То и за Боко така викаше Ганьовеца. Абе просто момче и доказана мутра, ама дайте да му дадем шанс - може пък да направи нещо. Нали е един от народа
И сега понеже съм още супер снощен, бих искал да се изповядам съвсем искрено пред съфорумниците. По принцип ненавиждам червените кхмери, но аз бях един от тия дето призоваваха да им дадем 100 дни толеранс. Да покажат, че искат просто. Оказа се, че съм в дълбока заблуда. Не бяха нужни и 20 дни на това правителство за да им видим намеренийцата. От тука насетне никаква подкрепа от мен, пък макар и пасивна, за тези червени боклуци подвластни на своите кукловоди край Босфора. Спинишев, плъх гнусен, почваме от тебе и свършваме с мутрата Боко, псе краставо
П.С. Поздравления за доскорошния путю и настоящ чехлю, всички знаете за кой става дума. Факт е, че този човек почна да ми се издига в очите с адекватните си решения, като например днешното да обяви джихад на тиквениците в Парламента. Ако продължава така може и да успея да му простя, че беше избран с явна машинация и кьорфишек, но май стана за добро, че ако беше Калфин, само щеше да припява на червените кхмери... Давай само така Роско и имаш гласа ми за втори мандат, нищо че и твойта вони на гнило