monifans написа:Аз предлагам да се съберем на тренировката в сряда.Тя е от 17ч на Герена.
Къв е смисъла, Главното зло е Батков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
monifans написа:Аз предлагам да се съберем на тренировката в сряда.Тя е от 17ч на Герена.
groti написа:Последните дни само наблюдавам форума,без да казвам нищо. Просто се опитвах да не се подавам на първосигнални емоции. За Батков съм си казал мнението. Деня,в който видя лицето му по новините свързани с поредния убит мафиот в България ще се усмихна и ще си кажа "и все пак всичко се връща" . Та така..Не мисля много да говоря за него. Мисля повече да говоря за важните неща. Публиката.Смениха се много емоции в сърцето ми : от разочарование до чиста злоба. Последното беше предизвикано от статия в един сайт "Сектор Б се продаде" . Естествено това не е истина..но има такива,които се продадоха.
Все пак днес си мисля нещо..Може би това трябваше да се случи. Видя се,че ние (публиката) бяхме тръгнали по една наклонена плоскост на разединение и отчуждение. Деляхме се на семкари,ултраси,дебили,селяни и тем подобни. Сега имаме общо зло,което да ни обедини. За да се роди нещо хубаво,трябва онова,което расте на негово място да умре. Сектор Б умря...Да живее публиката на Левски Преди хората от Б да ми наскачат и да ме запсуват,ще кажа,че безкрайно уважавам това,което беше Сектор Б през годините. Надали много хора от тези,които сега са там знаят какво беше и как го постигна това Сектора. Защо казвам умря? Защото това,което правиха НФК,СЗ и всичките подобни през последните години беше чиста проба егоцентризъм. Левски мина на заден план. По-важно стана представянето на феновете. Групировките си присвоиха отбора и се поставиха пред него. Е,сега и те умряха. Лошите СЗ,които винаги съм мислел за онези луди глави,от които на моменти има нужда станаха послушни лакеи. НФК за пореден път доказа,че е нещо тотално лишено от смисъл. Една Гургулица и ято пиленца,които в момента са объркани накъде да поемат. Виждат,че са от грешната страна,но все още не знаят как да се махнат от нея. Е ще дойде момента. Като умерен анархист,индивидуалист и човек презиращ всякаква форма на масова закърнялост в мисленето съм доволен от това,което се случва с публиката. Благодаря на Сектор А, и Сектор В за това,което се случва в последните мачове. Сигурен съм,че много от хората в Б са истински фенове и ще намерят сили да си кажат мнението..Такова,каквото е. "Батков КУ*ВО" . Радвам се и на това,което се случва във форума. Търсене на решение без да се разчита на Голдита,Гълабици и подобни...Да с фен-клубовете щеше да е много по-лесно. Гласа щеше да се чуе много по-силно. Но не си мислете,че и в момента не е чут. Време е всеки да открие,че не е нужно да има някой "лидер" . Лидера,това е всеки един от нас. Затова спонтанно възникналите идеи са по-чисти и постижими. Радвам се,че хората от forum.gong.bg/levski не чакат благоволението на Гугутката за да си кажат мнението. Това е силата ни. Когато говориме,мислиме и се бунтуваме. Затова и Левски тръгна надолу. Защото идеологията на феновете му се разми. Спряха да се бунтуват. Не говоря за бомбичките,свастиките и подобните срамни прояви. Говоря за будната позиция на хората. Сега няма такова нещо. Е,може би нещата ще се променят...Сектор Б умря,да живее публиката на Левски. Заедно и единни. Относно протеста ще кажа само 1. Всеки си има съвест. Нека направи това,което съвестта му казва. Някой ден,съвестта ще зачовърка и ще напомни,че сам човек,невъоръжен спря танк ! Е нашата работа е много по-леснаДерзайте,борете се и мечтайте..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост