zlatan написа:аз пък съм оптимист трябват ни точно 2 играчи,ако продадат Владо може тогава трети.
Трябва ни един централен нападател и централен защитник.
Ето това трябва на Левски.
Сираков преди малко каза, че ще вземат двама централни защитници.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
zlatan написа:аз пък съм оптимист трябват ни точно 2 играчи,ако продадат Владо може тогава трети.
Трябва ни един централен нападател и централен защитник.
Ето това трябва на Левски.
siniq_fen написа:MuFc1878 написа:Силва остава ли? Пак ще се мъчим в атака
В интерес на истината ако не се лъжа имахме най-силната атака в А група, така че далеч по-важно е да се се оправим в защита
zlatan написа:Рали,според мен е трудно да вземем 2-бранители-Абсурд е!!!
Не го слушах Наско ,но спомена ли нещо относно Арс и къде за Бога е този футболер нали има договор с нас или е под наем до 30 юни и за това го няма.
Не го слушах Наско ,но спомена ли нещо относно Арс и къде за Бога е този футболер нали има договор с нас или е под наем до 30 юни и за това го няма.
blue avalanche написа:zlatan написа:Рали,според мен е трудно да вземем 2-бранители-Абсурд е!!!
По-напред,но не много съм цитирал мнението на Сираков за Арш.Четете бе,хора!
Stanley_79 написа:"В България имат прекалено големи очаквания към мен", заяви таранът
Нападателят на Левски - Сьорд Арс изрази съжалението си, че ще трябва отново да се завърне при сините,.
"Иска ми се да си бях останал в Турция, в Коняспор. Бях готов дори на компромис. Сега съжалявам", сподели холандецът пред медиите в родината си.
"В България имат прекалено големи очаквания към мен. Сигурно си мислеха, че съм Дидие Дрогба. Постоянно ме сравняваха с големите нападатели преди мен. А и футболът там е доста напрегнат. За всички е като религия, особено за феновете", каза още таранът.
Най-вероятно си е в родината.
Ноооо, никой нищо не казва за него все още.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост