Утре по обед новия старши треньори на Локомотив Пловдив Александър Станков ще бъде представен на Лаута, разбра PlovdivDerby.com. Заедно със новия наставник ще бъдат представени и няколко от новите попълнения на смърфовете, разкриха за PlovdivDerby.com източници от първа ръка. За привличане в Локомотив се спрягат имената на Мартин Камбуров (ЦСКА), Здравко Лазаров (Славия), Михаил Венков (ЦСКА), Танко Дяков (свободен агент), Йордан Тодоров (свободен агент) и Сержиньо (ЦСКА). Дали тези играчи ще пристигнат на Лаута ще видим утре.
Само едно е сигурно Мартин Камбуров си идва у дома !!! Георги Иванов-Гонзо е искал да го вземе в Черно море ,но Мартин му е отказал и му е казал ,че ще играе в Пловдив
Представят Станков и новите попълнения на Лаута утре
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Представят Станков и новите попълнения на Лаута утре
Михаил Венков? Няма такова нещо.
да осъзнаваме какво ,както винаги ще мачкаме жълти курви!

Здравко Лазаров
имам чувството,че тоз човек ще е вечен 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- krasimilkov
- Контакти:
Red_Pride написа:Здравко Лазаровимам чувството,че тоз човек ще е вечен
Ще мачка жълтурите с пенсията си!!

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Аз съм сигурен, че Коко е амбициран да се докаже
На 100% съм убеден, че ще направи много силен и класен отбор, колкото до жълтите - кои бяха тия?
Те с тоя слаб отбор не можаха да ни бият при това на два пъти, та с Локомотива на Коко ли?
Ще има скубене на перушина и чудо...те най-много искат Коко да не се върне, щото си знаят песнарката : " Пляс...пляс канарите" на изуст.
Айииииии Локооооооо

На 100% съм убеден, че ще направи много силен и класен отбор, колкото до жълтите - кои бяха тия?

Те с тоя слаб отбор не можаха да ни бият при това на два пъти, та с Локомотива на Коко ли?

Ще има скубене на перушина и чудо...те най-много искат Коко да не се върне, щото си знаят песнарката : " Пляс...пляс канарите" на изуст.

Айииииии Локооооооо

Със стари к.... нов бардак не се прави.....хората са го казали!!!
- greenlandia
Коко връща ли се?
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Riquelme написа:Със стари к.... нов бардак не се прави.....хората са го казали!!!
какви стари к..?ти май не помниш последния отбор на Коко
Писна ми от хейтърчета
Съществата от покрайнините на Пловдив се мъчат да се подиграват, но в същност хич не им изнася ако спряганите за Локомотив играчи наистина дойдат!? В същност това почти е сигурно! Нека ги наричат с разни епитети............
Успех на новия треньор и САМО ЛОКО!
Успех на новия треньор и САМО ЛОКО!