Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Престъпление срещу България Делян Пеевски шеф на ДАНС
Това са комунистите,приятелю
Тотално неморални,никаква обективност,никаква справедливост !

Re: Съпротива
terata написа:Жалки смешници!!! Вие си ги избрахте сега ревете от тях!!! Халал да са ви!!! Че ББ е отрепка спор няма, но е далеч по-добре той отколкото турските комунисти, ама на сега, ревете, мрънкайте, щото много ви знае на всички устата!!!
Приятелю, по голяма глупост не бях чувал. Всеки си има мнение и ти имаш право на него, но Боко е по-голям мизерник от тях(не казвам че те не са мизерници, а напротив те са Боклуци,П--ки, и много още неща ми идват, но стига толкова). Просто в момента той трупа червени точки заради такива простотии и ще се върне на бял кон и пак ще има криза, бедност, нищета, мизерия и т.н.(не че при тях няма да има). Просто всички са еднакви. Може би само СДС и Костов имат правилна икономическа политика. И народа трябва да се ориентира към тях, а не към всички леви партии който са в парламента в момента.
grasiani написа:Щом изтърпяхме 4 години Цв.ЦВ. за вътрешен министър и вице-премиер,че един Пеевски ли няма да преглътнем
Мхм, страхотна логика. Ти си гений на мисълта и разсъждението. Ама щом предпочиташ да гълташ...

Както казах по-рано:
bubka написа:Ей сега другарите във форума ще цъфнат да обясняват как това прасе е най-добрият избор за съответната длъжност, макар че има няколко месеца стаж в съответната сфера.
Този път обаче не може да се даде дори едно клонящо към здравия разум твърдение, което да оправдава подобно политическо назначение.
Последна промяна от bubka на 14 юни 2013 16:24, променено общо 3 пъти.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
grasiani написа:Щом изтърпяхме 4 години Цв.ЦВ. за вътрешен министър и вице-премиер,че един Пеевски ли няма да преглътнем ,а той си поддържаше герб почти до края на мандата им чрез телевизията си, в смисъл не виждам какъв е точно проблема,помислете на това реално, а не пристрастно или защото някой така ви е подсказал ,и нека плюенето започне отново- сега,направо ме кефят гербаджиите, каква истина само,какъв патос, хайде стига сте се вдетинявали и видиотявате, коментирайте си спорта не се занимавайте с неща които не разбирате и нямате понятие,който иска да си плюе по политически теми безбрежно е интернет пространството,все ще си намери ниша спокойно да си разсъждава и възхищава на измислени герои.
А бе какво ни занимаваш какъв си и дали гълташ или не!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Поздрави за Орешарски и Сергей!
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=36r_WGSaUuY[/youtube][/center]
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=36r_WGSaUuY[/youtube][/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
grasiani написа:Щом изтърпяхме 4 години Цв.ЦВ. за вътрешен министър и вице-премиер,че един Пеевски ли няма да преглътнем ,а той си поддържаше герб почти до края на мандата им чрез телевизията си, в смисъл не виждам какъв е точно проблема,помислете на това реално, а не пристрастно или защото някой така ви е подсказал ,и нека плюенето започне отново- сега,направо ме кефят гербаджиите, каква истина само,какъв патос, хайде стига сте се вдетинявали и видиотявате, коментирайте си спорта не се занимавайте с неща които не разбирате и нямате понятие,който иска да си плюе по политически теми безбрежно е интернет пространството,все ще си намери ниша спокойно да си разсъждава и възхищава на измислени герои.
Не мога да повярвам че това го мислиш! И щом ни подканваш да плюем, ето изплюх се! Това е то овчи народ!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
От друга страна,Пеевски най-добре знае проблемите на ДАНС
Благодарение на тях все още е на свобода 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
dunavfc написа:Да,бе Грасиани,аз забравих молбите ти от днеска...Нали не ти пукаше от политическите теми,какво става,че все още продължаваш да ни правиш компания ?
Ами правя се и аз на шут като вас, влизам във вашата стилистика и забавлявам всички които ни четат глупостите,като няма интересни спортни теми ,нека да има цирк и да има който е все пак контра на вашите мнения а и да мога да ви държа в кондиция да не изпуснете нещо което е против партия герб.Иначе сериозно, макар че не съм компетентен и не ми е много ясна цялата картинка , и аз не съм въодушевен от избора на това лице, според мен не е най-удачния човек за шеф,като най малкото нещо което да се хвана ,че е на прекалено млада възраст за такъв пост ,според мен трябва да е човек над 45 години и да има някакво понятие по темата.Хайде и дерзайте.
sqkki написа:terata написа:Жалки смешници!!! Вие си ги избрахте сега ревете от тях!!! Халал да са ви!!! Че ББ е отрепка спор няма, но е далеч по-добре той отколкото турските комунисти, ама на сега, ревете, мрънкайте, щото много ви знае на всички устата!!!
Приятелю, по голяма глупост не бях чувал. Всеки си има мнение и ти имаш право на него, но Боко е по-голям мизерник от тях(не казвам че те не са мизерници, а напротив те са Боклуци,П--ки, и много още неща ми идват, но стига толкова). Просто в момента той трупа червени точки заради такива простотии и ще се върне на бял кон и пак ще има криза, бедност, нищета, мизерия и т.н.(не че при тях няма да има). Просто всички са еднакви. Може би само СДС и Костов имат правилна икономическа политика. И народа трябва да се ориентира към тях, а не към всички леви партии който са в парламента в момента.
Да, и за теб турското е по-малко мизерно от Борисов... При това плюнки без обосновка естествено... Добро протурско първо мнение...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
dunavfc написа:АТАКА умря,БСП е пред разпад,днес е един страхотен ден за цяла БългарияСега е момента Сините + Кунева + Зелените и може би някоя друга подобна партия да се обединят и да бъдат истинска и справедлива опозиция на ГЕРБ. Никакви обаче ВМРО,НФСБ,РЗС и други подобни изродщини...
Е тя Кунева нали си би камшика.Па и Кунева по принцип си е пак подложка на ДПС/БСП.Тя цялата и кампания беше преповтаряне на това което говорят ДПС/БСП.Според мен точно заради това съвсем малко хора гласуваха за нея...