Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Re: Ревльовци, спрете да се занимавате с ЦСКА!

Мнениеот Lubaka1892 » 13 юни 2013 20:43

McLovin написа:
Lubaka1892 написа:Подуенските ревльовци дето цяла седмица се*ат във форума дали ще се извинят ако си продължим по старому без сливания и тем подобни? Аз лично съм убеден, че ще продължат да се*ат защото това им е природата. Вече не останаха свободни никове от новорегистрирани сини идиотчета :lol:

За какво да се извиняват? Че ще има два отбора в А група с един и същи "финансов благодетел"? Е да ти п*кам на феърплея и на синьото БФС. И като се кефите толкова, че всичко било законно и няма никакви проблеми, защото е "само благодетел в Литекс", да не ревете после от "недоказаните" и "несъществуващи" методи за победи на Сивия кардинал. Очаква ни един много грозен шампионат.

Бе вие за какво точно ревете, я ми обясни, че още не мога да схвана?
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

SILVERR_BULLET

Мнениеот SILVERR_BULLET » 13 юни 2013 20:44

Avrameca написа:аз се моля само ТИТАНИТЕ да приемат предложението на Гриша Ганчев :)

абе малко рисковано ми се струва..ами ако се отметнат след 6 месеца :lol: ...Ами ако през това време хората на Гришата от БСП и ДПС паднат от власт...яко набутвация :mrgreen:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 юни 2013 20:45

OOP написа:
stussy написа:От сигурен източник знам,че ЦСКА ще си играе в евротурнирите ,а Гришата вече дава кинтите за отбора...Честито на всички Армейци
Също така Great Wall от нова година ще става основен спонсор(китайците искат силно навлизане на европейския пазар-реклама)с 25млн евра годишно...
Честито ;)
Та това си е проекта на Г.Ганчев 100 000 бр. автомобили годишно х 15 000лв.= 1 500 000 000 лв годишно??? Капите ли?

Всички фенове на ЦСКА да си купят Great Wall пак няма да може да продаде 100 000 бройки... :) Освен това нали се сещаш, че тези коли не падат ей така от Китай - има разходи за заплати, данъци, материали.....опа то вие такива неща не плащате извинявай....... :lol:

Да ти кажа по бих си купип Грейт Уол, отколкото Дачия, а гледам колко народ ги кара.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 юни 2013 20:45

Red Warrior написа:Това, което пусна Гонг, като инфо, ако е вярно ще е супер. Боклуците остават само още 6 месеца при това само по документи докато си чистят задълженията. Истинският ЦСКА ще остане жив, за разлика от закритият истински Левски на 27 август 1949г. 8-)

Толкова ли е трудно да прочетеш целият материал... "пише агенция Блиц".. :roll:

Аз пък от два часа постоянно търся инфо в друг сайт, доста по-обективен от ГОНГ, но все още няма :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 13 юни 2013 20:46

OOP написа:
stussy написа:От сигурен източник знам,че ЦСКА ще си играе в евротурнирите ,а Гришата вече дава кинтите за отбора...Честито на всички Армейци
Също така Great Wall от нова година ще става основен спонсор(китайците искат силно навлизане на европейския пазар-реклама)с 25млн евра годишно...
Честито ;)
Та това си е проекта на Г.Ганчев 100 000 бр. автомобили годишно х 15 000лв.= 1 500 000 000 лв годишно??? Капите ли?

Всички фенове на ЦСКА да си купят Great Wall пак няма да може да продаде 100 000 бройки... :) Освен това нали се сещаш, че тези коли не падат ей така от Китай - има разходи за заплати, данъци, материали.....опа то вие такива неща не плащате извинявай....... :lol:

Бмв печели около 8 хиляди лева чисто от продадена кола без данъците. А Great Wall ще печелят по 15 хиляди лева, представи си :shock: :lol: Да не говорим, че средно МПСтата на дришата струват по 20-25 хиляди лева. Тоест тия коли явно трябва да ги правят китайци, в час по трудово с речни камъни.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 юни 2013 20:47

Кашчей написа:
Red Warrior написа:Това, което пусна Гонг, като инфо, ако е вярно ще е супер. Боклуците остават само още 6 месеца при това само по документи докато си чистят задълженията. Истинският ЦСКА ще остане жив, за разлика от закритият истински Левски на 27 август 1949г. 8-)

Толкова ли е трудно да прочетеш целият материал... "пише агенция Блиц".. :roll:

