Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Политическо назначение против интересите на страната
163
91%
Назначение гарантиращо интересите на страната
17
9%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Престъпление срещу България Делян Пеевски шеф на ДАНС

Мнениеот MCMXIII » 14 юни 2013 12:18

Eminem написа:
шамара написа:АБЕ ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА БЕ ПИСНА МИ ВЕЧЕ НИЕ БЪЛГАРИ ЛИ СМЕ ИЛИ НЯКВИ ЕМИГРАНТИ В РОДИНА НИ :!: :idea: :idea: :idea:

Излизаме на улицата, нови избори и.....
1 Герб
2 БСП
3 ДПС
4 Атака
Няма оправия, докато се гласува за едни и същи продажници.

Ти пък не бъди сигурен че само калпавите ГЕРБ и боклуци има в тая държава. Обидно е. Не може пък, за нищо да не ставаме.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 14 юни 2013 12:26

от днес аз съм в "Съпротива" защото съм:
- свободен
- млад
- силен
защото искам справедливост:
- за мен
- родителите ми
- за децата ми
- за България

Съпротива се създаде днес. Това не е партия, движение, митинг, протест. Това е кауза, цел, борба.

Бори се с нас и ще ги победим.100-200 човека не могат да ни победят дори и да поведат хилядите мутри и полицаи срещу нас, защото ние сме милиони.
Ние сме милионите свободни Българи.

Време е за Съпротива

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Кой е новият председател на ДАНС Делян Пеевски?

Мнениеот Red_Neck » 14 юни 2013 12:26

efrona80 написа:КАПИТАЛ ДА КАЖАТ И КАКЪВ Е БИЗНЕСЪТ НА ТЕХНИЯ ПЛЕВНЕЛИЕВ.

В случая коментираме новия шеф на Държавна агенция "Национална сигурност", която "предвидливо" бе извадена изпод шапката на МВР преди седмица! По действията на управляващите ( по-скоро хронологията) се вижда, че този акт е бил ПРИОРИТЕТЕН.
Нека не размиваме темата!

Ти явно си от голямата група хора, които не осъзнават огромната тежест на този акт.

[offtopic]Колкото до г-н Плевнелиев - запознай се с биографията му и тогава говори. Аз лично съм работил с една от фирмите (Линднер България) му по няколко проекта и с 2 ръце се подписвам, че са абсолютни професионалисти.[/offtopic]
Последна промяна от Red_Neck на 14 юни 2013 12:28, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Кой е новият председател на ДАНС Делян Пеевски?

Мнениеот wannabe » 14 юни 2013 12:26

efrona80 написа:КАПИТАЛ ДА КАЖАТ И КАКЪВ Е БИЗНЕСЪТ НА ТЕХНИЯ ПЛЕВНЕЛИЕВ.

Какво искаш да кажеш с това? Че си сългасен със написаното по темата, че Пеевски е свиня и изобщо това не изисква коментар от тебе и заради това подхващаш друга тема на разговор?
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 юни 2013 12:28

Eminem написа:
шамара написа:АБЕ ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА БЕ ПИСНА МИ ВЕЧЕ НИЕ БЪЛГАРИ ЛИ СМЕ ИЛИ НЯКВИ ЕМИГРАНТИ В РОДИНА НИ :!: :idea: :idea: :idea:

Излизаме на улицата, нови избори и.....
1 Герб
2 БСП
3 ДПС
4 Атака
Няма оправия, докато се гласува за едни и същи продажници.

От всичките политически чудовища най-противното ми е анархиста. Хем не знае какво иска хем "не е така".
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 юни 2013 12:31

Пичове,нещата отиват на лошо и то много !!!! Политическите ни различия са едно,бъзиците и шегите друго,но това което се случва в момента ще бъде пагубно за страната ни !! Ако този човек,наистина стане шеф на ДАНС,диктатурата се завръща на бял ( дебел ) кон !!!
Днеска има протест от 18-30 пред МС,призовавам всички българи да бъдат там без значение леви,десни,центристи и т.н.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 14 юни 2013 12:32

В Русе пак никой не можеш да изкараш на улицата
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юни 2013 12:33

dunavfc написа:Пичове,нещата отиват на лошо и то много !!!! Политическите ни различия са едно,бъзиците и шегите друго,но това което се случва в момента ще бъде пагубно за страната ни !! Ако този човек,наистина стане шеф на ДАНС,диктатурата се завръща на бял ( дебел ) кон !!!
Днеска има протест от 18-30 пред МС,призовавам всички българи да бъдат там без значение леви,десни,центристи и т.н.

От кое си по-изнервен? Че Пеевски е от ДПС или от това, че ще разкатае фамилията на Боко и Цвъко?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 14 юни 2013 12:33

Загубиха предните избори заради преяждането с власт на ДПС обаче Сергей не си взе поука.Но с това решение счупи тъпомера .

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юни 2013 12:35

W84me написа:
dunavfc написа:Пичове,нещата отиват на лошо и то много !!!! Политическите ни различия са едно,бъзиците и шегите друго,но това което се случва в момента ще бъде пагубно за страната ни !! Ако този човек,наистина стане шеф на ДАНС,диктатурата се завръща на бял ( дебел ) кон !!!

От кое си по-изнервен? Че Пеевски е от ДПС или от това, че ще разкатае фамилията на Боко и Цвъко?

Майко мила... :| :shock:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”