Прогнози за мача с Грузия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Прогнози за мача с Грузия
Кажете си прогнозите за този мач. Моята е 2 (2-0) или в наи-лошия случаи Х от рода (0-0) дано не съм прав...
[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
Re: Прогнози за мача с Грузия
0:1 или 1:2!
0-1
Не виждам кой ще може да вкара повече от нашите. Но искрено се надявам да не съм прав и да бием с повече. И никакво подценяване. Пак ще го кажа, въпреки че не искам да е така по-добре грозна победа, отколкото красива загуба. Ако ще и ботуши да слагат, но да бият.
Не виждам кой ще може да вкара повече от нашите. Но искрено се надявам да не съм прав и да бием с повече. И никакво подценяване. Пак ще го кажа, въпреки че не искам да е така по-добре грозна победа, отколкото красива загуба. Ако ще и ботуши да слагат, но да бият.
Последна промяна от jul на 14 окт 2008 18:06, променено общо 1 път.
ЦСКА си е ЦСКА!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Много ми се иска да бием, но като гледам техния 55 000 стадион ще бъде почти пълен и това ще даде допълнителен импулс в играта на грузинците. Според мен този мач ще е равен!
Дано да греша и да бием, но доста трудно ще е...
Дано да греша и да бием, но доста трудно ще е...
Иска ми се 0:5,но и на 0:2 ще се радвам.
stramberk написа:Иска ми се 0:5,но и на 0:2 ще се радвам.
Събуди се и гледаи реално на нещата

-
- Контакти:
Абе какво сте се наплашили всички, преди 2 години с 6 на 2 ги бихме тея, нещо от сорта на 0:3, 1:3 ще е утре..
stramberk на 14 Окт 2008 14:07
Иска ми се 0:5,но и на 0:2 ще се радвам
Ти Па па иска6 П****А ама па и обръсната ве4е..!според мен ма4а е 0-1,0-2(макс) !
Иска ми се 0:5,но и на 0:2 ще се радвам
Ти Па па иска6 П****А ама па и обръсната ве4е..!според мен ма4а е 0-1,0-2(макс) !

- piggy bank
trqbva da gi bieme nqma na4in ina4e , ako sme tragnali da pravim ne6to.