Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Ревльовци, спрете да се занимавате с ЦСКА!

Мнениеот sin4ec » 13 юни 2013 21:38

Red Warrior написа:Според мен трябва да стане, защото това е единственият логичен изход от ситуацията. Иначе червените фенове ще се поделим по между си, феновете на други два клуба - Литекс и Чавдар също ще страдат, а от това Гришата няма да спечели обществено одобрение. Наказание от УЕФА със сигурниост няма да ни се размине, дори да не е 5 години неучастие в евротурнирите, но ще е сериозно. Това е единственото логични решение. Боклуците, само ме притеснява дали ще приемат, но и те са притиснати до стената, защото, ако само фалират клуба, ей така за нищо - жална им майка!

А пък ако ви няма вас, ние какво да правим? Дерби с Лц и Ботев? Не, благодаря! Егати тръпката...За всички е най-добре нещата да станат законно и коректно. Пък после-каквото сабя покаже! Относително стабилни финансово Левски и ЦСКА, водени от знаковите си фигури-това вече почва да прилича на първенство!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 юни 2013 21:40

Хубава вечер за българския футбол,един известен спонсор в българския спорт след като направи Литекс четири пъти шампион,изгради детско-юношеска школа ,стадион в Ловеч ,реши да помага на отбора на сърцето си ЦСКА,без държавни поръчки ,без някой да го изнудва,ей така на добра воля. В Ловеч би трябвало само да са му благодарни за това което е сторил за този град,работните места във фирмите му които са в града осигуряват поминък почти на целия град.Футболния отбор който остава е с осигурен бюджет,с кадърен треньор,с добри футболисти и не би трябвало да се притеснява за бъдещото си.Много неприятно впечатление ми направи един индивид от форума,който се кичи с името Литекс,а изприказва толкова глупости срещу Ганчев,като го мразиш Ганчев,щото и снимки извади, защо си се кръстил на фирмата му,кръсти се Осъм,последните две седмици стана за смях.Левскарите са ми ясни,те винаги ще плюят нещо което ще развали рахата на отбора им,но са ми интересни феновете на Славия,които проклинат Гришата,забравиха ли колко пари той наля в клуба по борба Славия-Литекс,не чух някой от белите да протестират за идентичността на клуба,за сливане на отбори и т.н.Сигурно Ганчев не можеше да си прави борбата в Ловеч.Разни португалчета,куршуми и други недоразумения само могат да ни разсмиват,те сън не могат да спят от злоба.Тях не ги вълнува феърплея,че държавата и кредитори нямало да си вземат парите от Титан,повтарям Титан,а не ЦСКА,тях ги вълнува само ЦСКА да е зле.Да не им обръщаме внимание,ако това което пише по медиите от днес е вярно значи можем да бъдем обнадеждени,а коментарите ще ги правим когато видим всичко черно на бяло.Лека вечер на всички нормални хора,съжалявам че някои и тази вечер няма да могат да спят и в тъмни зори ще пускат глупави теми,но ще трябва да свикват,бъдещето се очертава мрачно за тях.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: Река Осъм залива ЦСКА

Мнениеот Red thunderstorm » 13 юни 2013 21:40

plamak написа:Оранжево небето, оранжево прасето...........! Айде стига! Няма ли честни хора в тази държава?
)
Има! Някои му викат Тодор Батков :) :) :)
Тези,които си споменал, виждал ли си ги в оранжево? Щото никой друг не е! Или от предозиране всичките ви се вижда в небесно кафяво???

SILVERR_BULLET

Мнениеот SILVERR_BULLET » 13 юни 2013 21:41

Teo написа:
SILVERR_BULLET написа:Нека дойде Гришата бе пичове, какво толкова- вижда се че когато те са слаби и на нас не ни върви.И обратно-когато бяха най-силни в последните 23 години, когато биха Ливърпул на "Анфийлд" и отстраниха Леверкузен а собственикът им беше най-богатия човек в България, същия сезон станахме шампиони и играхме 1/4 финал в УЕФА...и то при положение че есента ни водеха със седем точки, и от 15 кръга имаха 14 победи и един равен с нас..просто когато те са силни, и ние се мобилизираме максимално, а когато са слаби-и ние се отпускаме и ни цакат разни провинциални тарикати.Да идва Ганчев! :twisted:

То е видно, че се притеснявате ЦСКА да стане шампион тази година! Труден сезон с много напрежение и паника ви очаква!

