Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Re: ЛЕВСКАРИ - ВРЕМЕ Е ЗА ПРОТЕСТ!

Мнениеот Умопомрачен » 05 окт 2009 21:28

Keanu^Reeves написа:Не бъдете толкова глупави! После ни чака потоп, ако изгоните Батков, щото аз нямам пари да издържам отбора!

По-добре е да напишем писмо до Балкан-Стар и да ги помолим за помощ като говорят с Маркетинговият Отдел на "Даймлер" в Германия да закупят Левски и да си възвърнат инвестициите чрез емблемата на Мерцедес върху Екипите на Левски!

Други варианти са IBM, SHARK, RED BULL, COCA-COLA, Microsoft, TOYOTA, General Motors, FORD, SONY, NIKE и други големи Световни Компании от подобен ранг! Само това е Спасението за Левски!

Иначе Тодор Батков каза: "Какво искат тези от Сектор-Б, да ме принудят да напусна отбора и по този начин собствените Фенове да погребат Левски"!

Ти си малоумен, това го казвам най-отговорно и без грам да желая да те обидя, но просто не мога да се сдържа!

Коя голяма чуждестранна фирма от изброените ще тръгне да купува Левски? Почти няма бели отбори които да са собственост на корпорации! Корпорациите само спонсорират и са рекламодатели! Малките изключения които потвърждават правилото са отбори от градове които са тясно свързани с въпросните компании, например Волфсбург и НароднатаКола, както и Болтън на Риибок там преди е било седалището ли, фирмата ли е възникнала нещо такова. Сега Риибок са собстветност на Адидас, но за традицията ли не знам държат тоя отбор, даже преди да станат част от Адидас, Риибок бяха купени от американци много отдавна и не бяха вече английска фирма, но Болтън си е тяхен отбор от доста време, ако не се лъжа! Голяма чуждестранна корпорация никога няма да купи изпаднал отбор от тъмна балканска държавица каквато в момента е България!

И да добавя, коя да е от изброените или неизброени от теб световни мегакорпорации, ако е искала да инвестива във футбола по начина по който ти ни го представяш, а именно като собственици не само като рекламодатели, то отдавна да го е направила и изобщо няма да се насочат към клуб като Левски, ако решат подобно нещо. Какви са тия смешки бе мен? Това като някаква детска приказка ми звучи... Имало едно време един отбор Левски с лош собственик Батков, многострадалните им фенове написали кърваво писъмце до мегакорпорацията ДаймлерБенц и нейните собственици като дълбокосъстрадателни и хуманни личности, решили да се смилят над тях купувайки отбора им и изсипят един чувал с пари инвестиции в него. След което Левски станал европейски гранд който печелил редовно някой от европейските клубни турнири и винаги бил шампион и носител на купата на България. Така всички заживяли щасливо за дълги времена! Събуди се моля те и извади чаршафа от гъза си, защото дори не си и смешен!
Последна промяна от Умопомрачен на 05 окт 2009 21:45, променено общо 4 пъти.
Левски София

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 05 окт 2009 21:29

Keanu^Reeves написа:Не бъдете толкова глупави! После ни чака потоп, ако изгоните Батков, щото аз нямам пари да издържам отбора!

По-добре е да напишем писмо до Балкан-Стар и да ги помолим за помощ като говорят с Маркетинговият Отдел на "Даймлер" в Германия да закупят Левски и да си възвърнат инвестициите чрез емблемата на Мерцедес върху Екипите на Левски!

Други варианти са IBM, SHARK, RED BULL, COCA-COLA, Microsoft, TOYOTA, General Motors, FORD, SONY, NIKE и други големи Световни Компании от подобен ранг! Само това е Спасението за Левски!

Иначе Тодор Батков каза: "Какво искат тези от Сектор-Б, да ме принудят да напусна отбора и по този начин собствените Фенове да погребат Левски"!

Пишеш неща без всякаква логика. Първо нали се сещаш, че нито една от изброените компании няма да ни купи (не сме Реал Мадрид да се надяваме да ни купят)...да не говорим, че в момента има светован икономическа и финансова криза и последното място ,където някой от тези гиганти ще инвестира е в България!
Второ...станали потоп в цска? В Ботев? В Берое? Айде стига с тези потопи :!:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

monifans
Контакти:

Мнениеот monifans » 05 окт 2009 21:29

Аз предлагам да се съберем на тренировката в сряда.Тя е от 17ч на Герена.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 05 окт 2009 21:30

Умопомрачен написа:

Ти си малоумен, това го казвам най-отговорно и без грам да желая да те обидя, но просто не мога да се сдържа!

