runnersa написа:dunavfc написа:runnersa написа:http://fakti.bg/bulgaria/69178-ataka-gerb-osiguri-izbora-na-delan-peevski-za-predsedatel-na-dans
Не ми се гледат 300 мнения някой да е коментирал това?
Я погледни как гласуваха депутатите на ГЕРБ и тогава ми вади "факти"

Ти разлика между регистрация и гласуване правиш ли?
Той и Волен гласува против правителството!

Ти им осигури кворум пък после гласувай както си искаш!
Това са много кофти спекулации и откровени лъжи на "националите", които кой знае защо все още не са излезли с позиция ( сигурно гонят Тео Ангелов около Парламента за да се извини на избирателите им

). Аз лично гледах пряко по тв-то какво точно се случи:
1. Мишо Миков "хързулна м/у другото" гласуването за шеф на ДАНС, без да е залегнало в дневния ред.
2. В залата присъстваха всички партии /по дневен ред Петък е за парламентарен контрол/ и докато се усетят какво става Миков премина към режим на гласуване ( НЯМА ДЕБАТИ, НЯМА ДЯВОЛ - Орешака го предложи от трибуната и направо към гласуване).
3. На Боко докато му зацепят релетата какво става, почнаха да определят кворума. В това време Атака също бяха в залата.
4. Боко започна да ги натирва неговите като пъдар навън.
5. Мина първо гласуване. НА НЕГО СЪС СИГУРНОСТ ВИДЯХ, ЧЕ ИМАШЕ ГЛАСУВАЛИ ХОРА ОТ АТАКА (бяха гласували "против", но то си бе безпредметно).
6. ГЕРБ веднага поискаха по процедура прегласуване, защото видяха шанс да не се приеме предложението на Орешака ( и от БСП имаше негласували и въздържали се).
7. Боко, като истински лидер, отново подкара своите навътре в залата - няма искам, няма не

8. Тук вече виждайки какво става, "НАЦИОНАЛИТЕ" под подвиквания и дюдюкания от страна на ГЕРБ се изсулиха от залата като прани гащи!
Ей това стана, видях го пряко по телевизията - без редакторска намеса или тълкуване на факти!
Волен за пореден път се изсра ( с извинение) в тавата, поднесена му от собствените избиратели!!!
2 седмици гони Тео около Парламента, обикаля телевизиите да се обяснява, всеки ден по 10 пъти събира журналята около себе си, ама точно днес цял ден се крие като шумкар и ми излиза с декларация ......Абееее, аланколу, не на нас тези пасти .......