Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКАРИ - ВРЕМЕ Е ЗА ПРОТЕСТ!
Айде петък,ок.Нека с лични и т.н. да се разберем и обединим!!!Надявам се повечето да не са 4-5 клас,защото няма да се получи нищо,по обективни причини!!!Надявам се всички от този форум,който са от София да са съгласни с този протест и да го подкрепят.Мисля,че за 2-3 дни ще се съберем към 20-30 човека,ще го обсъдим,ще вземем решения и на следващата среща ще сме двойно.Въпроса е да се тръгне отнякъде.Моля всеки да е съпричастен с идеята и да вземе дейно участие,защото Левски осмисля живота на много хора и те го обичат до болка.САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
- Cesc Fabregas
- Контакти:
аз съм 11 клас,ставам ли
Иначе-бройте ме,само кажете къде и кога 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- INZAGHI_99
- Контакти:
Ок виждам че сте 3-4 с мен 5 пишете ми на лични, готов съм с каквото мога ще съдействам и ще частвам за петък съм за. Пишете ми на лично.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
- INZAGHI_99
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:аз съм 11 клас,ставам лиИначе-бройте ме,само кажете къде и кога
Как реши, че не ставаш. Глупости Много ясно идеята не е кой на колко годиние идеята е ЛЕВСКИ
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
Пичове нека да не се четкаме взаимно(евала за поста Гроти,нищо против).И аз мога да пиша 1 час и да си излея душата, и после да ме поздрвяват 100 човека,но ползата за каузата ще е нулева.Много хора ги боли,това е ясно,но нека да участваме всички с действия, а не само с думи!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
- Умопомрачен
- Контакти:
Re: Време е ние феновете да вземе единно решение!
SAMP написа:Посредством Левски стана топ 10 на най-известните хора в държавата,направи заменки за стотици милиони,а това нямаше как да стане ако си беше останал обикновен адвокатПолзва Левски за собствени дивиденти и ползи.Тотален б.клук!!!!
Първото е вярно, второто не! Тоест вярно е, че заради Левски е не в топ 10, а в топ 5 сигурно на популярните личности у нас. Това за заменките и за това, че покрай Левски е станал необикновен адвокат обаче не е вярно. Той щом на 20 и кусур години е бил секретар на район Оборище и съветник в министерството през ония години, значи е с връзки по рождение и в това Левски много много не му е помогнал. Баща му е от ДС, а вероятно и той самия е някой от дълбокозаконспирираните им агенти чието досие сигуно никога няма да видим. Още по-голям скок получава от сдушването си с Чорни, което става доста преди Чорни изобщо да си помисли да купи Левски, пък да не говорим някой тогава да е предполагал, че Батков ще е боса на клуба един ден. А и ако някой си мисли, че Чорни идва в България, върви си по Витошка примерно, вижда табелка - Адвокатска Кантора Батков и си вика, я да влезна тук да поговора с човека и да го избера за свой адвокат, та някой ако си го мисли това е в дълбока заблуда

Левски София
Дотук сме:
АЗ,Inzaghi,CESC,jivko_d83,Levski_1914
Който е готов да казва!!!
АЗ,Inzaghi,CESC,jivko_d83,Levski_1914
Който е готов да казва!!!
Аре бе хора,кви Левскари сме?!?!?Давайте да действаме!!!!И нека редовните Левскари в форума с по хиляда-две хиляди мнения, и те да се включат!!!Живота не е само "НАЗДРАВЕ"!!!Всеки пише фермани и реферати,излива си душата и болката,а после никой не иска да идва на протест
Някак си не се връзва,поне според мен.

САМП ,мисля,че много пъти във форума съм показвал,че не съм от онези,които обичат да четкат. Даже често сте ме обвинявали в хейтърство. Както и да е. Не го приемам лично. Аз съм с вас. Особено ако е събота или неделя - така и тези,които са заети с училище и тези с работа ще могат да дойдат. За съжаление през останалото време ми е меко казано непосилно. Поставен съм в положение,в което,колкото и да ми е неприятно трябва да се боря и държа на иначе толкова неприятната ми работа.
110 години любов!
groti написа:САМП ,мисля,че много пъти във форума съм показвал,че не съм от онези,които обичат да четкат. Даже често сте ме обвинявали в хейтърство. Както и да е. Не го приемам лично. Аз съм с вас. Особено ако е събота или неделя - така и тези,които са заети с училище и тези с работа ще могат да дойдат. За съжаление през останалото време ми е меко казано непосилно. Поставен съм в положение,в което,колкото и да ми е неприятно трябва да се боря и държа на иначе толкова неприятната ми работа.
Подкрепям те абсолютно,говоря попринцип

П.П. Ако има доста желаещи от провинцията да дойдат,нека да кажат.Ще го направим вместо във Петък,в Събота или Неделя.Важното е да има масовост и гласност!!!Пишете всичко,които имате желани да участвате в каузата!!!ЛЕВСКИ ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС!!!!