Челси: Жозе Моуриньо - Фен Тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Re: Жозе Моуриньо-Фен Тема

Мнениеот drogba_best » 06 юни 2013 00:17

Sardukar написа:Дори това да беше потвърдена новина, а тя не е, Моуриньо има пълен кредит на доверие да гради отбор с играчите, които иска! Иначе, защо го взимаме? Да си бяхме с Рафата и да си цъкаме с настоящите футболисти!

Прав си по принцип ,но Мата се предтави на такова ниво че не мисля че може да бъде заменен ,това е мое мнение ,а и все пак пари не ни трябват ,така че аз не виждам адекватно обяснение за такъв ход на специалния ,но само времето ще покаже това :д

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 06 юни 2013 09:15

Има четири човека ,които не биват да бъдат сменяни по никакъв начин:Давид Луиз,Мата,Азар и Петър Чех.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 06 юни 2013 09:18

sslevski написа:Ако е истина за Хуан Мата,че отива в Реал М.Тогава бих казал,че в Челси нещата не са добре.Дано да няма нищо вярно.

Не вярвай на това!

Няма разумен треньор който ще се откаже от толкова креативен футболист! По-скоро ще работи с него за да подобри физиката му и да го накара да играе доста по-силно в дефанзивен план!

ПП В новспорт четох един анализ в който бегло се споменава, че Моуриньо не харесва Азар! :shock: Дали е възможно?

ПП2Вижда се, че Азар работи и в двете фази на играта, доста по-успешно от Матиньо!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

В Челси става страшно!!!

Мнениеот sslevski » 16 юни 2013 12:53

С идването на Жозе Моуриньо става страшно.Човек да не знае какво да какво да очаква.Започвам с това още преди идването му пресата започна само с негативи като се започне със статията за Азар и по точно,че новия мениджър не харесва стила му на игра.След това идват писаниците,че "щастливия" иска да продаде Мата на Реал Мадрид т.е. смята си го за ненужен.За какпак на всичко идва и статията от руските медии,че Моу въобще не харесва Давиди Луиз заради прекалено многото грешки ,които прави като губи често топките и също не му върши работа.И всички тези неща за по-малко от месец.Това ако не е натиск.Все пак става въпрос за едни от основните футболисти в Челси.Не знам кой и от какво го е страх,но определено натиска е голям.От своя страна Моуриньо директно си атакува футболистите като основен пример е Торес - нарича го разочарование.Толкова директно мисля,че не е нужно да се действа.Това само може да подтисне даден футболист,не да го развие.Лично мнение не защитавам Торес,но все пак имаше малък възход последната година,който пък от своя страна не е достатъчен за Челси.Сега и това,че в отбора се въвежда казармен ред.
Не знам кое е добре и кое зле,но дано накрая не се окаже,че приказките са повече от действията.Заставам твърдо зад Моуриньо,защото за мен това е единствения човек,който може да върне Челси там където му е мястото и по-нагоре.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: В Челси става страшно!!!

Мнениеот Rofles » 16 юни 2013 13:12

Само да кажа за мястото.. Къде е мястото на Челси ? Този отбор няма място точно в момента в световния футбол е има, но не е на върха. В момента мястото на Челси е зад Юнайтед. От отбора зависи да се промени това ако Юнайтед позволи. Не искам да го приемате като хейт, но мястото на Челси в момента е зад Юнайтед нито повече, нито по-малко. Още повече, че това място го броя за последните 5-6години. Ако говорим изобщо за ВЛ сте по-назад. Иначе успех желая на Моуриньо, не и срещу Юнайтед обаче.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 16 юни 2013 13:13

Моуриньо прекалено много го мразят медиите и затова се стига до такива статии, които несъмнено развалят климата в отбора.Същото стана и в Реал както той сам каза че медиите в Испания са водели "истинска война" с него. Въпреки всичко според мен ще направи Челси шампион,пък Тореската според мен си заминава след като вече са договорили Хълк :!: :)

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 16 юни 2013 13:14

Rofles написа:Само да кажа за мястото.. Къде е мястото на Челси ? Този отбор няма място точно в момента в световния футбол е има, но не е на върха. В момента мястото на Челси е зад Юнайтед. От отбора зависи да се промени това ако Юнайтед позволи. Не искам да го приемате като хейт, но мястото на Челси в момента е зад Юнайтед нито повече, нито по-малко. Още повече, че това място го броя за последните 5-6години. Ако говорим изобщо за ВЛ сте по-назад. Иначе успех желая на Моуриньо, не и срещу Юнайтед обаче.

Според мен оттеглянето на Сър-а ще свали Юнайтед много надолу , лично мнение.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 16 юни 2013 13:19

Rofles написа:Само да кажа за мястото.. Къде е мястото на Челси ? Този отбор няма място точно в момента в световния футбол е има, но не е на върха. В момента мястото на Челси е зад Юнайтед. От отбора зависи да се промени това ако Юнайтед позволи. Не искам да го приемате като хейт, но мястото на Челси в момента е зад Юнайтед нито повече, нито по-малко. Още повече, че това място го броя за последните 5-6години. Ако говорим изобщо за ВЛ сте по-назад. Иначе успех желая на Моуриньо, не и срещу Юнайтед обаче.

Беше, с новият треньор МЮ е поне с 20 точки след миналогодишният си резултат. Очаквам през новият сезон във ВЛ за шампион да се борят Челси и Ман. Сити, Моу има да се доказва, след една много слаба за стандартите, които сам е наложил, година. Все пак Торес е меко казано разочарование, Давид Луис е рисков играч. Успех на Челси.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 16 юни 2013 13:27

onceMORT написа:

Беше, с новият треньор МЮ е поне с 20 точки след миналогодишният си резултат. Очаквам през новият сезон във ВЛ за шампион да се борят Челси и Ман. Сити, Моу има да се доказва, след една много слаба за стандартите, които сам е наложил, година. Все пак Торес е меко казано разочарование, Давид Луис е рисков играч. Успех на Челси.

Относно Луиз.Посочи ми в момента дефанзивен футболист,който не е рисков и черпа ;)

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 16 юни 2013 13:37

sslevski написа:Относно Луиз.Посочи ми в момента дефанзивен футболист,който не е рисков и черпа ;)

Варан, кратко и ясно искаш дефанзивен футболист, не на същият пост
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Върни се в “Архив”