Red Warrior написа:Кашчей написа:Red Warrior написа:Това, което пусна Гонг, като инфо, ако е вярно ще е супер. Боклуците остават само още 6 месеца при това само по документи докато си чистят задълженията. Истинският ЦСКА ще остане жив, за разлика от закритият истински Левски на 27 август 1949г.
Толкова ли е трудно да прочетеш целият материал... "пише агенция Блиц"..
Аз пък от два часа постоянно търся инфо в друг сайт, доста по-обективен от ГОНГ, но все още няма
Според теб ми каза нещо дето не съм го прочел ли?Що се отнася до ЦСКА единственият по-информиран източник от Гонг е само Блиц.
Хайде бе... допреди седмица не вярвахте нищо на Блиц, но сега станаха най-информираните.
Та как ще се оформят разходите на Ганчев, ако не ви е собственик де юре?Тук не става въпрос за хиляда или дори за 100 000 лева, а за милиони.ЦСКА как ще доказва, че тези пари идват при тях по нормален път?

..глупак
 ..глупак 

Освен това нали се сещаш, че тези коли не падат ей така от Китай - има разходи за заплати, данъци, материали.....опа то вие такива неща не плащате извинявай.......
 Освен това нали се сещаш, че тези коли не падат ей така от Китай - има разходи за заплати, данъци, материали.....опа то вие такива неща не плащате извинявай....... 
 Ако станем шампиони и в двата мача бием Ловеч, ще кажете, че са ни легнали нали
  Ако станем шампиони и в двата мача бием Ловеч, ще кажете, че са ни легнали нали