Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
viali69

Re: Сидер Ага, а вас защо ви няма на протестите

Мнениеот viali69 » 15 юни 2013 23:01

ivaka написа:
viali69 написа:Защо не скачахте срещу Вежди Рашидов в предишното правителство ?! Той също е турчин !

А ти какъв си?
Я питай Хасан Адемов знае ли АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ?
А МЕСТАН?
А СТАНИШЕВ?
А ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ?
Снощи ВЕЖДИ изрично каза два пъти АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И ИМАМ ДВЕ ВНУЧКИ БЪЛГАРКИ!!!
Кой от другите го е казал - ДАЖЕ СТАНИШЕВ НЕ ГО Е КАЗАЛ ЗА ДЕТЕТО СИ, ЗАЩОТО Е РУСКИНЯ!

Ти, какво ? Да изкарам на изпит по български и литература Станишев, Пеевски и Местан ли ? :lol:
А, знаеш ли, че любимият ти турчин и бивш министър в правителството на Бойко Борисов - Вежди Рашидов се гордееше с наградата си "Главен мултак на Републиката" получена лично от Илия Павлов навремето ?
Знаеш ли, че същият този турчин Вежди Рашидов преди няколко години разби носа на българско полицайче, само защото момчето му направило забележка да не паркира в забранена зона ?

Пак питам ЗАЩО СКАЧАТЕ СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА НА БСП, А НЕ СКАЧАТЕ СРЕЩУ СЪЩИТЕ БЕЗОБРАЗИЯ НА ГЕРБ ???
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Re: Сидеров, а вас защо ви няма на протестите

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 15 юни 2013 23:03

1982 написа:И питам пак за другото - къде е Волен да се изправи срещу тая анти-българка Мукаддес Налбант, защо мълчи този еничар ?? По телевизия Алфа какво казаха ?? :lol: :lol:

къде е ВоленИзображениекъде еИзображениезащо не е при хората където се кълнеше,че винаги ще е Изображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 юни 2013 23:04

alexveselinov написа:За да не се върне на власт мафията ГЕРБ!

Можеш ли да обясниш това свое твърдение. Щеше да има нови избори на есен, за които 3-4 месеца преди тях е много трудно да се предвидят обществените нагласи, кои партии ще влезат и с колко процента и на база на какво смяташ, че на есен ГЕРБ щяха да съберат достатъчно гласове, за да се върнат на власт.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 15 юни 2013 23:06

sin4ec написа:
ivaka написа:Хайде да не си говорим глупости, БЕЗ ВОЛЕН НИЩО ОТ ТОЗИ ТЪП ФИЛМ НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ!
СИТУАЦИЯТА БЕШЕ РЕМИ И ОТИВАХМЕ НА НОВИ ИЗБОРИ, ЗАЩО СЕ ТРЪГНА ПО ТОЯ СЦЕНАРИЙ, ЗАЩО?

За да ви е у шише на всички герберасти, затова! Да помните как Волен ви подкрепи в началото, но после му срахте в устата! Или мислехте, че е забравено, а? Шнур за вас! :mrgreen:

НЕ СЪМ ОТ ГЕРБ!
НИМА НЕ РАЗБИРАТЕ, ЧЕ ЩОМ СИ ПРОТИВ БСП и ДПС НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СИ ОТ ГЕРБ?!
ОБХВАЩАТ ЛИ ГО РАЗБИРАНИЯТА ТИ?
КАКВО ТОЛКОВА СЛОЖНО ИМА, А?
ПРОТИВ БСП и ДПС съм, НО НЕ СЪМ ЗА ГЕРБ!!!
ЗА ТЕБ ДЕСНИТЕ САМО В ГЕРБ ЛИ СА?
СТИГА С ТИЯ ЧЕРВЕНИ ЗАКЛИНАНИЯ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 юни 2013 23:10

ivaka написа:НЕ СЪМ ОТ ГЕРБ!
НИМА НЕ РАЗБИРАТЕ, ЧЕ ЩОМ СИ ПРОТИВ БСП и ДПС НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СИ ОТ ГЕРБ?!
ОБХВАЩАТ ЛИ ГО РАЗБИРАНИЯТА ТИ?
КАКВО ТОЛКОВА СЛОЖНО ИМА, А?
ПРОТИВ БСП и ДПС съм, НО НЕ СЪМ ЗА ГЕРБ!!!
ЗА ТЕБ ДЕСНИТЕ САМО В ГЕРБ ЛИ СА?
СТИГА С ТИЯ ЧЕРВЕНИ ЗАКЛИНАНИЯ!

За мен дясното умря отдавна. Сума избори все синя бюлетина, и накрая-разпад отвсякъде. Нищо, а ти на какво се надяваш? Спомени-е няма да се върнат!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 15 юни 2013 23:15

Модератор ЛокоПД написа: /аз по принцип съм привърженик на СДС и на Иван Костов/.

А, къде сега са ДСБ, СДС и другите сини партии ? Защо в парламента няма нито една автентична синя партия ?
Как стана така, че след 4 години управление на ГЕРБ цялото дясно пространство се опразни и разпадна ?

Да ти кажа ли ? ГЕРБ ви разгониха фамилията по милиционерски ! Те разбиваха партии и създаваха клонинги на други. Купуваха депутати и партийни лидери като онзи Кабата ...
Бойко Борисов направи за 4 години това, което "комунистите" не успяха да направят за 20 преди това.
Бойко Борисов унищожи и СДС и ДСБ !!!
Нищо, че уж са съмишленици в ЕНП. За безпардонните гейберасти това е без значение. Те искаха цялата власт и цялото дясно пространство, за да продължават да лъжат народа, че са антикомунисти.
Вие костовистите поне би трябвало да сте истински демократи. Как така защитавате едни откровени милиционери като ГЕРБ ? Та те за 4 години върнаха България в мрачните години на тоталитаризма като грубо погазиха демокрацията.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
1982

Re: Делян Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот 1982 » 15 юни 2013 23:16

И тоя Грасиани бясно защитава ДПС и БКП, има тук няколко ибрикчии, които на всяка цена искат турците и комунистите да останат на власт.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 15 юни 2013 23:18

Като говорим за ''платени'' потребители,колко теми срещу АТАКА пуснахте в последно време?
Каква е тази истерия срещу Волен?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 15 юни 2013 23:24

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wEi91zewyI В следващите дни очаквам и Волен да бъде подкрепен по този начин.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 15 юни 2013 23:26

alexveselinov написа:Като говорим за ''платени'' потребители,колко теми срещу АТАКА пуснахте в последно време?
Каква е тази истерия срещу Волен?

Волен им бръкна отзад и ги остави с пръст в уста "победителите" ! :twisted:
Това гейберастите не могат да му го простят. Огън и жупел сипят върху АТАКА и нейния лидер.
Незнам какво друго са очаквали след като първо му разбиха парламентарната група, купувайки собствените му депутати със собствената му партийна субсидия. После разбиха семейството му като подхвърлиха информация на Капка за забежките на Волен с младата атакистка.
Накрая се опитаха да разбият и да му отнемат и партията като внушиха на Капка, че ще стане голям националистически лидер ... :lol: Тя, патката взе, че им повярва ... :lol:
Волен няма да им прости на гейберастите това никога !
Още повече, че близо 2 години Волен им игра по гайдата и гласува с тях в предишния парламент.
Такава "благодарност" получи от Бойко Борисов.
Не се учудвай ! Чети в другата тема каква "благодарност" е получил от ББ Гриша Ганчев. :mrgreen:
Който се е сближил с гейберастите, все не е видял добро !

Върни се в “Архив”