Гриша Ганчев за невижданата подлост на Бойко Борисов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kiko75
Контакти:

Re: Гриша Ганчев за невижданата подлост на Бойко Борисов

Мнениеот kiko75 » 16 юни 2013 08:38

bg_user написа:Хмм, авторът може ли да ми обясни, как точно се ощетява държавата с ДДС при вноса на захар от Полша? По принцип, при внос на стоки от ЕС не се дължи ДДС. Да няма някакви нови разпоредби?

такали няма ддс а защо го теглят после то там е к...а с цената
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Гриша Ганчев за невижданата подлост на Бойко Борисов

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 юни 2013 09:01

Ами доста от написаното не изглежда нереално - натиска над Ганчев за енергийния сектор, далаверите на Пашата с тока и т.н. За Ганчев и аз подозирах, че е нещо друго: За какво му е на Бойко да го спира да идва в ЦСКА, като така щеше да освободи СВОИТЕ ХОРА (Титан) от купчина разходи. По-скоро Тиквата щеше да застане пред камерата и да каже: АЗ пращам Ганчев в ЦСКА за да се изрекламира (а колко е верно.. има ли значение хх).

Само че източниците хич не са от достоверните. Даже се чудя дали всичко това не се пише именно по вестници тип Уикенд нарочно. После има да чакате някой да вярва, ако ще свята истина да е хх Хитро: казваш явна истина чрез измислена медия и логично отсега нататък народа ще е убеден, че става дума за жълта сензация.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”