Вицове, комични случки и изказвания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Вицове, комични случки и изказвания
Циганин и мазохист седят в една килия.По едно време мазохиста си реже единият пръст и го хвърля през прозореца.След малко си реже и другият пръст.Накрая китката .Циганинът гледал, гледал, накрая не издържал и му казал: -Абе брато ,ти много хитро се изнасяш.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Пиян шофьор си карал колата и се блъснал в един стълб.
Докторът го пита:
- Как се блъснахте на права магистрала без нито една кола да има?
- Както си карах колата и едни стълбове тръгнаха да пресичат...един не успя.
Докторът го пита:
- Как се блъснахте на права магистрала без нито една кола да има?
- Както си карах колата и едни стълбове тръгнаха да пресичат...един не успя.
Строил Яне Сандански четата. Прави строеви преглед. Гледа на един четник много му стърчи лявото ухо, вади сабята – храс! - и го отсякъл.
-Боли ли те? – попитал Яне?
-Не ме боли !
-Оти не те боли?
-Оти съм четник на Яне!
След няколко човека на един му стърчи носът.Пак вади сабята и го отсича.
-Не ме боли !
-Оти не те боли?
-Оти съм четник на Яне!
След още няколко човека гледо на един му стърч к*ра .И пак процедурата:храс и го отсякъл.
-Боли ли те – попитал Яне?
-Не ме боли !
-Оти не те боли?
-Оти е на Груйо от заднио ред!....
-Не ме боли !
-Оти не те боли?
-Оти съм четник на Яне!
След няколко човека на един му стърчи носът.Пак вади сабята и го отсича.
-Не ме боли !
-Оти не те боли?
-Оти съм четник на Яне!
След още няколко човека гледо на един му стърч к*ра .И пак процедурата:храс и го отсякъл.
-Боли ли те – попитал Яне?
-Не ме боли !
-Оти не те боли?
-Оти е на Груйо от заднио ред!....
- slash1912
- Контакти:
Е значи гледам, че излезнахте от пуберитета та рекох да минем на по сериозни теми.
Лъскаме си ний бастуните с Емо Пърпъла у бараката и се надлъгваме кой какво кога. Влезе Ванчо малумното и вика - копелета напраих сефтето! Е как?
Ами така! Имаше една Пепа която държеше стрелбище и батковците го светнали, че Пепа за 10лв те прай мъж!
Еми нема как и ние да не ебем. Тури дънките, фанелката пума и айде на стрелбището.
Бре кой да води преговорите ми АЗ моя милост.
Ми са как да й го кажа? Бре пукай пушки яж лоумчета, търкай се покрай Пепа ама тя се едно не вдява и накрая дойде време да метем.
И ме пита Пепа - ма на тиебе май ти съ ибе?
Ама нали немам 10 лв. кво да кажа а?
Ама ние сме петима ?
Е щом сте петима айде 30 лв!
И ми показа циците и малко вълна демек матеряла е точен...
Казах на пичовете отде мангизи.
Айде на товарна гара два дена разтоварвай цимент! Станахме като прасета.
Трепарат ни краката, но надървени като кочове отиваме да уговорим дейта.
Имаше си Пепа едно фургонче и не лангър лангър към 11 вечерта чук-чук тука сме.
Излезна Пепа и вика първо дай да видим парите! Ми ей ги 6 червени петолевки.
Да ви видя пишките вика Пепа. Ние си мислим да не са големи а то било дали са чисти! Ми не бяха.
Айде обратно на чешмата на минералната баня, сапун, веро. Това намерихме от майката на Илчо Мечето. Прежулихме се от търкане. Славчо Главата даде блестящата идея да сме се намацали със Одеколон Каро, че да миришем на мъжове Ми то гори та си ебало майкта като чакакали вихме в ноща...
И тогава за първи път видях к'во е т'ва преапизмус по бг-ейски перманентна куродървица. Илчо не може си прибере патката у дънките. И така няма лед има сладолед. Намазахме му патката със сладолед и малко поспадна. Айде от там обратно до стрелбището.
Ами са кой да е пръв? Ми естествено аз.
Легнала кът една пантера оная ми ти Пепа, напръскала се с Фа и ми вика ела пиенце да те видим. Изплаших се! Тo смърди на фа, цигари фемина, пот, вековна гнилоч и най вече на ПИЧКА.
Разчепи се Пепа наместих се и к'во трък пrък и свърших.
Забърса се с едно пишкирче парите ги беше касирала предварително. И айде Илчо е на ред.
