Къде ще гледаме ЛЕ/ШЛ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Къде ще гледаме ЛЕ/ШЛ?

Мнениеот Готвача » 15 юни 2013 19:35

LordSirAlexFerguson написа::oops: от 2009г съм с http://satshop.bg/product.php?id_product=14 над 1000 HD-канала,от 2010 и на 3D,всеки спорт на живо, ;)

Я раздуй малко!Антени,мотори,карти,права...кой,кога и срещу колко извършва услугата.Какво получава клиента и за какъв срок от време.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 15 юни 2013 19:48

Трябва да се предават някъде ? А от кога почваха ?

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 15 юни 2013 20:17

Готвача написа:
LordSirAlexFerguson написа::oops: от 2009г съм с http://satshop.bg/product.php?id_product=14 над 1000 HD-канала,от 2010 и на 3D,всеки спорт на живо, ;)

Я раздуй малко!Антени,мотори,карти,права...кой,кога и срещу колко извършва услугата.Какво получава клиента и за какъв срок от време.

2009г беше по сkъпо,около 1200лв ми излезна всичко,сега вече е под 1000лв за същият модел естествено които е много добър но има и по нови,приемника работи с интернет,сателите се задвижда с мотор,който при сменяне на каналети се мести,иначе има месечна такса която се плаща на частно лице за шеринга който ти дава,това са много над 1000 HD-Канала само,и над 150 3D-Канала,цифровите са безборой,какъвто и телевизор да имаш без това все едно нямаш нищо,а и е голяма гъзария де. ;)
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

haha

Мнениеот haha » 15 юни 2013 21:37

Какви са тия жалки турнирчета, на мен повече ми е мъка, че трябва да гледам Уимбълдън на компа. :evil:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 16 юни 2013 17:10

Маината и на Примера и другите шампионати аз от 2 години гледам само нашето първенство[до преди това не бях гледал нито 1 цял мач за последните 20г.*] и мачовете на Българските клубни отбори в ЕКТ по футбол волеибол и баскетбол както и националните такива в квалификациите.Не играели Български отбор няма я тръпката вълнението и гордоста при победа дори шампионската лига вече ми е безинтересна.щом малки страни като Словения и Латвия могат всяка година да имат отбори в Евролигата и на Европеико по баскетбол ,то ние можем също всяка година да имаме отбори в групите на ЕКТ във футбола баскетбола и волеибола .Просто трябва повече самочувствие на нашите отбори а не само пари ,важно е да имат манталитет на победители какъвто са имали Прабългарите на Кубрат и Аспарух.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 06 юли 2013 11:17

CHE написа:щом малки страни като Словения и Латвия могат всяка година да имат отбори в Евролигата и на Европеико по баскетбол ,то ние можем също всяка година да имаме отбори в групите на ЕКТ във футбола баскетбола и волеибола .Просто трябва повече самочувствие на нашите отбори а не само пари ,важно е да имат манталитет на победители какъвто са имали Прабългарите на Кубрат и Аспарух.

Словения е бивша Юго република и е нормално да имат силен баскетол. В Латвия пък баскетбола е номер 1 спорт. Така,че няма нищо странно тези страни да имат отбори в Евроа лигата по баскетбол. Ние какви претенции може да имаме,че да играем в Евролигата?

Върни се в “Футбол - България”