който се заканва-накрая свършва зле, така знам аз.А вие би трябвало още по-добре да го знаете ;) .Така че аз прогнози не давам-да труден сезон ще бъде, не само заради вашата конкуренция- нито оня гелосания от Делиормана ще се откаже лесно от титлата, нито оня другия мустакат герой от Пловдив.Напрежението обаче ще е при вас-отсега се наслагват свръх-очаквания, истерията е чудовищна, еуфорията-аз поне не помня такава откакто гледам футбол.При нас е по-спокойно ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 юни 2013 21:41

SILVERR_BULLET написа:ако това което пишат в БЛИЦ е вярно, то смятам че действията на ГГ са логични.6 месеца ще стои извън клуба и ще дава пари-Ако накрая ЦСКА е шампион, ще обере лаврите, ако не е шампион-ще има оправдание че през половината шампионат, ТИТАН са управлявали клуба.Единствено рискува накрая боклуците да го преметнат нещо :lol:

Как се осчетоводяват такива пари?Аз не знам, и ще ми е интересно специалисти да го кажат.Ако има лимит за дарение към един получател... той надали ще е 10 милиона (примерно).. особено, ако не е частно лице, а фирма(не говоря за завещание).Да правиш разходи за милиони, без да си собственик.. това е доста налудничаво.Гърнетата са доказали, че за тях подписан договор не значи нищо.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 13 юни 2013 21:42

Red Warrior написа:Според мен трябва да стане, защото това е единственият логичен изход от ситуацията. Иначе червените фенове ще се поделим по между си, феновете на други два клуба - Литекс и Чавдар също ще страдат, а от това Гришата няма да спечели обществено одобрение. Наказание от УЕФА със сигурниост няма да ни се размине, дори да не е 5 години неучастие в евротурнирите, но ще е сериозно. Това е единственото логични решение. Боклуците, само ме притеснява дали ще приемат, но и те са притиснати до стената, защото, ако само фалират клуба, ей така за нищо - жална им майка!

Преди време „ЦСКА Възраждане" също бяха дали подобен ултиматум на ТИТАНИТЕ, но те вместо да изплатят дълговете натрупаха още и всичко пропадна, така че не бързайте да се радвате
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 юни 2013 21:43

sin4ec написа:

А пък ако ви няма вас, ние какво да правим? Дерби с Лц и Ботев? Не, благодаря! Егати тръпката...За всички е най-добре нещата да станат законно и коректно. Пък после-каквото сабя покаже! Относително стабилни финансово Левски и ЦСКА, водени от знаковите си фигури-това вече почва да прилича на първенство!

Точно! Плюс това май и при вас новините са добри, тъй като Гришата каза пред Сашо Диков, че имате нови собствениЦИ, даже знае, че са повече от един. ;) Дори Тара да казва, че не е вярно, аз лично вярвам повече на Гришата отколкото на него. Това, че толкова се плюха с Боримиров и Сираков, а после дойдоха на Герена за мен е потвърждение, че имате нови собственици. Само да не се ви взели нашите боклуци. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

SILVERR_BULLET

Мнениеот SILVERR_BULLET » 13 юни 2013 21:45

Red Warrior написа:
sin4ec написа:

Точно! Плюс това май и при вас новините са добри, тъй като Гришата каза пред Сашо Диков, че имате нови собствениЦИ, даже знае, че са повече от един. ;) Дори Тара да казва, че не е вярно, аз лично вярвам повече на Гришата отколкото на него. Това, че толкова се плюха с Боримиров и Сираков, а после дойдоха на Герена за мен е потвърждение, че имате нови собственици. Само да не се ви взели нашите боклуци. :mrgreen:

И мен много ме разсмиват някой като кажат че Левски за новия сезон нямал да има пари :lol: ..Абе Сираков и Боримиров на празна каца няма да се съгласят да се върнат в клуба , точно па тея двете хиени :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 юни 2013 21:47

