Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
jeff hardy
Контакти:

Re: Ще ходите ли днес на протест? (тема за коментари)

Мнениеот jeff hardy » 15 юни 2013 11:05

Твърдо не. И не защото съм съгласен с назначението, съм, но нашият народ се заслужава това дередже. Имаше ли избори преди около месец? Имаше. Какво направи тоз народ - избра глупав пожарникар, комунисти, турци и диви фашисти да го представляват в парламента? Сега тоя народ заслужава да си сърба попарата! Даже искам още такива назначения, може пък да дойде малко акъл в главите на хората, но дълбоко се съмнявам. Ако си мислите, че ГЕРБ е опозиция, то директно се лъжете. Цвъки дори сам се изпусна, че е знаел за назначението. Хората зад Пеевски, да се броят Ирена Кръстева и Цветан Василев, станаха, това което са именно благодарение на ГЕРБ. КТБ сигурно от нищото получиха около 75% от държавните пари по времето на пожарникаря. Ирена Кръстева също си купи всички медии по това време, ама хората са глупави и късопаметни... А най-забавното е, че Пеевски и Цвъки се карат в парламента, като всъщност са си първи дружки... Ама нищо, да протестират, като са малоумни, това им остава

urkoto

Мнениеот urkoto » 15 юни 2013 11:06

Levskar_forever написа:Не, тези протести организирани по facebook се организират от ГЕРБ. Не искам нито ГЕРБ нито тия на власт, но се видя, че народа ни е много прост и даже не знае как да протестира. Факт !

:shock:

По-голяма глупост не бях чувал през живота си :shock:

Просто хората не искат меко казано съмнителния тип Д. Пеевски да ръководи националната сигурност на държавата. Нали доскоро ревяхме срещу Цуци Пудела. Ами че то Пеевски е същия аморален тип като Цуци. От трън та на глог. Уж щеше да има промяна, а то стана подмяна. Още повече, че явно е спуснат с парашут тоя дори на самите комунета, какво остава за българския народ. Затова беше протеста. Иначе герберастите какво има да ги обсъждаме - те са ясни
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Мнениеот nikivarna » 15 юни 2013 11:06

DANS написа:
Levskar_forever написа:Не, тези протести организирани по facebook се организират от ГЕРБ. Не искам нито ГЕРБ нито тия на власт, но се видя, че народа ни е много прост и даже не знае как да протестира. Факт !

Ти си едни промит мозък,

вчера на протеста нямаше един мегафон, нямаше платена червена кола с озвучителна техника, нямаше нито една закрита с качулка наркоманска физиономия,

за сметка на това имаше десетки хиляди млади и интелигентни хора които искат правителството да не ги прави на маймуни!

Абсолютно си прав !!!
Изображение

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 15 юни 2013 11:09

jeff hardy написа:Твърдо не. И не защото съм съгласен с назначението, съм, но нашият народ се заслужава това дередже. Имаше ли избори преди около месец? Имаше. Какво направи тоз народ - избра глупав пожарникар, комунисти, турци и диви фашисти да го представляват в парламента? Сега тоя народ заслужава да си сърба попарата! Даже искам още такива назначения, може пък да дойде малко акъл в главите на хората, но дълбоко се съмнявам. Ако си мислите, че ГЕРБ е опозиция, то директно се лъжете. Цвъки дори сам се изпусна, че е знаел за назначението. Хората зад Пеевски, да се броят Ирена Кръстева и Цветан Василев, станаха, това което са именно благодарение на ГЕРБ. КТБ сигурно от нищото получиха около 75% от държавните пари по времето на пожарникаря. Ирена Кръстева също си купи всички медии по това време, ама хората са глупави и късопаметни... А най-забавното е, че Пеевски и Цвъки се карат в парламента, като всъщност са си първи дружки... Ама нищо, да протестират, като са малоумни, това им остава

Браво рядко се срещат умни хора тук. Напълно си прав ! Аз бях по миналите протести и виках, но видях, че файда няма. То затова само пуберите останаха на тия протести, да хабят енергия ;)

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 15 юни 2013 11:23

Народа реве , че е зле , а като дойдат избори пак гласува за ГЕРБ и БСП ? ? ! ! !

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 15 юни 2013 11:28

Antananarivo написа:

Стига с тези заучени фрази! ;)

Може да са заучени,ама е истина!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 15 юни 2013 11:29

Не , напълно подкрепям Пеевски, даже ще му дам малко пари назаем ако му потрябват 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 15 юни 2013 11:32

South_Park написа:Не , напълно подкрепям Пеевски, даже ще му дам малко пари назаем ако му потрябват 8-)

Абе,той ще те затрупа с пари! Нали ги произвежда...

urkoto

Мнениеот urkoto » 15 юни 2013 11:35

Между другото, понеже си падам малко любител на теориите на конспирацията (ВСИЧКО Е ИСТИНА БЕ, ЧОВЕЧЕ!!1!!) та да споделя на съфорумниците какво четох напоследък. А именно, че всичко било кьорфишек. Става дума за инсценираното падане от власт на герберастите, което тикна държавата в изкувственосъздадена криза, последващата победа с огромни скандали (бюлетини, схеми, едно-друго) на комунетата и настоящия цирк. Идеята била, че едни милиони левове кредити трябвало да изчезнат и заради това се готвела огромна нестабилност и падане на борда за да се повтори ситуацията като през 97-ма. Не знам какво мислите вие по този въпрос, на мен ми се вижда малко филм, но то в тази параноична ситуация...
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Архив”