ВМРО реагираха бурно на назначението на представителя на ДПС Муса Палев за областен управител на Пиринско и веднага свикаха специална пресконференция в Благоевград.
„ВМРО – БНД няма да допусне назначения от ДПС Муса Палев за областен управител да влезе в кабинета си“, каза заместник-председателят на организацията Ангел Джамбазки пред медиите и гражданите.
Според него, точно на 100-годишнината от Освобождението на Пиринска Македония от турско робство, да бъде назначен губернатор от ДПС е обида към историята на този край.
Също така той определи този акт на правителството като скандално и безотговорно.
„Всички легенди и приказки за т. нар. програмно правителство свършиха. Ясно е, че това си е кабинет на БСП и ДПС, подкрепен с палеца на Волен Сидеров“, допълни Джамбазки.
От ВМРО организират протест в 17:00 часа днес пред сградата на Американския университет в Благоевград срещу назначението на Муса Палев от ДПС за областен управител.
ВМРО няма да пуснат Муса Палев в кабинета му
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
ВМРО няма да пуснат Муса Палев в кабинета му
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

Re: ВМРО няма да пуснат Муса Палев в кабинета му
ВМРО е единствената автентична националистическа патриотична партия и съжалявам, че не получава заслуженото внимание и покрепа!
eddie написа:ВМРО е единствената автентична националистическа патриотична партия и съжалявам, че не получава заслуженото внимание и покрепа!
Ами ако Каракачанов позаслабне и за почне да обръща внимание на проблемите на хората не само на думи, ще стане. И ако може като националист да не прибира пари от турци и араби, бих го припознал като такъв. Дотогава той определено не е моят избор.
Иначе успех в борбата с новият областен управител.
Последна промяна от onceMORT на 14 юни 2013 14:19, променено общо 1 път.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
Структурите на Атака ще осигурят достъп на Муса до кабинета му.Стига Доган да им плати достатъчно,лично Волен ще занесе Палев на работното му място.
П.П.
Поправих се.
П.П.
Поправих се.

Последна промяна от GOLEADOR на 14 юни 2013 14:23, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:Структурите на Атака ще осигурят достъп на Муса до кабинета му.Стига Доган да им плати достатъчно,лично Волен ще заведе Палев на работното му място.
Не заведе, занесе е правилната дума и то на гръб, може и със седло. Хубаво е че човек като Волен има принципи - важна е цената. Кратко и ясно.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
-
obi4am_pirin написа:ВМРО реагираха бурно на назначението на представителя на ДПС Муса Палев за областен управител на Пиринско и веднага свикаха специална пресконференция в Благоевград.
„ВМРО – БНД няма да допусне назначения от ДПС Муса Палев за областен управител да влезе в кабинета си“, каза заместник-председателят на организацията Ангел Джамбазки пред медиите и гражданите.
Според него, точно на 100-годишнината от Освобождението на Пиринска Македония от турско робство, да бъде назначен губернатор от ДПС е обида към историята на този край.
Също така той определи този акт на правителството като скандално и безотговорно.
„Всички легенди и приказки за т. нар. програмно правителство свършиха. Ясно е, че това си е кабинет на БСП и ДПС, подкрепен с палеца на Волен Сидеров“, допълни Джамбазки.
От ВМРО организират протест в 17:00 часа днес пред сградата на Американския университет в Благоевград срещу назначението на Муса Палев от ДПС за областен управител.
Браво ! Така се прави !
- Captain Stottlemeyer
onceMORT написа:GOLEADOR написа:Структурите на Атака ще осигурят достъп на Муса до кабинета му.Стига Доган да им плати достатъчно,лично Волен ще заведе Палев на работното му място.
Не заведе, занесе е правилната дума и то на гръб, може и със седло. Хубаво е че човек като Волен има принципи - важна е цената. Кратко и ясно.
И което не става с пари, става с много пари...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
onceMORT написа:Ами ако Каракачанов позаслабне и за почне да обръща внимание на проблемите на хората не само на думи, ще стане. И ако може като националист да не прибира пари от турци и араби, бих го припознал като такъв. Дотогава той определено не е моят избор.
Kога Каракачанов е бил на власт и за какви пари става дума

Като сме офце и не гласуваме или си избираме БКП ще ни управлява Турция.Празнуваме ден на независимостта, а сме по зависими от всякога.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
сутринта пуснах 2-3 подобни теми всичките ми ги изтриха да видим колко ще оцелее тази
OFK PIRIN
iori написа:onceMORT написа:Ами ако Каракачанов позаслабне и за почне да обръща внимание на проблемите на хората не само на думи, ще стане. И ако може като националист да не прибира пари от турци и араби, бих го припознал като такъв. Дотогава той определено не е моят избор.
Kога Каракачанов е бил на власт и за какви пари става дума![]()
Като сме офце и не гласуваме или си избираме БКП ще ни управлява Турция.Празнуваме ден на независимостта, а сме по зависими от всякога.
Имотите в центъра на София на Пиротска, ако кажа че искам българщината да е над всичко, не взимам пари от арабели, това разбираш ли го? Бил съм доста близо до тази партия опитват се да работят, но нямат много ясна визия как да го постигнат. Питаш кога са били на власт http://www.omda.bg/public/bulg/news/archcoment/vmro.htm - 1998г. поне аз така го разбирам.
"Човешки" материал!?