Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Политическо назначение против интересите на страната
163
91%
Назначение гарантиращо интересите на страната
17
9%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Мнениеот NOMER14 » 15 юни 2013 01:23

Daniel Levski написа:
dunavfc написа:Грасиани,спи спокойно бе приятелю ;) ГЕРБ няма как да спечели мнозинство,ако ще и 10 предсрочни избори да има,така че спи спокойно ;)
Силно се съмнявам,че хората ще върнат ГЕРБ,колкото и да го искам ;) А ако пък случайно се случи,ще бъде весело,особено за някой хора 8-)

А аз вярвам ,че ГЕРБ ще имат 125 депутата при предсрочни избори. Сега на протеста 95 % от хората бяха за ГЕРБ

И от къде ще си вземат още 600-700 хил. гласа?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 юни 2013 01:24

haha написа:
dunavfc написа:Грасиани,спи спокойно бе приятелю ;) ГЕРБ няма как да спечели мнозинство,ако ще и 10 предсрочни избори да има,така че спи спокойно ;)
Силно се съмнявам,че хората ще върнат ГЕРБ,колкото и да го искам ;) А ако пък случайно се случи,ще бъде весело,особено за някой хора 8-)

Съвсем сериозно, ти да не си член на ГЕРБ? Защо толкова ги искаш да се върнат, все едно са богове? За мен пък всички партии трябва дабъдат изметени.

Не съм член и никога няма да бъда,нито на тях,нито на която и да е било друга партия,но им симпатизирам силно ;)
Всеки човек си има някакви политически пристрастия.Аз лично докато съм жив ще гласувам или за сини или за център,след като в лицето на Кунева и ДСБ,все още не виждам смисъл от своя глас,подкрепата ми към ГЕРБ няма да секне. Ако трябва да бъда по точен,аз съм по скоро боковист,отколкото симпатизант на ГЕРБ.

ГЕРБ не са богове,но ББ е божество !!!! Няма друг такъв политик,подчертавам в моите очи,в моя мироглед ! Не мисля,да изтъквам за 2512637 път причините за това мое мнение,но мисля,че с званието божество,казвам всичко 8-)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 юни 2013 01:37

Този избор за мене подписа смъртната присъда на правителството.Тази тъпа соц. кратуна Сержо Станиш не разбра,че българския народ мрази ДПС,мрази членовете на ДПС и,че участието на ДПС във властта е непоносимо за всеки българин.Още на първия им протест вече 10 000 са на улицата.БСП се самозабравиха,както и останалите в Парламента.За кои се мислят?ГЕРБ беше партията спечелила най-много гласове,а тея с уговорки подменят вота,за да се нагласят те в меките кресла,върхът обаче беше връщането на ДПС във властта.Това преобърна каруцата за мене.Долен Сайдера няма да спаси правителството,а при следващите избори изчезва като политически субект ако не се дистанцира максимално бързо и не застане срещу БСП-ДПС,но не с криене,а твърдо срещу тях.Искам едно - ДПС вън от властта,който ще да управялва,но турците - вън от всякаква власт.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 15 юни 2013 01:43

dunavfc написа:
styopa написа:
dunavfc написа:Силно се съмнявам,че хората ще върнат ГЕРБ,колкото и да го искам ;) А ако пък случайно се случи,ще бъде весело,особено за някой хора 8-)

Напротив.Така както е тръгнало... БСП/ДПС с тези простотии де ги правят...
Да не забравяме и пациентите от Атака.Не се знае и там Сидеров дали няма да се обърне срещу БСП/ДПС... в името на това да направи още някой лев.

Добре де,но вярваш ли,че до есента,ГЕРБ ще постигнат резултат,който да им гарантира 121 депутати ? Трябва за тях да гласуват поне още 500-600 хил. души :roll: А този път си мисля,че хората ще се насочат и към Кунева,НФСБ и може би новото синьо...
А и ГЕРБ да спечели,отново ще има протести и т.н и т.н....