SILVERR_BULLET написа:
Teo написа:
SILVERR_BULLET написа:Нека дойде Гришата бе пичове, какво толкова- вижда се че когато те са слаби и на нас не ни върви.И обратно-когато бяха най-силни в последните 23 години, когато биха Ливърпул на "Анфийлд" и отстраниха Леверкузен а собственикът им беше най-богатия човек в България, същия сезон станахме шампиони и играхме 1/4 финал в УЕФА...и то при положение че есента ни водеха със седем точки, и от 15 кръга имаха 14 победи и един равен с нас..просто когато те са силни, и ние се мобилизираме максимално, а когато са слаби-и ние се отпускаме и ни цакат разни провинциални тарикати.Да идва Ганчев! :twisted:

То е видно, че се притеснявате ЦСКА да стане шампион тази година! Труден сезон с много напрежение и паника ви очаква!

който се заканва-накрая свършва зле, така знам аз.А вие би трябвало още по-добре да го знаете ;) .Така че аз прогнози не давам-да труден сезон ще бъде, не само заради вашата конкуренция- нито оня гелосания от Делиормана ще се откаже лесно от титлата, нито оня другия мустакат герой от Пловдив.Напрежението обаче ще е при вас-отсега се наслагват свръх-очаквания, истерията е чудовищна, еуфорията-аз поне не помня такава откакто гледам футбол.При нас е по-спокойно ;)

Разград тая година титла няма да видят от сега ти гарантирам това! Битката ще бъде между - ЦСКА, Ботев и Левски. Като кажем, че Левски задължително ще гонят с всички сили това, защото вече изгубихте титлата ужасно болезнено и ще трябва да се реванширате! А за да го направите ще трябва да биете мотивирания до краен предел ЦСКА и отбора на правилния футбол Мъри, който е събрал добър отбор да се бори за първите 3 места! Цялото напрежение ще бъде при вас... не си прави вътрешни илюзии, че в момента сме в еуфория ние от идването на Ицата, може и да е така, но ние не очакваме чудеса от него, а млад отбор! Насо може да реши много неща извън терена, доказвал го е в миналото!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 юни 2013 21:47

peliforewer написа:Хубава вечер за българския футбол,един известен спонсор в българския спорт след като направи Литекс четири пъти шампион,изгради детско-юношеска школа ,стадион в Ловеч ,реши да помага на отбора на сърцето си ЦСКА,без държавни поръчки ,без някой да го изнудва,ей така на добра воля. В Ловеч би трябвало само да са му благодарни за това което е сторил за този град,работните места във фирмите му които са в града осигуряват поминък почти на целия град.Футболния отбор който остава е с осигурен бюджет,с кадърен треньор,с добри футболисти и не би трябвало да се притеснява за бъдещото си.Много неприятно впечатление ми направи един индивид от форума,който се кичи с името Литекс,а изприказва толкова глупости срещу Ганчев,като го мразиш Ганчев,щото и снимки извади, защо си се кръстил на фирмата му,кръсти се Осъм,последните две седмици стана за смях.Левскарите са ми ясни,те винаги ще плюят нещо което ще развали рахата на отбора им,но са ми интересни феновете на Славия,които проклинат Гришата,забравиха ли колко пари той наля в клуба по борба Славия-Литекс,не чух някой от белите да протестират за идентичността на клуба,за сливане на отбори и т.н.Сигурно Ганчев не можеше да си прави борбата в Ловеч.Разни португалчета,куршуми и други недоразумения само могат да ни разсмиват,те сън не могат да спят от злоба.Тях не ги вълнува феърплея,че държавата и кредитори нямало да си вземат парите от Титан,повтарям Титан,а не ЦСКА,тях ги вълнува само ЦСКА да е зле.Да не им обръщаме внимание,ако това което пише по медиите от днес е вярно значи можем да бъдем обнадеждени,а коментарите ще ги правим когато видим всичко черно на бяло.Лека вечер на всички нормални хора,съжалявам че някои и тази вечер няма да могат да спят и в тъмни зори ще пускат глупави теми,но ще трябва да свикват,бъдещето се очертава мрачно за тях.

Пелинате, много красиво написано и много ..цесекарски написано.
Вече казах тази вечер, че от ЦСКА не трябва да излиза терминът Феърплей.. след като сте служебно в А група от основаването си.Когато извървите нормалният път на всеки нов отбор тогава и ще имате право да говорите за честност и морал.Засега това са мръсни думи, когато ги изричат цесекари!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”