Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот HoUs4oOL » 15 юни 2013 23:43

За какъв дявол се дават 7 милиона за тоя анонимник Луис Алберто............ :evil:
Вместо да се залага на момчета от нашата школа...................
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 15 юни 2013 23:47

На мене,Моура от Бразилия ми направи добро впечатление : )

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 юни 2013 23:49

we are the champions написа:На мене,Моура от Бразилия ми направи добро впечатление : )

Нормално,ако не се лъжа струва около 40 милиона. :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 15 юни 2013 23:50

we are the champions написа:На мене,Моура от Бразилия ми направи добро впечатление : )

За парите които PSG платиха за него трябва да прави много повече от добро впечатление :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 15 юни 2013 23:54

HoUs4oOL написа:За какъв дявол се дават 7 милиона за тоя анонимник Луис Алберто............ :evil:

С ръка на сърцето ми кажи колко мача на Коутиньо беше гледал преди да дойде в Ливърпул и какво ти беше мнението за трансфера му?

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 16 юни 2013 00:01

HoUs4oOL написа:

Нормално,ако не се лъжа струва около 40 милиона. :lol:

Аааа,такива пари ние не даваме :mrgreen:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 16 юни 2013 00:05

Karsa Orlong написа:
HoUs4oOL написа:За какъв дявол се дават 7 милиона за тоя анонимник Луис Алберто............ :evil:

С ръка на сърцето ми кажи колко мача на Коутиньо беше гледал преди да дойде в Ливърпул и какво ти беше мнението за трансфера му?

Е,да не мислите,че ще правим само трансфери като на Коутиньо?
Освен това тоя Алберто играе зад нападателя до колкото знам,на тази позиция може да играе и Коутиньо и Сусо?
За какъв дявол ни е още един за тази позиция,като Даунинг няма никаква сериозна алтернатива,или пак ще го гледаме цял сезон? :|
Иначе наистина не бях гледал нито един мач на Коутиньо,и изобщо името не му бях чувал дори. :lol:
А ако трябва да съм честен и Стъридж не ми допадаше. :lol:

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 16 юни 2013 00:10

HoUs4oOL написа:
Karsa Orlong написа:

За какъв дявол ни е още един за тази позиция,като Даунинг няма никаква сериозна алтернатива,или пак ще го гледаме цял сезон? :|

Аспас, Суарез(ако остане) Стърлинг, Асаиди (също ако остане), Борини
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 16 юни 2013 00:23

9lives написа:
HoUs4oOL написа:
Karsa Orlong написа:

Аспас, Суарез(ако остане) Стърлинг, Асаиди (също ако остане), Борини

Асаиди и Даунинг най-вероятно няма да останат или поен такива са слуховете засега, а и е напълно възможно и Шелви да не остане... :) Както и Шкъртел, Коатес и Рейна.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 16 юни 2013 01:09

tariqpanja
Bloomberg: Liverpool MD Ian Ayre scrapped trip to Brazil to try and complete £20m signing of Shakhtar Donetsk's Henrikh Mkhitaryan

Иначе слуховете са, че Айре е отменил пътуване до Бразилия за да се опита да довърши сделката за Мхитарян....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”