Бре като се заклати тоя фургон земетресение 18 минути го клати!После го питаме как беше Илчо? Ми как тя цъка семки аз копам.
Главата Славчо не можал и да го вкара ама парите ги нема. Имаш право само на една засилка.
Данчо Лалето(Фанфан) най добре се беше представил и я цунал по циците но по устата не му дала.Той се беше изжулил най-много
Бойко Змията вика ми кво толку кат топло бурканче кисело млеко само по мирише.
Като истиски пичове след тва запалихме по една цигара Кент.
После всичките имахме трипер, но за т'ва ни изписаха калиев перманганат и си прайхме бомбички. Бронз, сяра малко барут, перманганат и айде на гробищата да гърмим.
И днес като усета миризмата на Фа се надървям!
Лъскаме си ний бастуните с Емо Пърпъла у бараката и се надлъгваме кой какво кога. Влезе Ванчо малумното и вика - копелета напраих сефтето! Е как?
Ами така! Имаше една Пепа която държеше стрелбище и батковците го светнали, че Пепа за 10лв те прай мъж!
Еми нема как и ние да не ебем. Тури дънките, фанелката пума и айде на стрелбището.
Бре кой да води преговорите ми АЗ моя милост.
Ми са как да й го кажа? Бре пукай пушки яж лоумчета, търкай се покрай Пепа ама тя се едно не вдява и накрая дойде време да метем.
И ме пита Пепа - ма на тиебе май ти съ ибе?
Ама нали немам 10 лв. кво да кажа а?
Ама ние сме петима ?
Е щом сте петима айде 30 лв!
И ми показа циците и малко вълна демек матеряла е точен...
Казах на пичовете отде мангизи.
Айде на товарна гара два дена разтоварвай цимент! Станахме като прасета.
Трепарат ни краката, но надървени като кочове отиваме да уговорим дейта.
Имаше си Пепа едно фургонче и не лангър лангър към 11 вечерта чук-чук тука сме.
Излезна Пепа и вика първо дай да видим парите! Ми ей ги 6 червени петолевки.
Да ви видя пишките вика Пепа. Ние си мислим да не са големи а то било дали са чисти! Ми не бяха.
Айде обратно на чешмата на минералната баня, сапун, веро. Това намерихме от майката на Илчо Мечето. Прежулихме се от търкане. Славчо Главата даде блестящата идея да сме се намацали със Одеколон Каро, че да миришем на мъжове Ми то гори та си ебало майкта като чакакали вихме в ноща...
И тогава за първи път видях к'во е т'ва преапизмус по бг-ейски перманентна куродървица. Илчо не може си прибере патката у дънките. И така няма лед има сладолед. Намазахме му патката със сладолед и малко поспадна. Айде от там обратно до стрелбището.
Ами са кой да е пръв? Ми естествено аз.
Легнала кът една пантера оная ми ти Пепа, напръскала се с Фа и ми вика ела пиенце да те видим. Изплаших се! Тo смърди на фа, цигари фемина, пот, вековна гнилоч и най вече на ПИЧКА.
Разчепи се Пепа наместих се и к'во трък пrък и свърших.
Забърса се с едно пишкирче парите ги беше касирала предварително. И айде Илчо е на ред.
Бре като се заклати тоя фургон земетресение 18 минути го клати!После го питаме как беше Илчо? Ми как тя цъка семки аз копам.
Главата Славчо не можал и да го вкара ама парите ги нема. Имаш право само на една засилка.
Данчо Лалето(Фанфан) най добре се беше представил и я цунал по циците но по устата не му дала.Той се беше изжулил най-много
Бойко Змията вика ми кво толку кат топло бурканче кисело млеко само по мирише.
Като истиски пичове след тва запалихме по една цигара Кент.
После всичките имахме трипер, но за т'ва ни изписаха калиев перманганат и си прайхме бомбички. Бронз, сяра малко барут, перманганат и айде на гробищата да гърмим.
И днес като усета миризмата на Фа се надървям!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
вегетарианец - стара индианска дума за "некадърен ловец" 
Мадона е на 55, гаджето й е на 22. Тина Търнър е на 75, гаджето й е на 40. JLo е на 42, гаджето й е на 26. Марая Кери е на 44, мъжът й е на 32. Все още си необвързан/а? Успокой се, гаджето ти все още не се е родило.

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Вицове, комични случки и изказвания
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8gpjk_MaCGM[/youtube][/center]
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта