Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот MuFc1878 » 16 юни 2013 11:06

Levskar_90 написа:Айде да разкарваме некадърното дърво Карвалю и Силва и да си връщаме Домо и ако има опция и Дембеле ;)

Гарата е да се върне..... все ще е късно :|

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юни 2013 11:29

MuFc1878 написа:
Levskar_90 написа:Айде да разкарваме некадърното дърво Карвалю и Силва и да си връщаме Домо и ако има опция и Дембеле ;)

Гарата е да се върне..... все ще е късно :|

"Некадърното дърво Карвальо" вкара 19 гола,а т.н. Домо,в най-добрия си сезон-15...Кой сега е дърво?
А Дембеле до една седмица след "завръщането" си ще влезе в затвора.
Последна промяна от blue avalanche на 16 юни 2013 14:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 юни 2013 11:41

blue avalanche написа:А Дембеле до една седмица след "завръщането" си ще влезе в затвора.

Това беше добро и има логика :lol:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 юни 2013 12:12

Много рев за Дембеле, силен сезон направи при нас, но в света има твърде много футболисти, за да се говори вече втора година за негово връщане. Сега е добър момент да се продаде Карвальо, стига да има прилична оферта. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 юни 2013 17:45

Митов обяви: Везалов остава, гласувам му доверие

„Карвальо ще си тръгне при добра оферта“, каза треньорът на Левски
Старши треньорът на Левски Николай Митов призна, че Базил де Карвальо или Жоао Силва могат да напуснат отбора, ако за тях бъде получена добра оферта. Младият специалист подчерта, че Димитър Везалов, който си вкара автогол в мача със Славия и по този начин сините се простиха с титлата, остава в отбора.

„Доволен съм от подготовката, от тренировките, които провеждаме. Рамон Лопес не тренира на облечен режим, просто почива повече, но от около два дена тренира пълноценно. Базил де Карвальо спази уговорката и се върна в обявения срок. Карвальо е футболист на Левски, ако има добра оферта, няма да го задържаме, за момента няма яснота. Това какъв играч ще вземем и кой ще си тръгне е въпрос на преговори“, каза Митов пред Канал 3.

„На футболистите, които си тръгват съм им казал лично и съм им обяснил защо е така. Везалов остава в отбора, гласувам му доверие“, каза треньорът.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 юни 2013 17:52

"Казаха ми кой е Сираков и да внимавам с него".

Крилото на Левски Кристовао Рамос нашумя по време на сезона след конфликта, който имаше с бившия старши треньор на тима Илиан Илиев. Футболистът бе наказан с последно предупреждение за изваждане от състава, но след това бе реабилитиран. През последната седмица около гологлавия нападател отново имаше спекулации, според които искал по-висока заплата за да поднови договора си.

Какво се случи в крайна сметка с контракта на Рамос, докога ще остане той на "Герена" и каква е точната причина за скандала между него и Илиан Илиев - отговорите на португалеца пред главния редактор на Livesport.bg Крум Савов.

Кристовао, имаше очаквания, че може и да не удължиш договора си с Левски. Всичко ясно ли е вече, подписа ли нов контракт?

Всичко е ясно. Въобще не е ставало дума да си тръгвам от Левски, исках да остана в клуба. Нямаше за пари, както се писа в някои медии. Просто имахме определени различния относно клаузите в договора, но всичко бе изгладено. Това ме радва и съм щастлив, че оставам в отбора. Това исках от самото начало на преговорите.

За какъв период е новият ти договор, докога ще останеш на „Герена"?

Преподписах за 2 години.

В кръга на шегата можем ли да кажем, че има възможност и да завършиш кариерата си тук?

Надявам се кариерата ми да не приключи след 2 години (смее се). Искам да играя поне до 34-35 години (б.р. - сега Рамос е на 30 години). Във физическо отношение съм много добре, така че това едва ли ще се случи.

Шегуваме се, но през последния сезон наистина имаше период, в който не играеше. Бе предупреден с изваждане от първия състав по решение на бившия треньор Илиан Илиев. Каква беше причината за тази санкция, защо те наказаха?

Нямаше причина. Илиан просто дойде в съблекалнята и ми каза, че съм с последно предупреждение заради разваляне на атмосферата в състава. Бях изненадан, никога не съм имал проблем с някого от отбора в съблекалнята. Мисля, че всеки ден съм си вършел работата като професионалист. Това, коетко направи, според мен, не беше сериозно.

Появиха се информации, че не си се усмихвал достатъчно, че си бил малко по-раздразнителен и наказанието е било заради това?

