При равни точки с Ейре
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
При равни точки с Ейре
Ако не дай си боже Италия победи Ейре, а с Черна гора завършат наравно и ние вземем две победи точките са равни по 17. Двата ни мача с тях са равенства по 1:1... Головата разлика ли ще се гледа или нещо друго за определянето на второто място???
Re: При равни точки с Ейре
Да головата разлика ще се гледа.И дай Боже Италия да бие Ейре.
ЕМИЛ написа:Да головата разлика ще се гледа.И дай Боже Италия да бие Ейре.
Да или пък в най-лошия случай да им пуснат точка и да се издънат срещу Черна гора

Редактирай си първият пост ,защото си объркал нещо..... 

- Lord of memory
- Контакти:
То няма как да стане хем Ейре да направят хикс и загуба (ние две победи разбира се) и хем те да са с по-добра голова разлика.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:То няма как да стане хем Ейре да направят хикс и загуба (ние две победи разбира се) и хем те да са с по-добра голова разлика.
определено

- david_villa
- Контакти:
Това значи, че със сигурност няма да сме най-слабият втори, т. е. отиваме на бараж. Но това класиране май само може да си го помечтаем. Аз даже не съм отпимист за победата в Кипър...
В мачовете без особено значение отбора играе по-освободено (не везирам шестицата от Сърбия). Шансовете ни са малки и предполагам, че няма да има напрежение в тима и ще излъжем Кипър и Грузия. Бербо, Бижинов, Марто, Благо, Стенли и др. вече са в супер форма и ще покажат най-доброто..
боже стига с тия дай боже,няма даидем на световно вие неразбрахте ли? за никакво световно не сме а да си играем в българия и те така
Aбе пичове аиде стига сте мечтали .Не ме разбираите погрешно но ние нямаме място на тези финали,,,,,,А и отбор нямаме за какво се ядосвате не ви ли стана ясно.
Да незабравим че ИТАЛИЯ И ЕИРЕ ФАВОРИТИ И НЯМАМЕ ШАНС ЗА НИЩО...
Това дето правите са сметки без кръчмар
Да незабравим че ИТАЛИЯ И ЕИРЕ ФАВОРИТИ И НЯМАМЕ ШАНС ЗА НИЩО...
Това дето правите са сметки без кръчмар