести или с обиди на мачове, нищо няма да постигнем. смятам, че на него не му дреме от тези неща и ще си остане в управата на сините.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 06 окт 2009 00:41

Само ще добавя да идеята за плакатите е добра, видяхте какво стана и си мисля знаете какво ще стане!- И примера с купчината пръчки и самата пръчка!!!!!!! Обединението прави силата, когато юмрука не е свит или е неправилно свит ръката се чупи, когато ръката образува здрав юмрук, удара е мощен...............
Мисле те!!!! Ако сме всички на едно място повече народ дали Сз или каквито и да е там други стюарди и тем подобни ще имат куража и каквото и да е да се опълчат!!!
Пак казвам не на насилието, но................. ако сме поотделно ще е лошо за нас!
А.Ляпчев - со кроце, со благо, ама когато трябва - кютек :) :) !!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Върни се в “Архив”