Ами според мен е възможно.В момента с изключение на ГЕРБ всички вървят надолу.
Кунева си подаде оставката.Там би трябвало всичко да е приключило като партия.Новото синьо.. ще го видим.Изобщо не е ясно.. дали с други хора ще тръгнат напред или ще потънат още повече.Честно казано аз там са ми голяма мъгла.Даже и не знам как се казват новите лидери(ако има такива).
ДПС/БСП все повече взеха да отвращават хората от себе си.
Пациентите от Атака я влязат изобщо в парламента.. я не.Което е лошо.. защото тази идея е хубава,но изпълнението е отвратително.Иначе и НФСБ ми изглеждат същите пациенти.

Потребителски аватар
bluegope
Контакти:

Мнениеот bluegope » 15 юни 2013 01:44

Може би близо 2 часа чета мненията от началото в темата. И макар да е доста късно ще напиша нещо подбуден най-вече от мненията на разни индивиди като W84, vialli69, grassiani, sin4ec i и няколко други. Съжалявам, ако не ви цитирам правилно никовете, но не това ми е целта.
Фамилията ми е Коджаиванов. Звучи като турска, но всъщност идва от времената на турското робство, когато моите праодци са се опълчвали на турците и са били ятаци на четата на капитан Петко Войвода. На последните избори гласувах за партия, която в момента не е в парламента. С това отговарям на тези, които усилено твърдят, че на протестите са били само герберисти. Отидох сам. Отидох, защото почуствах, че като гражданин на тази държава, имам отговорности пред нея и детето ми. Не съм човек на крайностите и мислех, че трябва да се дадат 100 дни на това правителство, да се види какъв курс ще подхване. Обаче за две седмици, те сътвориха толкова много глупости, че не е нужно човек да чака 100 дни, за да разбере човек накъде отиват работите. Поне човек, който има глава на раменете си и не се влияе от разни политически внушения. На площада сред множеството от хора срещнах петима различни колеги, с които сме заедно ежедневно и с които въобще не сме се уговаряли да ходим на протест. Всеки бе решил самосиндикално, че е нужно да бъде там, а освен за един от тях, за никой друг не знам да е отявлен привърженик на някоя политическа партия. Това го казвам пак на ония, които се съмняват и в спонтанността на протеста. Не този протест не беше организиран от никоя партия, защото на него имаше издигнати плакати срещу всички партии и политици. Това беше спонтанният глас на народа, който с ума и сетивата си усеща какво се случва и какво се подготвя. Отдавна не бях изпитвал чуство на гордост от нашата нация, но след днешния ден съм обнадежден. Болшинството от хората бяха между 25 и 40 години. Повечто от тях си личеше, че идват от работа. Повечето не говореха затова, че ГЕРБ трябва да се връща на власт, а че тези, които в момента я държат надминаха всякакви граници на приличие и откровено ни се подиграват. Обаче тоя път не познаха. По-спонтанен и по-масов митинг не помня да е имало от много години. Може би от Жан Виденово време. А какво е общото между тези две време? Ами - Комунистическата същност на управлението. И не толкова като идеология, колкото като начин на мислене, като подход, като манипулиране на хората. Вижте само отразяването на събитието в новините на ТВ 7 и ще ви стане ясно, че комунизмът е жив. Съжалявам, ако съм обидил някой, но тоя път ще кажем НЕ на пропагандата ви, другари/товарищи. Защото същата тая пропаганда разправяше едно време, че любимата ми рок музика била дяволско изчадие, че кока-колата ти разяждала тялото, а на Запад се живеело тежко и гадно. Ами не, благодаря! Затова в неделя отново ще съм там, без никой да ми плаща, подтиква и уговаря. Там, където днес имаше искреност и спонтанност в исканията на хората. Там където видях Едвин Сугарев, Петко Симеонов - хора, които бяха дисиденти по времето на комунизма. Хора, които поведоха нежната революция и за които гласуваха близо 3 000 000 души на първите демократични избори. и хора, които бяха изтласкани от политическия живот на страната от разни котерийни и бизнес игри и взаимоотношения, на които те явно не можеха да са съпричастни. Време е наистина да се осъзнаем и да разкараме тези наглеци!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 15 юни 2013 01:47

Как да спя като тия хора така ни завъртяха в някакъв омагьосан кръг че аз изход не виждам,бсп толкова ли са изтрещяли че не виждат обществените настроения и подкрепят толкова спорна фигура като тоя дебелия ,да дават поводи за недоволство и протести когато хората толкова са настръхнали срещу всякакви неправди и непочтени индивиди ,изобщо с тоя реваншистки начин по който действат в момента не ми изглежда далновидна политика,така с рогата напред не е много хитър политически ход ами че завърти ги малко, недей парадира толкова и когато противника се успокои, нанеси му удар ако имаш възможност.Ама те ще кажеш тия хора са от вчера в политиката толкова аматьорски действат.