Явно това е бил проблемът – че не се усмихвам. Но това е моят характер, не мисля, че трябва да се усмихвам на всички. Като не го чувствам, не го правя. Не мога да променя това.

Но аз мога да потвърдя това, защото, когато те видях в магазина и те поздравих, ти не се усмихна и ме погледна все едно „Кой си ти?".

Да, защото тогава не те познавах. Както виждате, в момента се усмихвам. Може би това наистина е проблем за мен, защото когато хората ме видят за пръв път, си правят погрешни изводи. Но както казах, такъв ми е характерът. Но ако треньорът реши да ми даде последно предупреждение за това... трябва да го приема, но не смятам, че беше честно.

Каква е обстановката в отбора, след промяната в ръководството. Имате нов директор – Наско Сираков, голяма фигура в българския футбол. Той е близък приятел със Станимир Стоилов, когото познаваш. Знаеш ли, че те са постигнали най-големите успехи на Левски в последните години, влязоха в групите на Шампионската лига?

Да, разбира се, че знам това. Наясно съм, че Сираков е голямо име за Левски, най-добрият голмайстор в историята на отбора. Мисля, че ще ни помогне много.

Срещна ли се вече с него, поговорихте ли си на четири очи?

Да, говорихме с него при подписването на новия договор.

Всички знаят, че е трудно да се говори с него...

Така трябва да е. Трябва да вкара дисциплина в тима. Вярвам, че това е най-важното за всеки отбор. Всички го уважават, включително и аз. Уважавам като цяло всички в клуба. Казаха ми кой е Сираков и да внимавам с него.

Но може би не уважаваш Илиан Илиев?

Не, не. Уважавам и него. Просто не мисля, че постъпи честно с мен. Но решението беше такова, трябваше да се съобразя. Двамата със Станислав Ангелов бяхме предупредени. Говорихме с него затова, но аз отговарям за себе си. Приех решението и уважавах Илиан Илиев като мой треньор. С новия договор ще видите един нов Рамос.

Митов бързо зае неговото място. Като че ли промени някои неща в игровото ви поведение – като агресия, като дух, имахте и няколко късметлийски победи с него...

Един мой бивш треньор ми беше казъл - За да ти се усмихне шансът, трябва да го търсиш докрая. И това, че вкарвахме в последните минути, се получаваше, защото вярвахме в победата до самия край. Късметът пък ни обърна гръб срещу Берое и Славия. Но е истина, че новият треньор ни даде повече сила, увереност и мисля, че отборът се разви в положителна посока след като пое тима.

Имал ли си подобен момент досега в кариерата си като последния мач със Славия, когато само 15 минути ви деляха от спечелването на титлата?

Не, досега не ми се беше случвало подобно нещо. Дори не съм предполагал, че е възможно. За съжаление накрая страдахме, беше много тежко. Но сега трябва да забравим какво се е случило, защото започва нов сезон. Трябва да се научим да бием и дузпи. Но чувството, че имахме толкова шансове, а загубихме всичко бе много лошо за играчите. Феновете също страдаха заедно с нас. Но трябва да продължим напред.

Звънят ли ти приятели, журналисти от Португалия да те питат как е възможно да загубите титлата по този начин?

Говорих само с няколко приятели, те бяха много изненадани. Но това е футболът. Не можехме да повярваме, че това ни се случва, но за съжаление стана така.

Не се ли провалихте, защото бяхте напълно сигурни в титлата, бяхте приготвили шампанското и въобще празненствата ви чакаха още преди мача? Може би не бяхте готови за двубой като този?

Не мисля, че беше така. Вкарахме един гол, Илиян Йорданов уцели гредата през първото полувреме. Дъстли и Карвальо също пропуснаха изгодни положения, но така и не отбелязахме втори. И след това си вкарахме гол сами. Около нас нямаше никого от Славия, бяхме четирима наши. Явно такава ни беше съдбата – да не сме шампиони. Мисля, че играехме добре, но не можехме да отбележим втори гол. Просто лош късмет.

Говори ли с Везалов, който си вкара автогола? Може би е бил най-нещастният футболист след края на мача?

Честно казано, не отидох да говоря с него. Мисля, че беше достатъчно тъжен от това, което се случи. Но той е защитник и това може да се случи на всеки.

Видя ли какво направи след мача вратарят на Славия Георги Петков, който преди беше в Левски. Мустаците, жестовете...

Видях какво направи, но честно не знаех какъв е точно проблемът. Така че не мога да коментирам. После разбрах, че е бил в Левски и че е бил изгонен.

Как се разбираш с другите португалци в отбора – Нуно Пинто, Жоао Силва? Излизате ли заедно?

