CTAHKO написа:dunavfc написа:Гадно е като ти слагат думи в устата нали ? Доколкото помня ти каза,че ТВ 7 е частна телевизия и може да си пуска,каквото си поиска и,това че не отразила протестите си е тяхна работа,нали ? По принцип си прав,те са частна телевизия,но все пак има и морална нотка тук.След като си се обявила за телевизия,която дава гласност на хората и правото да изразяват своята позиция,значи бъди такава и когато не те устройва и когато се плюе срещу теб. Лесно е да отидеш в Монтана,Русе или Плевен и да си правиш реклама на гърба на хората,които са се събрали на площада,но не заради теб,а заради личните си проблеми,а когато някъде в България някой протестира за нещо,което не е в интерес на телевизията ти,тогава нещо си затваряме очичките..
Не само това,ами нещата относно медийните изяви и отразявания ще стават и по-злеГовори се,че групировката на Пеевски и Василев са се докопали и закупили конторлният пакет акции и на БТВ груп.Но това за сега са само слухове и няма как да бъдат кометирани.Ако се окаже истина,тогава смятай за какво иде реч
Толкова много медийна власт в ръцете на толкова малко хора означава само едно.Ще си назначават и ще си свалят,който си решат и който им е удобен
Това за БТВ и аз го чух,дано да е само слух,защото иначе,майката си ебало...
BLUE CHAMPIONS написа:dunavfc написа:Я посочи източник,който да доказва,че ББ е крал и лъгал ? И ти говориш за зомбирани хора ?
Къв източник бе момче?През 90-те когато се образуваха силовите групировки ти си вървял прав под масата, а аз съм ги гледал с очите си.
Източника е в преживяванията ми, а не в сайтчета и вестници
Добре и какво видя ? Въпроса ми е абсолютно сериозен,какви са ти личните наблюдения от ББ ? Чудиш се защо хората не били виждали истината за това,какъв е ББ,а даваш за информация лични впечатления ? Нали знаеш,че личните впечатления,никога не могат да имат тежестта на една статия например в независима медия ?