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Re: Престъпление срещу България Делян Пеевски шеф на ДАНС

Мнениеот moreni_max » 15 юни 2013 01:51

luxorus написа:
Daniel Levski написа:
Nuro написа:Едно от първите евентуални протестни действия, трябва да е искане на отговорност от ПП Атака, по-точно Сидеров. За пореден път станаха главни виновници за приемане на безумни предложения от БСП и ДПС.

Много си прав, но и на комунистите трябва да се търси отговорност. Тези за 6 месеца ще ограбят България

Трябва да се търси отговорност от всички ония мекотели и мъртви души,които дадоха възможност на турци и цигани на изборите да определят нашата съдба и съдбата на нашите български деца.Аз имам две момчета на 1 и 3 годинки,и няма още дълго да търпя това садо-мазо.

Ако всички 7 милиона българи гласуват, ДПС и да бият рекорди ще се мъчат да минат 4% бариера.

Стойте вкъщи, гласувайте за комунисти - БСП, ДПС, АТАКА, ГЕРБ и обвинявайте тоя и оня.

Положението стигна до тук, защото мълчим! Трябва всеки път при малък гаф да се събират 10 хиляди пред МС! А не като стигнем дъното!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 15 юни 2013 01:53

Тройната коалиция БСП-ДПС-Атака си го сложиха сами.От днес нататък са политически трупове.Ако не се махнат сами,кръв ще се лее,но ще бъдат изметени.Завинаги.Националните предатели ще бъдат наказани.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 15 юни 2013 02:07

Модератор ЛокоПД написа:Тройната коалиция БСП-ДПС-Атака си го сложиха сами.От днес нататък са политически трупове.Ако не се махнат сами,кръв ще се лее,но ще бъдат изметени.Завинаги.Националните предатели ще бъдат наказани.

Чул те Господ!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 15 юни 2013 02:38

Ето и бизнесът на кръга Пеевски-Цветан Василев-Ирена Кръстева по сектори:

Телекомуникации
БТК - 1.4 млрд. лв.
НУРТС България - 213 млн. лв.

Цигари и напитки
Булгартабак холдинг - 616 млн. лв.
Юрий Гагарин, Пловдив - 81 млн. лв.
Телиш - 70 млн. лв.

Търговия
К енд К електроникс (веригата "Техномаркет") - 290 млн. лв. през 2008 г.
"Странд Бургас" (миноритарен дял)

Банки, застраховане и други финанси
КТБ - 5.6 млрд. лв.
КТБ асет мениджмънт - 500 хил. лв.
ЗАД "Виктория" - 86 млн. лв.

Медии и разпространение
"Нова българска мейдина група холдинг" (вестниците Телеграф, Монитор, Уикенд, Меридиан мач" и др.) - 40 млн. лв.
"ТВ Седем" - 26 млн. лв.
Национална агенция разпространение - 9.3 млн. лв.
3Бей.бг (econ.bg, inews.bg, sporta.bg, get.bg и др.) - 6.6 млн. лв.

Автомобили
Литекс моторс (миноритарен дял) - 65 млн. лв.
КИА България - 32 млн. лв.
Субару мотърс - 312 хил. лв.

Инфраструктурно и пътно строителство
"Интегрирани пътни системи" - 211 млн. лв.
"Хидропонт-М" -4 6 млн. лв.
"Евробилд проект" - 98.7 млн. лв.

Производство и машиностроене
"Гипс" - 79 млн. лв.
"Рубин" - 215 млн. лв. (2010 г.)
"Корабостроителница Русе" - 97 млн. лв.
"Дунарит" - 77 млн. лв.
"Терем - Георги Бенковски" - 28.4 млн. лв.

Земеделска земя
"Агро финанс" АДСИЦ - 73 млн. лв.

Туризъм и хотели
"Хелт енд уелнес" - АДСИЦ - 147 млн. лв.
"Сана спейс хотел Хисаря"
"Пирин голф пропъртиз"

Върни се в “Архив”