Да, разбираме се. С Пинто сме най-добри приятели, дори спим в една стая на лагерите. Разбирам се много с Жоао, с Гари и с Карвальо.

Силва вкара срещу ЦСКА за победата в дербито. Ти също стана герой по подобен начин година по-рано. Говори ли с него, тук хората завинаги заобичват някого, донесъл успеха в този мач?

Не съм му говорил по-специално, просто го поздравих за гола. Той работи усърдно всеки ден, всеки знае това.

Но хората като че ли очакваха повече от него предвид визитката му?

Да, но когато смениш страната, нещата може и да не ти се получат веднага. Мисля, че много се старае. Вкара на ЦСКА, на Берое, на Славия... Може да не е толкова, колкото феновете са очаквали от него, но допринася за успехите на отбора. Мисля, че ще продължи да го прави. Има изключителни качества.

Може би имате най-доброто нападение – ти, Гари Родригес, Жоао, Карвальо... Но Лудогорец спечели титлата. Мислиш ли, че го направи честно?

Добър отбор са, но... Не искам да говоря затова, че Карвальо ги нарече ла*нян клуб (смее се). Те си знаят най-добре как са си играли мачовете. Трябва да гледаме Левски, не другите отбори. Два пъти поред са шампиони, въпреки че ги бихме на "Герена".

А какво мислиш за новия директор Йовов. Допреди няколко седмици играехте заедно, сега ти е шеф?

Радвам се за него, защото той е голяма фигура за клуба. Започва нова кариера и му желая успех с Левски.

Знаеш ли, че най-известният български футболист – Христо Стоичков стана треньор на ЦСКА? Какво мислиш за него?

Знам кой е Стоичков. Беше много велик футболист, спечелил е Златната топка, така че само уважение към него като играч. Вече като треньор... не мога да кажа нещо по-специално. Знам само, че пое ЦСКА. Това е предизвикателство за мен.

Ако не си беше подновил договора и беше получил оферта от ЦСКА, щеше ли да я приемеш?

Не, разбира се. За да съм честен, в България бих играл само за Левски.

А като поднови договора си, получи ли увеличение на заплатата или прие условията на клуба?

Не са ми увеличавали парите, приех предложението на клуба и накрая постигнахме съгласие. Това е.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юни 2013 18:00

tevez написа:Митов обяви: Везалов остава, гласувам му доверие

„Карвальо ще си тръгне при добра оферта“, каза треньорът на Левски
Старши треньорът на Левски Николай Митов призна, че Базил де Карвальо или Жоао Силва могат да напуснат отбора, ако за тях бъде получена добра оферта. Младият специалист подчерта, че Димитър Везалов, който си вкара автогол в мача със Славия и по този начин сините се простиха с титлата, остава в отбора.

„Доволен съм от подготовката, от тренировките, които провеждаме. Рамон Лопес не тренира на облечен режим, просто почива повече, но от около два дена тренира пълноценно. Базил де Карвальо спази уговорката и се върна в обявения срок. Карвальо е футболист на Левски, ако има добра оферта, няма да го задържаме, за момента няма яснота. Това какъв играч ще вземем и кой ще си тръгне е въпрос на преговори“, каза Митов пред Канал 3.

„На футболистите, които си тръгват съм им казал лично и съм им обяснил защо е така. Везалов остава в отбора, гласувам му доверие“, каза треньорът.

На футболистите, които си тръгват съм им казал лично и съм им обяснил защо е така.

Е,добре,де...Кои са тези мистериозни футболисти,дето си тръгват?Ама официално!А не от вестникарски изрезки...

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 16 юни 2013 18:05

Смях с Везала, Карвалю и Силва на 100 годишнината. Смешно и жалко...
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 16 юни 2013 21:08

tevez написа:Митов обяви: Везалов остава, гласувам му доверие

НЕ! НЕ! НЕ! НЕ! НЕ! НЕ!
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 16 юни 2013 22:03

blue avalanche написа:Е,добре,де...Кои са тези мистериозни футболисти,дето си тръгват?Ама официално!А не от вестникарски изрезки...

:mrgreen: Сега или веднага? :mrgreen:
За някои играчи чакат оферти и ако евентуално няма, ще се опитат да прекратят договорите по взаимно съгласие или да останат в отбора с намалени заплати.
До този момент единственият футболист напуснал Левски е Йовов. Михелич не е напускал, тъй като беше под наем.
Утре като ги качат на самолета за Австрия ще има повече яснота (или допълнителни спекулации).
...

Върни се в “Левски”