Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще ходите ли днес на протест? (тема за коментари)
Защо му е на Д. П. да е шеф на ДАНС.? Има медии, банки, фирми, депутатска заплата (която сигурно е по-висока от тази в ДАНС). Кариера ли ще прави? Данс е затворена структура и при тази ситуация може вечер да чете класифицирана информация срещу своите противници - политически и икономически, и на сутринта тази информация да се изнася пред обществото чрез Бюреков - глашатая и от сутрин до вечер да се предъвква от останалите медии?
- we are the champions
- Контакти:
Ама вие сте уникални...
другия път преди да гласувате мислете с горната глава ,а не с долната !

- batmanlevski
- Контакти:
да в Шумен се организира протест против ГЕРБ и за това ,че бандюги като Бойко и Цветанов още не са в затвора ,ще има много хора на които има писна от тези капиталяги и техните безчинства
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- Captain Stottlemeyer
urkoto написа:Аз лично няма да успея, тъй като в понеделник имам много важен изпит от който зависи дипломирането ми, но принципно подкрепям протестните действия на обществото.......Също така май ще се окажа прав, макар преди някои хора да ми се подсмихваха и подиграваха, като казах, че само няколко месеца след изборите всичките тия дървени философи дето много ги разбират нещата, ще организират едно шествие до Драгалевци, всеки с по букет цветя, кутия бонбони и бутилка уиски в ръка, да ходят да искат прошка от Командира и да го молят да се завърне на бял кон за да оправи батаците в държавата......

Понеже си твърде малък, разпитай родителите си, или някой по-възрастен, за дворцовия преврат през 1989 г., за ролята на т.н. „опозиция” в него, за това, как се облажиха пребоядисалите се в синьо червени другари, за Костовград и пр. и пр.....
Ако все пак решиш да идеш до Драгалевци, подари на бившата партийна секретарка от БКП букет червени рози, а на бившия преподавател по политикономия занеси малко течен тор с поташ – много е полезен при отглеждането на теменужки.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
jeff hardy написа:Твърдо не. И не защото съм съгласен с назначението, съм, но нашият народ се заслужава това дередже. Имаше ли избори преди около месец? Имаше. Какво направи тоз народ - избра глупав пожарникар, комунисти, турци и диви фашисти да го представляват в парламента? Сега тоя народ заслужава да си сърба попарата! Даже искам още такива назначения, може пък да дойде малко акъл в главите на хората, но дълбоко се съмнявам. Ако си мислите, че ГЕРБ е опозиция, то директно се лъжете. Цвъки дори сам се изпусна, че е знаел за назначението. Хората зад Пеевски, да се броят Ирена Кръстева и Цветан Василев, станаха, това което са именно благодарение на ГЕРБ. КТБ сигурно от нищото получиха около 75% от държавните пари по времето на пожарникаря. Ирена Кръстева също си купи всички медии по това време, ама хората са глупави и късопаметни... А най-забавното е, че Пеевски и Цвъки се карат в парламента, като всъщност са си първи дружки... Ама нищо, да протестират, като са малоумни, това им остава
Светни ни за коя партия трябваше да гласуваме. КТБ е държавна банка от времето на тройната коалиция.
Код: Избери всички
Levskar_forever написа:Не, тези протести организирани по facebook се организират от ГЕРБ. Не искам нито ГЕРБ нито тия на власт, но се видя, че народа ни е много прост и даже не знае как да протестира. Факт !
Този път не си напълно прав. Протестите се организират от посолството на САЩ в София с подкрепата ан ЦРУ.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
ДА! И вчера бях и днес ще отида.
А ,когато и това правителство подаде оставка за кой ще гласувате ?
-Бяха и едните бяха и другите и при всички е зле - какво ще се прави тогава ?
ВМРО? или някоя друга партия ? Споделете мнение...
- Daniel Levski
- Контакти:
Да, и днес съм там. Не бях ходил на протест от началото на 90-те години,но сега пак започвам докато махнем комунистите и дпс
- Daniel Levski
- Контакти:
valdi_ls написа:ДА! И вчера бях и днес ще отида.
За ГЕРБ
- alexveselinov
- Контакти:
ИСКАМ ДА КАЖА ОЩЕ НЕЩО МНОГО ВАЖНО
НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!!
23 ГОДИНИ СИ ИГРАЕМ НА ИЗБОРИ И НА ДЕМОКРАЦИЯ???
И КАКВО ПРОИЗЛЕЗЕ ОТ ТОВА?!
НИЩО!!!
БСП ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ ИДВА СДС НА ТЯХНО МЯСТО,
ВСЕ СЪЩОТО!!!
СДС ПАДНЕ ИДВА НДСВ НА ТЯХНО МЯСТО,
ВСЕ СЪЩОТО!!!
