FLANKER написа:Aман от банални теми!
Като са ти банални, не влизай да четеш или пишеш. На мен лично ми е интересна реакцията на Волен, при среща с народната любов.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
FLANKER написа:Aман от банални теми!
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
sin4ec написа:greenlandia написа:На тоя боклук трябва да му се строши главата,така или иначе не я изполва по предназначение! Поредния еничар ,предал БЪЛГАРИЯ!
На тоя, дет са цалува с Ердоган и му вика мархаба ли?
alp написа:urkoto написа:
Абе в тоя форум не разбрахте, че не съм гербераст, а краен Костовист.
Каква е разликата - и ти не знаеш.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
alp написа:Каква е разликата - и ти не знаеш.
doktora25 написа:Волен постъпи достойно и национално-отговорно при подкрепата си към кабинета, но не трябваше да подкрепя кандидатурата на Делян Пеевски. Все пак донякъде е обяснимо поведението му. Но от ГЕРБ вместо да организират протести да бяха гласували против. При положение че и от БСП имаше гласували по този начин предложението нямаше да мине.
black&white написа:Сидер ефенди, заповядай довечера в 18:00 часа пред Министерския съвет![]()
onceMORT написа:RedeviL написа:Понеже всички само повтарят как Пеевски трябвало да бъде отзован, но досега не съм чул нито един ясен аргумент против него.. Да не би причината, поради която не харесваш Пеевски да е същата като тази, поради която харесваш Борисов?
Например, че няма нито ден работа в ДАНС, на мен поне, ми звучи като ясен аргумент? Това че цял живот е бил на синекурни длъжности, без реални отговорности и сега, според мен е доста глупаво да му дадем да си поиграе с ДАНС, можел и да се научи.
onceMORT написа:doktora25 написа:Волен постъпи достойно и национално-отговорно при подкрепата си към кабинета, но не трябваше да подкрепя кандидатурата на Делян Пеевски. Все пак донякъде е обяснимо поведението му. Но от ГЕРБ вместо да организират протести да бяха гласували против. При положение че и от БСП имаше гласували по този начин предложението нямаше да мине.
Тази глупост я пишеш за втори път. При прегласуването, цялата ПГ на атака се изнесе по терлички, тогава Герб гласува против, заедно можеха да отхвърлят предложението или поне да покажат че не са съгласни, те просто се изнизаха от парламентарна зала.
Наско написа:Аз не съм от ГЕРБ , но на изборите гласувах за ГЕРБ, защото просто не виждам алтернатива! ГЕРБ малко развалиха статуквото въпреки, че и те направиха много грешки!Първата работа на БСП каква беше - връщане на старите агенти на ДС ,отмяна забраната на пушене , да променят МВР и да си сложат техни ченгета! Иначе Орешарски знам, че обича да разтурва седенки!В БСП са най-големите милиардери!По времето на тройната коалиция само да припомня , че имахме 2 милиарда излишък ,а каквио правеше тогава Станишев да си припомним - правиха чешмички! Поръчали реакторите за АЕЦ Белене, дали милиард и нещо за консултации!Да не забравяме , че по тяхно време ни спряха и еврофондовете! Пък вие ми подкрепяйте БСП!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост