Никакви шутове няма да отнесе Гришата. Зад него стоят достатъчно влиятелни хора и много пари ...
С тези протести единственото, което правите е да осигурите на Бойко Борисов и Цв.Цв. да не бъдат съдени и вкарани в затвора.
Сега Станишката и Орешарски ще се притеснят и ще се договорят с Цв.Цв. и Боко.
СМЯНА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НЯМА ДА ИМА. САМО ЩЕ ИЗМЪКНЕТЕ ВИНОВНИЦИТЕ ОТ ЗАСЛУЖЕНО НАКАЗАНИЕ !
Гриша Ганчев за невижданата подлост на Бойко Борисов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гриша Ганчев за невижданата подлост на Бойко Борисов
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

-
- Контакти:
Ах ах ах,как тръпнат червените задници бъдещия бащица да не яде дървото!А КЪДЕ Е МЯСТОТО НА КРАДЕЦА-МАФИОТ ДРИШАТА???Какви влиятелни приятели бе,още 4-5 месеца с Боко начело и тоя калпазанин от Микре щеше да има само къщичката си за пиленца,да се крие в нея от шутовете!ЕВАЛА,ЧЕ СА МУ ВЗЕЛИ ЦЕНТРАЛИТЕ,мухляр,такива като него вдигаха цената на тока,такива БОКЛУЦИ долни забогатяха на гърба на народа.Бързо на идва Боко и да праща тоя НЕСРЕТНИК в дивия,че турците от ДПС да реват за паричките му
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Във форумчето на ЦСКА се молят правителството да оцелее само и само джуджето от Микре да ги вземе, жалка история ...

-
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Във форумчето на ЦСКА се молят правителството да оцелее само и само джуджето от Микре да ги вземе, жалка история ...
Забележи - джудже - ДОКАЗАН МАФИОТ И КРАДЕЦ!!!По-лошо - джудже ТУРСКА ПОДЛОГА!!!Молят се за правителство на турци и комунисти,само и само някакъв МАФИОТ,дето щеше да е унищожен и в затвора да оцелее.Да,ама неееее,тази смехотворна власт пада и никой не може да я спаси от тук насетне.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ehh написа:Браво, бе, заслужаваш награда! Видни икономисти се чудят, защо България не върви и сме най-бедната държава в ЕС ти с няколко реда в един обикновен форум реши проблема
Чакай, аз ще ти ги обясня нещата дори по-кратко. Всеки втори в тази държава е "ганьовец" в един или друг смисъл на думата => прост народ, слаба държава. Да давам ли адреса за нобеловата награда по икономика

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Синчето и баджанаците на Г.Г. бяха арестувани защото нещо се разсмърдя в Румъния.Ако е бил задържан неправомерно мислите ки че джуджето нямаше да ореве навред,Да си сяда на осрания гъз и да каже колко Рушвет бутна за да излезе Данаилчо
СПУКАНОГЪРНЕ
Е хубаво де, дайте някакви линкове да ги видим къде реват червените, че и на мене ми е интересно 

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
къде е БАРЕКОВ да се изкаже за ДИЛЯНЧО .Липсва ми физиономията му всеки ден по тв.Каква подлога е този щеше да плюе по всеки който е на власт нещо не го чувам сега
А за ГРИШАТА ако той е най почтеният бизнесмен в БЪЛГАРИЯ значи аз съм монахиня 

седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
- фифи перото
@кано много.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- фифи перото
mimi29 написа:къде е БАРЕКОВ да се изкаже за ДИЛЯНЧО .Липсва ми физиономията му всеки ден по тв.Каква подлога е този щеше да плюе по всеки който е на власт нещо не го чувам сегаА за ГРИШАТА ако той е най почтеният бизнесмен в БЪЛГАРИЯ значи аз съм монахиня
Не си ли?

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!