Председателят на Управителния съвет на Левски Иво Тонев заяви, че клубът се нуждае вече само от разрешения от пожарната и РИОСВ, за да започне изграждането на сектор А на стадион „Георги Аспарухов".
„Мисля си, че във вторник или сряда документите трябва да са готови. След това от ДАГ трябва да ни даде разрешение. Багерите не са в момента на стадиона, защото имахме разрешение само да си изчистим отломките от стария сектор. Ако бяхме правили нещо друго, щяхме да нарушим законите. А ние си спазваме правилата", заяви пред „Тема Спорт" Тонев.
„Имахме разговор с Константин Баждеков и с човека, който отговаря за придвижването на документите по учрежденията. Най-реалистичното е да кажем, че до края на месеца ще направим първа копка и ще започнем да строим. Нямаме никаква вина за забавянето."
"Искаме да сме изрядни, за да няма след това някои обструкции и да се каже, че правим незаконни работи. Всичко е по тази причина. Освен към стадиона, вече имам отношение само към някои организационни въпроси за честването на 100-годишнината на Левски. Имам ангажимент към феновете. Работим по доста идеи още отпреди 3-4 месеца", завърши Тонев.
Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Oфициална Тема: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
Краят на месеца бързо ще дойде.Ще съм силно изненадан ако наистина започнат строежа на 30 юни.
- blue avalanche
- Контакти:
"Човек предполага,Господ разполага."
Ами след като под гордото знаме на ГА се събраха червените армади и изхвърлиха ББ от властта, то е нормално да почнат да ни правят бюрократични спънки.
Според мен, всичко ще е ОК до 24.05.2014. Може и да има някакви довършителни неща да се оправят, но според мен ще се настаним на новите си места в "А" след 11 месеца.
Според мен, всичко ще е ОК до 24.05.2014. Може и да има някакви довършителни неща да се оправят, но според мен ще се настаним на новите си места в "А" след 11 месеца.
-
- Контакти:
RIR написа:Ами след като под гордото знаме на ГА се събраха червените армади и изхвърлиха ББ от властта, то е нормално да почнат да ни правят бюрократични спънки.
Банскалии имат един лаф"надай се к.ре на пияна жена"
petko.h.markov написа:RIR написа:Ами след като под гордото знаме на ГА се събраха червените армади и изхвърлиха ББ от властта, то е нормално да почнат да ни правят бюрократични спънки.
Банскалии имат един лаф"надай се к.ре на пияна жена"
Което е един много хубав лаф. Но е "измислен" във времена, в които пияните жени са били рядкост.

Сега с лопати да ги ринеш.

... Последни разрешения от РИОСВ и пожарната и 14-дневен срок, за да влезе в сила строителното разрешение. Грубо казано, по изчисленията, които направихме с архитектите - в периода между 3 и 9 юли ще имаме право да започнем строежа. Ще има друг инвеститор, но не чужд, а фирма, която има дейност, свързана със стадиона. Тя прояви интерес и водихме сериозни разговори. Когато всичко е ясно, ще обявим нещата. Към днешна дата не мога да кажа нищо за ВТБ. Водят се разговори с нов спонсор и сега няма как да коментирам тази тема. Иначе - да, договрът с ВТБ приключва сега...
Искам да насоча ниманието ви към следните цитати "между 3 и 9 юли ще имаме право да започнем строежа", а не " ше започнем".Има разлика нали?" Когато всичко е ясно, ще обявим нещата".Още се водят разговори с потенциален инвеститор за строежа.Както се казваше в един български филм "Лошо ,Седларов , лошо".
onegavon написа:Искам да насоча ниманието ви към следните цитати "между 3 и 9 юли ще имаме право да започнем строежа", а не " ше започнем".Има разлика нали?" Когато всичко е ясно, ще обявим нещата".Още се водят разговори с потенциален инвеститор за строежа.Както се казваше в един български филм "Лошо ,Седларов , лошо".
Ако любимият ми клуб бе пред разпад с неясно бъдеще, дали ще има нов собственик или ще фалира... въобще нямаше да ме интересува дали вечния враг ще започне строеж на нов стадион! Или пък тук намираш утеха в несполуките на другия?
onegavon написа:Искам да насоча ниманието ви към следните цитати "между 3 и 9 юли ще имаме право да започнем строежа", а не " ше започнем".Има разлика нали?" Когато всичко е ясно, ще обявим нещата".Още се водят разговори с потенциален инвеститор за строежа.Както се казваше в един български филм "Лошо ,Седларов , лошо".
Явно, защото в ЦСКА нищо не върви, си решил ,че и в Левски е същото! Успокой топката, на 24.05.2014 г. сектор "А" на стадион Г. Аспарухов ще е напълно готов!
А ти, си насочи вниманието към цирка в Борисовата градина!