Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Ревльовци, спрете да се занимавате с ЦСКА!

Мнениеот Кашчей » 13 юни 2013 20:53

Red Warrior написа:
Кашчей написа:
Red Warrior написа:Това, което пусна Гонг, като инфо, ако е вярно ще е супер. Боклуците остават само още 6 месеца при това само по документи докато си чистят задълженията. Истинският ЦСКА ще остане жив, за разлика от закритият истински Левски на 27 август 1949г. 8-)

Толкова ли е трудно да прочетеш целият материал... "пише агенция Блиц".. :roll:

Аз пък от два часа постоянно търся инфо в друг сайт, доста по-обективен от ГОНГ, но все още няма :roll:

Според теб ми каза нещо дето не съм го прочел ли? :roll: Що се отнася до ЦСКА единственият по-информиран източник от Гонг е само Блиц.

Хайде бе... допреди седмица не вярвахте нищо на Блиц, но сега станаха най-информираните.

Та как ще се оформят разходите на Ганчев, ако не ви е собственик де юре?Тук не става въпрос за хиляда или дори за 100 000 лева, а за милиони.ЦСКА как ще доказва, че тези пари идват при тях по нормален път?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 13 юни 2013 20:56

nikita 333 написа:Абе друго си е ти вземат титлата от тунела,нали?

Ние поне изживяхме невероятни емоции в последните мачове. Къде добри, къде лоши. А вие бяхте 50 човека на армията и си оплаквахте съдбата. Дреме ми за титлата, тъпа тенекия. Емоцията е много повече от тенекията.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

SILVERR_BULLET

Мнениеот SILVERR_BULLET » 13 юни 2013 20:56

stussy написа:Нали се сещаш ,че от края на август автомобилите няма да се продават само в БГ.От август 2013 македония,сърбия,румъния,украйна-2014 русия,молдова,турция,полша,прибалтика за 2015 г. се очаква увеличение на производството 180 000 броя годишно и към края и в западна европа и африка... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: -капиш ли???
Има и информация за навлизане и на руските УАЗ патриот:)))

да и понеже китайците се надяват да продават автомобили в Русия и Турция,те ще да наливат 25 милиона в български клуб, в нашето селско първенство, вместо в някой руски или турски клуб, където разчитат да правят големи продажби :lol: ..глупак :lol: :mrgreen:

plamak
Контакти:

Re: Река Осъм залива ЦСКА

Мнениеот plamak » 13 юни 2013 20:56

Оранжево небето, оранжево прасето...........! Айде стига! Няма ли честни хора в тази държава?

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 13 юни 2013 20:58

ПортугалецКамикадзе написа:

Ние поне изживяхме невероятни емоции в последните мачове. Къде добри, къде лоши. А вие бяхте 50 човека на армията и си оплаквахте съдбата. Дреме ми за титлата, тъпа тенекия. Емоцията е много повече от тенекията.

Аз с армията нямам нищо общо,но на теб ти пожелавам все такива Изживявания!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 13 юни 2013 20:58

Red Warrior написа:
OOP написа:
stussy написа:От сигурен източник знам,че ЦСКА ще си играе в евротурнирите ,а Гришата вече дава кинтите за отбора...Честито на всички Армейци
Също така Great Wall от нова година ще става основен спонсор(китайците искат силно навлизане на европейския пазар-реклама)с 25млн евра годишно...
Честито ;)
Та това си е проекта на Г.Ганчев 100 000 бр. автомобили годишно х 15 000лв.= 1 500 000 000 лв годишно??? Капите ли?

Всички фенове на ЦСКА да си купят Great Wall пак няма да може да продаде 100 000 бройки... :) Освен това нали се сещаш, че тези коли не падат ей така от Китай - има разходи за заплати, данъци, материали.....опа то вие такива неща не плащате извинявай....... :lol:

Да ти кажа по бих си купип Грейт Уол, отколкото Дачия, а гледам колко народ ги кара.

В случая марката няма значение. Въпроса е за "чистата" печалба и спонсорски договор за 25 млн. евра годишно..... ;)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 юни 2013 20:59

SILVERR_BULLET написа:а,а чак пък толкова да се страхуваме па от сателите Литекс- ок, ще лягат на ЦСКА, е и?- те и миналото първенство Литекс си легнаха кротко на ЦСКА (ГГ и тогава се беше засилил да идва в ЦСКА)- 0:2 в Ловеч и 4:1 на Армията,а в същото време "оранжевите" взеха цели 5 точки на Лудогорец. И какво-станаха ли шампиони ЦСКА?!- ами не станаха, щото Киро Домусчиев показа каква е рецептата- цакат ли те- цакаш ги и ти. Литекс играе за ЦСКА?!- веднага отговорът- хващаш Миньор (Перник).Това е положението пичове, щом така искате- добре, така да бъде.Искате шампиона да се решава с удари под кръста- готово бе, немате грижи :mrgreen:

ЕЙЙЙ БОГУУУ защо Литекс не ни легнаха миналия вече шампионат, защо :?: Ако станем шампиони и в двата мача бием Ловеч, ще кажете, че са ни легнали нали :?: :lol:

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 13 юни 2013 20:59

Кашчей написа:[Та как ще се оформят разходите на Ганчев, ако не ви е собственик де юре?Тук не става въпрос за хиляда или дори за 100 000 лева, а за милиони.ЦСКА как ще доказва, че тези пари идват при тях по нормален път?

Ми за парите си Ганчев ще получава акции сигурно.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 13 юни 2013 21:00

nikita 333 написа:
ПортугалецКамикадзе написа:

Аз с армията нямам нищо общо,но на теб ти пожелавам все такива Изживявания!!!

Ааа, ти си фен на сателита на ЦСКА ли? :lol:
АМи да ти се връща пожеланието в такъв случай. Аз съм фен не заради победите и титлите. Ние след мача със Славия пяхме песни за Левски. Ако беше някой друг отбор щеше да има "курви сте", рязани греди...
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юни 2013 21:00

stussy написа:Нали се сещаш ,че от края на август автомобилите няма да се продават само в БГ.От август 2013 македония,сърбия,румъния,украйна-2014 русия,молдова,турция,полша,прибалтика за 2015 г. се очаква увеличение на производството 180 000 броя годишно и към края и в западна европа и африка... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: -капиш ли???
Има и информация за навлизане и на руските УАЗ патриот:)))

Нали се сещаш ,че от края на август автомобилите няма да се продават само в БГ.От август 2013 македония,сърбия,румъния,украйна-2014 русия,молдова,турция,полша,прибалтика за 2015 г. се очаква увеличение на производството 180 000 броя годишно и към края и в западна европа и африка... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: -капиш ли???

Въх,въх...капиш не ами капиш...
Има и информация за навлизане и на руските УАЗ патриот

Ей таз кола чаках!!!Мога ли да си я заявя предварително? :cry: :cry: :cry:

Върни се в “ЦСКА”