Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Политическо назначение против интересите на страната
163
91%
Назначение гарантиращо интересите на страната
17
9%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Престъпление срещу България Делян Пеевски шеф на ДАНС

Мнениеот fcb_bg » 14 юни 2013 11:24

Еееееех, де е бай Тошо да стане. Де ееееее.... Ама го нема вече.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 14 юни 2013 11:25

W84me написа:
onceMORT написа:
W84me написа:Делян, че е мастия е вярно. Но все пак ми се струва, че няма как да е по-зле от Цветанов.

Може да ти се струва, но е факт че е без опит в националната сигурност, без никакви реални доходи освен тези от синекурните длъжности на които е бил досега. Освен това нали сега щеше да потече мед и масло от чешмите, всичко щеше да е нормално, да няма назначавания на роднини и наши хора. Волен нямаше да гласува с БСП. Нещо се поосраха ми се струва.

На пръв поглед наистина това назначение е скандално. Все пак трябва да се даде време на правителството, за да покаже някакви резултати. Досега се внесоха доста интересни неща, като законопроекти. Ако обаче няма постигане на желаните резултати, аз ще съм първият, който ще заплюе това правителство...

Какво време, те ще унищожат БЪЛГАРИЯ за 2 месеца. Вън Олигарски и неговите кукловоди от дпс, комунисти и атака

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юни 2013 11:27

Daniel Levski написа:Какво време, те ще унищожат БЪЛГАРИЯ за 2 месеца. Вън Олигарски и неговите кукловоди от дпс, комунисти и атака

Празни приказки... Как унищожават България по-точно? Още не са взети почти никакви решения...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 юни 2013 11:28

onceMORT написа:
W84me написа:Делян, че е мастия е вярно. Но все пак ми се струва, че няма как да е по-зле от Цветанов.

Може да ти се струва, но е факт че е без опит в националната сигурност, без никакви реални доходи освен тези от синекурните длъжности на които е бил досега. Освен това нали сега щеше да потече мед и масло от чешмите, всичко щеше да е нормално, да няма назначавания на роднини и наши хора. Волен нямаше да гласува с БСП. Нещо се поосраха ми се струва.

Какво си седнал да обясняваш на разни червени минд*ли!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 юни 2013 11:31

Не искам да съм лош пророк, но да не се учудите ако след 20-30 г. Турция официално предяви претенции към България за някои части на държавата които "всъщност са турски и трябва да станат пак такива".
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юни 2013 11:33

fcb_bg написа:Не искам да съм лош пророк, но да не се учудите ако след 20-30 г. Турция официално предяви претенции към България за някои части на държавата които "всъщност са турски и трябва да станат пак такива".

Това ще стане, без значение кой е на власт в България...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 14 юни 2013 11:33

Волен Сидеров, син на комунист, който премина през сътрудник на криминалната милиция, арестуван от капитан Богомил Бонев. После 168-сантиметровият ямболия става участник в Клубовете за подкрепа на гласността и преустройството, отдел към Шесто управление на ДС. Член е и на Независимото дружество за защита на правата на човека с председател Румен Воденичаров – после негов присъдружник в коалиция „Атака“, и на „Подкрепа“. Без никакъв журналистически опит, оглавява седесарския всекидневник „Демокрация“, а десет дни след уволнението му – списание „София“, издавано от алчно червения тандем Андрей Райчев-Кънчо Стойчев. После говорител на „Овергаз“ – част от „Мултигруп“.

Тогава, по нареждане на „Позитано“ 20 и лично на Илия Павлов другарят Сидеров става пресаташе на кампанията на изпълнителния директор на Първа частна банка Веселин Йосифов – кандидат на БСП за кмет на столицата. Йосифов се ожени за сегашната конкубинка на Сергей Станишев…

След това Волен влиза в ролята на заместник на главния редактор – другаря Петьо Блъсков в неговия „Монитор“. Лъжа ли е, че заместник-партийният секретар на вестник „Отечествен фронт“ Блъсков и прекият му водещ офицер Валентин Моллов бяха създадени от Андрей Луканов? По онова време някой преквалифицира бившия яростен защитник на Ахмед Доган и на ДПС, другаря Волен Сидеров, в… националист. Когато за първи път се кандидатира за кмет на София, зад Волен всячески застана… Яне Янев, който по онова време май беше… „земеделец“.

Сетне командироваха Сидеров в телевизия СКАТ. Там, заедно с бъдещия му кум, той „се изгради“ като войнстващ нацист, макар да беше дезертирал от казармата. Двамата, с парите на Валери Симеонов Балевски, основаха националкомунистическата партийка „Атака“. Тя се съюзи с организации на бивши офицери от ДС, милицията и войската. Обединени, влязоха в Народното събрание под името коалиция „Атака“. Тя се оказа най-масовата фракция на Държавна сигурност…

На следващите избори като кажа ВМРО, гласувате за ВМРО.. а не се занимавате с глупости!!!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 14 юни 2013 11:35

Протестираме срещу назначаването на Д. Пеевски за шеф на ДАНС.

Благоевград, Американския университет, 17:00
Бургас, сградата на общината, 18:30
Варна, сградата на общината, 18:30
Димитровград, сградата на общината, 18:30
Казанлък, Лъвовата чешма, 18:30
Ловеч, сградата на общината, 18:30
Перник, на площада, 18:30
Плевен, площад "Възраждане", 18:30
Пловдив, паметник Съединение, 18:30
Сливен, сградата на НТС към общината, 18:30
София, Министерски съвет, 18:30

https://www.facebook.com/events/475048025915600/
Изображение

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 14 юни 2013 11:35

W84me написа:
onceMORT написа:

На пръв поглед наистина това назначение е скандално. Все пак трябва да се даде време на правителството, за да покаже някакви резултати. Досега се внесоха доста интересни неща, като законопроекти. Ако обаче няма постигане на желаните резултати, аз ще съм първият, който ще заплюе това правителство...

Какво време да се даде бе пич?Пеевски шеф на ДАНС????!!!!??
Ти знаеш ли какво е ДАНС?
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Върни се в “Архив”