Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Протести против правителството на Орешарски

Мнениеот dunavfc » 03 юни 2013 16:02

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Гадно е като ти слагат думи в устата нали ? Доколкото помня ти каза,че ТВ 7 е частна телевизия и може да си пуска,каквото си поиска и,това че не отразила протестите си е тяхна работа,нали ? По принцип си прав,те са частна телевизия,но все пак има и морална нотка тук.След като си се обявила за телевизия,която дава гласност на хората и правото да изразяват своята позиция,значи бъди такава и когато не те устройва и когато се плюе срещу теб. Лесно е да отидеш в Монтана,Русе или Плевен и да си правиш реклама на гърба на хората,които са се събрали на площада,но не заради теб,а заради личните си проблеми,а когато някъде в България някой протестира за нещо,което не е в интерес на телевизията ти,тогава нещо си затваряме очичките..

Не само това,ами нещата относно медийните изяви и отразявания ще стават и по-зле 8-) Говори се,че групировката на Пеевски и Василев са се докопали и закупили конторлният пакет акции и на БТВ груп.Но това за сега са само слухове и няма как да бъдат кометирани.Ако се окаже истина,тогава смятай за какво иде реч ;)Толкова много медийна власт в ръцете на толкова малко хора означава само едно.Ще си назначават и ще си свалят,който си решат и който им е удобен 8-)

Това за БТВ и аз го чух,дано да е само слух,защото иначе,майката си ебало...

BLUE CHAMPIONS написа:
dunavfc написа:Я посочи източник,който да доказва,че ББ е крал и лъгал ? И ти говориш за зомбирани хора ?

Къв източник бе момче? :) През 90-те когато се образуваха силовите групировки ти си вървял прав под масата, а аз съм ги гледал с очите си.
Източника е в преживяванията ми, а не в сайтчета и вестници :)

Добре и какво видя ? Въпроса ми е абсолютно сериозен,какви са ти личните наблюдения от ББ ? Чудиш се защо хората не били виждали истината за това,какъв е ББ,а даваш за информация лични впечатления ? Нали знаеш,че личните впечатления,никога не могат да имат тежестта на една статия например в независима медия ?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 03 юни 2013 16:41

dunavfc написа:Добре и какво видя ? Въпроса ми е абсолютно сериозен,какви са ти личните наблюдения от ББ ?

Ти какво очакваш да чуеш? :roll:
...че е бивша мутра, но вече прекратил тази дейност, разкаял се и решил за да бъде запомнен с добро, да се захване с тази тежка къртовска работа като политиката и да върши добрини за Родината и сънародниците си :)
Съжалявам, но тази "теория", която и на мен би ми се искало поне да се доближаваше до истината, няма нищо общо с действителноста.
Гледам унищожаваш адски много време в интернет за дискусии, политика, вяра. Моя съвет е да вярваш преди всичко на себе си и хората около теб, а не на политици, чужди интереси и химери. Защото един ден ще се обърнеш и ще имаш само лъжливата пишман вяра и никой и нищо друго около теб ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юни 2013 16:52

Аз винаги съм вярвал най-много на себе си,не знам,защо си стигнал до обратното заключение.По принцип си прав,времето прекарано в дискусии в разни форуми не е от най-удачните начини,човек да прекара времето си,но обичам когато водя дискусия да я водя до край,а не да се измъквам или да я спирам по свое усмотрение ;)
Като всеки човек имам свои политически възгледи,ББ е човек на когото наистина много вярвам и харесвам това,което прави,но със сигурност не съм негов фанатизиран почитател,това че си правя бъзик понякога тук в форума е нещо съвсем различно ;) Всеки има някакво вътрешно усещане за всичко около него. Моето усещане към ББ е много силно позитивно,изглежда ми човек от народа,самият му говор,самите му реакции,според мен не са актьорска игра. За мен наистина този човек наистина иска да промени нещо в тази страна.Но това си е мое мнение,друг вярва,че той е в политиката за лични облаги и нямам право да оспорвам това виждане на който и да е било,но когато чета видни глупости,е няма как да си замълча ;)

Boza
Контакти:

Мнениеот Boza » 03 юни 2013 17:17

dunavfc написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Я посочи източник,който да доказва,че ББ е крал и лъгал ?

За крадене е рано още, надявам се да се изясни какви ги е дробил. Виж за лъжи веднага се сещам ;)

"В досието ми пише: “Бойко Методиев Борисов”, роден еди-къде си, дядо му еди-кой си, “монархофашист, враг на народната власт, да не се допуска да заема ръководни постове”. Написано черно на бяло и “да не се допуска да заема ръководни постове”, подчертано с червен флумастер. Значи те “скопяват”, е точната дума, още докато имаш “жълто” по устата."

"Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството".

Фактите:

Кой е баща му: полковник в Столично градско управление на МВР. Върл монархо-фашист.

Опороченото детство на бъдещия Буда: комсомолски секретар, 100% насила. Насилствено членство в БКП и насилствено постъпване в милиционерската школа в Симеоново. Мъките продължават защото след промените отказва да се деполитизира и е принуден да напусне МВР. Бащата на Станишев и другите опорочители обаче нямат милост и заставят ББ да охранява Тодор Живков. По време на тази охрана той развива остър Стокхолмски синдром и лично присъства на откриването на бюста на ТЖ в Правец. Казва изтръгнати с горещ жезъл, държан лично от Станишев, следните думи: „Една стотна от това, което е построил за България той и което е направено за тези години, да направим, би било огромен успех за всяко правителство".

Опороченото детство на ББ е и причината така нелепо да се обърка относно “да не се допуска да заема ръководни постове, подчертано с червен флумастер". С червено опорочителите му са отбелязвали положителните качеста, а със син - отрицателните.

ПС: Дядото, убит от комунистите, който се оказа прадядо и не бил убит от комунстите, а от съселяните му защото им пазел жените докато те са били на фронта.

urkoto

Ще ходите ли днес на протест? (тема за коментари)

Мнениеот urkoto » 15 юни 2013 10:43

Аз лично няма да успея, тъй като в понеделник имам много важен изпит от който зависи дипломирането ми, но принципно подкрепям протестните действия на обществото.
Подкрепям и онзи чехльо избран с фалшификации и мушингии, прав е, че първоначалния кредит на доверие, който бях склонен да дам на червените кхмери се изчерпа за по-малко от 20 дни и все повече затъват с всеки следващ ход. Днеска гледах един от техните при Кулезич, който изглеждаше силно разтревожен от тези панаири, явно в БСП има някакви вътрешни борби и несъгласия по тази тема. От цялата работа единственото хубаво е, че след като падне от власт (а това изглежда неизбежно ако няма някакъв рязък завой в поведението им още от понеделник) тази партия ще бъде на бунището на историята - което няма как да е лоша новина за целокупния български народ.

Също така май ще се окажа прав, макар преди някои хора да ми се подсмихваха и подиграваха, като казах, че само няколко месеца след изборите всичките тия дървени философи дето много ги разбират нещата, ще организират едно шествие до Драгалевци, всеки с по букет цветя, кутия бонбони и бутилка уиски в ръка, да ходят да искат прошка от Командира и да го молят да се завърне на бял кон за да оправи батаците в държавата. Както се видя ГЕРБ не могат, те ги надробиха до голяма степен, комунетата още по-малко могат, ДСП са ясни, АТАКА бяха разкрити като предателски плъхове, склонни да продадат душите си за 30 сребърника. Лудото Яне е изключително съмнителен, Куневистите са политически хамелеони до един. Кой остана...? :roll:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Levskar_forever

Re: Ще ходите ли днес на протест? (тема за коментари)

Мнениеот Levskar_forever » 15 юни 2013 10:52

Не, тези протести организирани по facebook се организират от ГЕРБ. Не искам нито ГЕРБ нито тия на власт, но се видя, че народа ни е много прост и даже не знае как да протестира. Факт !

Потребителски аватар
Antananarivo

Мнениеот Antananarivo » 15 юни 2013 10:57

Levskar_forever написа:Не, тези протести организирани по facebook се организират от ГЕРБ. Не искам нито ГЕРБ нито тия на власт, но се видя, че народа ни е много прост и даже не знае как да протестира. Факт !

Стига с тези заучени фрази! ;)

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 15 юни 2013 10:58

Не!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 15 юни 2013 10:59

Levskar_forever написа:Не, тези протести организирани по facebook се организират от ГЕРБ. Не искам нито ГЕРБ нито тия на власт, но се видя, че народа ни е много прост и даже не знае как да протестира. Факт !

Ти си едни промит мозък,

вчера на протеста нямаше един мегафон, нямаше платена червена кола с озвучителна техника, нямаше нито една закрита с качулка наркоманска физиономия,

за сметка на това имаше десетки хиляди млади и интелигентни хора които искат правителството да не ги прави на маймуни!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 15 юни 2013 11:04

Аз може да ида. На миналите протести не бях, но сега чашата прелива. Как може да сложат Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Човекът който владее всички медии почти, има сумати предприятия и т.н. и шеф на ДАНС. Е това ако не е конфликт на интереси , не знам кое. Станишев се насра тая мишка! Трепери от олигарсите отгоре, които му диктуват какво да прави. Б-я върви все по надолу и по-надолу и просто не виждам как ще се оправим. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Архив”