НДСВ ПАДНЕ ИДВА ПАК БСП НА ТЯХНО МЯСТО,
ЗАЕДНО СЪС ДПС!!!
ВСЕ СЪЩОТО???
ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ПАДНА И КАКВО ГИ
СМЕНИ ЕДИН ШУТ - БОЙКО БОРИСОВ!!!
ВСЕ СЪЩОТО???
23 ГОДИНИ СЕ ВЪРТИМ ВЪВ ЕДИН ОМАГЪОСАН КРЪГ???
ОКАЗВА СЕ,ЧЕ ТЕЗИ ФОРМАЦИИ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ЕДНО
И СЪЩО МЯСТО И РАБОТЯТ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ЗА
ЕДИН ГОСПОДАР!!!
ВРЕМЕ Е НАИСТИНА ДА ИЗКОРЕНИМ ЗЛОТО ОТ КОРЕН,
ВСИЧКИТЕ ЗАЕДНО,ДА ГИ ИЗХВЪРЛИМ!!!
ДОБРО ОТ ТЕЗИ,НЯМА ДА ВИДИМ!!!
САМО ЛОШО!!!
ТРЯБВА НАИСТИНА РЕВОЛЮЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ,
ИСТИНСКА,А НЕ ФАЛШИВА И ПЛАТЕНА ОТ НЯКОЙ!!!
НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!!
23 ГОДИНИ СИ ИГРАЕМ НА ИЗБОРИ И НА ДЕМОКРАЦИЯ???
И КАКВО ПРОИЗЛЕЗЕ ОТ ТОВА?!
НИЩО!!!
БСП ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ ИДВА СДС НА ТЯХНО МЯСТО,
ВСЕ СЪЩОТО!!!
СДС ПАДНЕ ИДВА НДСВ НА ТЯХНО МЯСТО,
ВСЕ СЪЩОТО!!!
НДСВ ПАДНЕ ИДВА ПАК БСП НА ТЯХНО МЯСТО,
ЗАЕДНО СЪС ДПС!!!
ВСЕ СЪЩОТО???
ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ПАДНА И КАКВО ГИ
СМЕНИ ЕДИН ШУТ - БОЙКО БОРИСОВ!!!
ВСЕ СЪЩОТО???
23 ГОДИНИ СЕ ВЪРТИМ ВЪВ ЕДИН ОМАГЪОСАН КРЪГ???
ОКАЗВА СЕ,ЧЕ ТЕЗИ ФОРМАЦИИ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ЕДНО
И СЪЩО МЯСТО И РАБОТЯТ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ЗА
ЕДИН ГОСПОДАР!!!
ВРЕМЕ Е НАИСТИНА ДА ИЗКОРЕНИМ ЗЛОТО ОТ КОРЕН,
ВСИЧКИТЕ ЗАЕДНО,ДА ГИ ИЗХВЪРЛИМ!!!
ДОБРО ОТ ТЕЗИ,НЯМА ДА ВИДИМ!!!
САМО ЛОШО!!!
ТРЯБВА НАИСТИНА РЕВОЛЮЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ,
ИСТИНСКА,А НЕ ФАЛШИВА И ПЛАТЕНА ОТ НЯКОЙ!!!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
jeff hardy написа:Твърдо не. И не защото съм съгласен с назначението, съм, но нашият народ се заслужава това дередже. Имаше ли избори преди около месец? Имаше. Какво направи тоз народ - избра глупав пожарникар, комунисти, турци и диви фашисти да го представляват в парламента? Сега тоя народ заслужава да си сърба попарата! Даже искам още такива назначения, може пък да дойде малко акъл в главите на хората, но дълбоко се съмнявам. Ако си мислите, че ГЕРБ е опозиция, то директно се лъжете. Цвъки дори сам се изпусна, че е знаел за назначението. Хората зад Пеевски, да се броят Ирена Кръстева и Цветан Василев, станаха, това което са именно благодарение на ГЕРБ. КТБ сигурно от нищото получиха около 75% от държавните пари по времето на пожарникаря. Ирена Кръстева също си купи всички медии по това време, ама хората са глупави и късопаметни... А най-забавното е, че Пеевски и Цвъки се карат в парламента, като всъщност са си първи дружки... Ама нищо, да протестират, като са малоумни, това им остава
И аз бях на абсолютно същото мнение вчера сутринта. После осъзнах, че протестът срещу тази НЕЧУВАНА ГАВРА от страна на мафиоти и монополи ще бъде на съвсем друго ниво от политическото. В този случай говорим за защита на ЕЛЕМЕНТАРНИ, НО ОСНОВНИ И НАЙ-ВАЖНИ лични, граждански и обществени ценности