Коя голяма, чуждестранна фирма от изброените ще тръгне да купува Левски? Почти няма бели отбори които да са собственост на корпорации! Корпорациите само спонсорират и са рекламодатели! Малките изключения които потвърждават правилото са отбори от градове които са тясно свързани с въпросните компании, например Волфсбург и НароднатаКола, както и Болтън на Риибок там преди е било седалището ли, фирмата ли е възникнала нещо такова. Сега Риибок са собстветност на Адидас, но за традицията ли не знам държат тоя отбор, даже преди да станат част от Адидас, Риибок бяха купени от американци от доста време и не бяха вече английска фирма но Бълтън си е тяхен отбор от доста време, ако не се лъжа! Голяма чуждестранна корпорация никога няма да купи изпаднал отбор от тъмна балканска държавица каквато в момента е България!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Без нерви :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

BluMana
Контакти:

Re: Време е ние феновете да вземе единно решение!

Мнениеот BluMana » 05 окт 2009 21:33

Напразно мислите.
Батков го каза по новините:
-Давам акциите си на феновете, и ставаме като Барселона, да сменяват президенти да сменяват когото искат.
Но и друготото което каза и звучеше, малко страшно е че ако обичаме дотолкова Левски, че да го закопаме,
да протестираме. Аз това незнам как да го тълкувам :?:
Погледнете от веселата страна и тои бил фен на Левски :lol:

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 05 окт 2009 21:34

Вижте трябва да се изясни,кой какво иска.Не може да се протестира и едните да викат против Батков,други против Достанич,трети против футболистите.Аз искам да се организира протест само и единствено с наслов БАТКОВ ВЪН!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 05 окт 2009 21:37

BluMana написа:Напразно мислите.
-Давам акциите си на феновете, и ставаме като Барселона, да сменяват президенти да сменяват когото искат.
Но и друготото което каза и звучеше, малко страшно е че ако обичаме дотолкова Левски, че да го закопаме,

Като поредния блъф от страна на мустака. Не разбрахте ли, че той има повече нужда от Левски, отколкото Левски от него! Благодарение на клуба спечели такива дивиденти, че инвестициите, които е направил в Левски са стотинки! Не познавам друг футболен президент (донякъде Лупи), който да скъса всякакви връзки между клуба и неговите легенди. Остана само Гонзо...но и той се е запътил след Наско и Борето :!:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 05 окт 2009 21:43

Levski 1914 написа:
BluMana написа:Напразно мислите.

Като поредния блъф от страна на мустака. Не разбрахте ли, че той има повече нужда от Левски, отколкото Левски от него! Благодарение на клуба спечели такива дивиденти, че инвестициите, които е направил в Левски са стотинки! Не познавам друг футболен президент (донякъде Лупи), който да скъса всякакви връзки между клуба и неговите легенди. Остана само Гонзо...но и той се е запътил след Наско и Борето :!:

+

Как пък на тоя мустакат б.клук все някой му е виновен бе!!!Как един път не пое вината еднолично.Предпочитам да изпаднем,но Батков да е вън от клуба.Безсрамник!!!Посредством Левски стана топ 10 на най-известните хора в държавата,направи заменки за стотици милиони,а това нямаше как да стане ако си беше останал обикновен адвокат :evil: Ползва Левски за собствени дивиденти и ползи.Тотален б.клук!!!!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 05 окт 2009 21:43

SAMP написа:Вижте трябва да се изясни,кой какво иска.Не може да се протестира и едните да викат против Батков,други против Достанич,трети против футболистите.Аз искам да се организира протест само и единствено с наслов БАТКОВ ВЪН!!!

Подкрепям. Вземете някакво решение вие. Аз съм "ЗА" този
наслов БАТКОВ ВЪН!!!

Изображение

jivko_d83
Контакти:

Мнениеот jivko_d83 » 05 окт 2009 21:46

Аз предлагам да се съберем е петък 10.10.2009 и да решим как да организираме протеста. Кажете кой може и кой не и ако не е удобна датата да изберем друга.

Върни се в “Архив”