Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Ще ходите ли днес на протест? (тема за коментари)

Мнениеот Blue1914 » 15 юни 2013 13:39

ПФК–ЛС–СФ1914 написа:
Blue1914 написа:Вчера на протеста бяха само хубави и приветливи хора с интелигентно излъчване.

Как си личи само, че тука е пълно с "хора" от друга порода... :oops:

Иначе всяка втора тема в тая сбирщина на дървени философи е политическа. Капаицети големи сте! :x

Правете си сметката, "капацитети"! :x

Ония, дето отиват да гласуват масово за тикви, комуняги и всякаква друга измет, и ония, които въобще не достигат до урните може да са ИДИОТИ, ама от това политици и монополисти-мафиоти да ти заслешвят е***ти звучния шамар с УМИШЛЕНО търсена показност и демонстративност с цел да те унижат и да ти покажат, че вече те водят парада и ти да гледаш "умно" и безучастно... е от това по-голям идиотизъм няма!

Точно заради интелектоалните вождове на обществото сме на това дередже. Техните ИНТЕЛЕКТОАЛНИ забешки, мирни и хоманни мнения ни правят стадо а не нация! И хора които подкрепят с псевдоинтелектоалния си статос, медйините призиви подплатени от политическите партии, за мирно решение на проблемите. Ни водят до агонията, до подмяната на живота със съществуване и до мизерията в която живеем!

интелектОални, хОманни, статОс. :oops:

Дори изписал едната "сложна" думичка с главни букви, да подчертае колко е умен. :mrgreen:

Супернагледен пример. Ето за такива "капацитети" си говорим. :roll:

В този форум трябва да се забранят темите, изискващи нещо повече от неинтелектОално псуване между футболни фенове... :oops:

urkoto

Мнениеот urkoto » 15 юни 2013 13:41

Тоя русенския обаче отдавна съм го забелязал, че е изключително просто парче. Подозирам, че страда от често срещаната сред герберастите болест характеризираща се с липса на гънки по мозъчната кора :roll:

Какво божество може да е Тиквата бе, синко? И още по-притеснителния въпрос в случая. Що за човек трябва да си, та един прост пожарникар, мутра и физкултурник да са ти божество? И после аз ще работя по 8 часа на ден за да мога на ей такива дегенерати да им плащам социалните помощи тъй ли? Ай сиктир бе! :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 юни 2013 13:42

dunavfc написа:И да ТОЙ е божество !

А ти си неговият пророк! :idea:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 юни 2013 13:47

Blue1914 написа:интелектОални, хОманни, статОс. :oops:

Дори изписал едната "сложна" думичка с главни букви, да подчертае колко е умен. :mrgreen:

Супернагледен пример. Ето за такива "капацитети" си говорим. :roll:

В този форум трябва да се забранят темите, изискващи нещо повече от неинтелектОално псуване между футболни фенове... :oops:

Така е,няма достатъчно Ентелегентност! :lol:

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 15 юни 2013 13:52

Делян Пеевски се оттегля от ръководния пост в ДАНС. Това става по-малко от 12 часа след протестите в столицата, предаде репортер на БГНЕС.

Пеевски бе избран за председател на ДАНС вчера от парламента. Вчера вечерта обаче в столицата имаше няколкочасов протест срещу неговото назначаване. В открито писмо до медиите Пеевски обяснява причините за оставката.

БГНЕС публикува пълния текст на писмото:

“Приех да изпълнявам отговорностите на председател на ДАНС в името на гражданите, обществото, държавата. Пак в тяхно име съм готов да приема Решение на 42-то Народно събрание, с което да се отмени Решението за избирането ми. Този акт е израз на общата отговорност – моята, на премиера Пламен Орешарски и на председателите на БСП и ДПС г-н Сергей Станишев и г-н Лютви Местан.

За мен властта не е самоцел. Неслучайно още не съм подписал акта за встъпване в длъжност. Убеден съм, това е характеристика на новото управляващо мнозинство. Ние поехме отговорността за управлението в името на публичния интерес след 4 години власт на лица с криминален генезис от подземието. За тях властта е самоцел. Извън нея те се чувстват несигурни. Боят се от неизбежните разкрития. Наясно са, че времето, отредено за новото управление, е техният най-голям бич. Затова тръгнаха по пътя на деструкцията и се прицелиха в мен, защото знаят, че съм човек, който може да им противостои ефективно.
Кабинетът Орешарски има право на кредит на доверие, за да реализира реформите в правосъдието и вътрешния ред и да изведе страната от блатото на престъпното управление. Ако в името на този най-висш национален интерес е необходимо председателят на ДАНС да бъде професионалист от кариерата, аз съм достатъчно доблестен да приема с вътрешна убеденост това. Противно на системното натоварване на публичния ми образ с безпочвени и незаслужени съмнения, аз имам мъжката си съвест да заявя, че нищо и никой не стои по-високо от националната сигурност на България”, пише в писмото.

urkoto

Делян Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот urkoto » 15 юни 2013 13:53

Делян Пеевски се оттегля от ръководния пост в ДАНС. Това става по-малко от 12 часа след протестите в столицата, предаде репортер на БГНЕС.

Пеевски бе избран за председател на ДАНС вчера от парламента. Вчера вечерта обаче в столицата имаше няколкочасов протест срещу неговото назначаване. В открито писмо до медиите Пеевски обяснява причините за оставката.

БГНЕС публикува пълния текст на писмото:

"Приех да изпълнявам отговорностите на председател на ДАНС в името на гражданите, обществото, държавата. Пак в тяхно име съм готов да приема Решение на 42-то Народно събрание, с което да се отмени Решението за избирането ми. Този акт е израз на общата отговорност – моята, на премиера Пламен Орешарски и на председателите на БСП и ДПС г-н Сергей Станишев и г-н Лютви Местан.

За мен властта не е самоцел. Неслучайно още не съм подписал акта за встъпване в длъжност. Убеден съм, това е характеристика на новото управляващо мнозинство. Ние поехме отговорността за управлението в името на публичния интерес след 4 години власт на лица с криминален генезис от подземието. За тях властта е самоцел. Извън нея те се чувстват несигурни. Боят се от неизбежните разкрития. Наясно са, че времето, отредено за новото управление, е техният най-голям бич. Затова тръгнаха по пътя на деструкцията и се прицелиха в мен, защото знаят, че съм човек, който може да им противостои ефективно.

Кабинетът Орешарски има право на кредит на доверие, за да реализира реформите в правосъдието и вътрешния ред и да изведе страната от блатото на престъпното управление. Ако в името на този най-висш национален интерес е необходимо председателят на ДАНС да бъде професионалист от кариерата, аз съм достатъчно доблестен да приема с вътрешна убеденост това. Противно на системното натоварване на публичния ми образ с безпочвени и незаслужени съмнения, аз имам мъжката си съвест да заявя, че нищо и никой не стои по-високо от националната сигурност на България", пише в писмото.

БГНЕС припомня, че вчера премиерът Пламен Орешарски предложи Делян Пеевски за председател на ДАНС. Парламентът гласува и одобри кандидатурата му. Последва масово недоволство и десетки хиляди граждани излязоха на протест пред Министерски съвет срещу избора на Пеевски. Президентът Плевнелиев заяви, че доверието му към кабинета "Орешарски" е изчерпано и настоя НС да преразгледа решението за избора на Пеевски като председател на ДАНС.

Вчера часове наред хиляди българи протестираха срещу назначението на Делян Пеевски за председател на ДАНС. Много от протестиращите носеха снимки на Делян Пеевски, върху които бе написано "Game Over" (Играта свърши). Движението покрай Ларгото бе напълно блокирано от протестиращите около 2 часа. Пространството бе пълно с хора. Дори и дъждът не успя да прогони протестиращите. В скандиранията освен думите "Мафия" и "Червени боклуци" се чуха и призиви за оставка и избори. "Не омразата доведе всички тези хора на площада, това са убеждения", каза възрастна жена, която също беше дошла на протеста. Според полицията в протеста участваха около 10 000 души. Движението в центъра на София беше спряно, а протестът приключи към 23 ч. За днес също е организиран протест пред Министерски съвет. /БГНЕС

http://news.bgnes.com/view/1092939

Как бихте коментирали тази новина? На мен ми прилича на панически ход. Явно има файда от протестите, дано сега вече се хванат да работят тия отгоре, а не да си правят чики-рики в парламента, макар че аз лично се съмнявам. Както казах изчерпаха си кредита на доверие тези сладури :roll:

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Re: Червените кхмери дадоха заден, Д. Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот Себастиан Фетел » 15 юни 2013 13:55

Късно е чадо (cвuньо) !
Лъснаха червено-лaйнянuте ви зaднuци!
Ще бъдете изметени заедно с шaйкaта БСП+ДПС+Атака.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 15 юни 2013 13:55

Така се прави ! Не да ходиш и да играеш мач когато половин милион са по улиците в страната.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 юни 2013 13:56

...Сега партиите, минали 1%, получават по 12 лв. на глас, получен на парламентарните избори - около 2.7 млн. гласа общо за всички партии, или близо 38 млн. лв...

Добра цифричка си прибират, ами ако втори път направят изборчета? :) ;)
Мислете бе хора, Господ ви е дал малко разум, използвайте го по предназначение. :)

"Ден 4 години храни".... :)

http://news.ibox.bg/news/id_809995748

:(
Последна промяна от dreben23 на 15 юни 2013 14:00, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

urkoto

Мнениеот urkoto » 15 юни 2013 13:56

Levskar_forever написа:Така се прави ! Не да ходиш и да играеш мач когато половин милион са по улиците в страната.

Принципно съм напълно съгласен, въпроса е не е ли малко късничко вече? Народа е казал, три пъти мери, един път режи :roll:

Върни се в “Архив”