Аз пък от два часа постоянно търся инфо в друг сайт, доста по-обективен от ГОНГ, но все още няма :roll:

Според теб ми каза нещо дето не съм го прочел ли? :roll: Що се отнася до ЦСКА единственият по-информиран източник от Гонг е само Блиц.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 13 юни 2013 20:48

ПортугалецКамикадзе написа:
nikita 333 написа:
ПортугалецКамикадзе написа:
warhead написа:

Хм, ще ми повярваш ли, ако ти кажа, че ме боли кура :lol: Стига ви тая награда да ви води човек, който най-големия успех като треньор му е едно пето място. Окей, радвам се наистина, че Стоичков ви е треньор, мечтая го отдавна. Предпочитах да е началник, ама и това бива.
Освен това е смешно да обясняваш за най-великия футболист, който е от ЦСКА и ненам си там какво, а да не знаеш как да напишеш името му правилно.
Бихме го Стоичков където го хванахме тоя сезон. Бихме и вас. Тази година ще има с един патрон две жертви

Не се напъвай толкова,калъфките са ви сигурни :

И кое те кара да си сигурен? Микренския гном от аватара ти ли :lol: Слушал съм ги тия вече. И за шейхове, и за жеваговци, и за миталовци. То не беше челси на балканите, то не беше чудо. А сега ви взима няк : акъв селски бизнесмен и вече станахте европейски шампиони, мале леле :lol:
Чекайте си титан да си чистят задълженията и после да подарят отбора на гришата. Гответе се за ОБРАТ :lol: Шо стана, засада немаше ли :lol: Знаете как е

Абе друго си е ти вземат титлата от тунела,нали?
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 13 юни 2013 20:51

Нали се сещаш ,че от края на август автомобилите няма да се продават само в БГ.От август 2013 македония,сърбия,румъния,украйна-2014 русия,молдова,турция,полша,прибалтика за 2015 г. се очаква увеличение на производството 180 000 броя годишно и към края и в западна европа и африка... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: -капиш ли???
Има и информация за навлизане и на руските УАЗ патриот:)))
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Мнениеот tsonpen » 13 юни 2013 20:51

captain_drifuss написа:
tsonpen написа:Едновременният контрол над два клуба де факто е нарушение на феърплея. Как ще играе Литекс срещу ЦСКА, ако на червените им трябват точки? Нищо чудно да ги сполети някоя санкция като гръм от ясно небе. Може документално да изглежда всичко ОК, но само по себе си това е измама и поставя в неизгодно положение останалите клубове. През последните два сезона шампионът изпреварва втория само с една точка. Това показва колко важен е резултатът от всеки мач, а издънки стават и със слаби отбори.
Прехвърлянето на толкова много играчи прилича доста на сливане, а реално такова няма.
Цялата А група е заложник на финансовите проблеми на червените и собственическата жажда на Ганчев. От всякъде прозира начина на работа на последния, който не изглежда никак коректен.
Да сте живи и здрави, действайте напред, но нали знаете за хитрата сврака... ;)

Господи, прибери си вересиите! точно от лудогорец да ми говорят за феърплей!!!! :lol: :lol: :lol:
сега чакам другите пазителеи на морала да скочат за съдиите- сините щампиони, опорочили труда на цялата съдийска комисия- нито купа, нито титла, за сметка на това не остана съдия да не се надупил на "отбора на народа"...

Лудогорец е един от отборите, които са достатъчно добре финансово осигурени за да си имат сателит, но нямат такъв. Така че не пиши глупости! Доста големи клубове си имат приятелски отборчета. Но толкова явно срастване, каквото явно ще има през този сезон, не сме наблюдавали напоследък.
А иначе сега ми изплува в паметта как Литекс загуби от ЦСКА в един от последните кръгове на миналия сезон, когато ЦСКА се бореха за титла. И щастливият и победен Стоичков след мача :)
[center]Изображение[/center]

SILVERR_BULLET

Мнениеот SILVERR_BULLET » 13 юни 2013 20:53

а,а чак пък толкова да се страхуваме па от сателите Литекс- ок, ще лягат на ЦСКА, е и?- те и миналото първенство Литекс си легнаха кротко на ЦСКА (ГГ и тогава се беше засилил да идва в ЦСКА)- 0:2 в Ловеч и 4:1 на Армията,а в същото време "оранжевите" взеха цели 5 точки на Лудогорец. И какво-станаха ли шампиони ЦСКА?!- ами не станаха, щото Киро Домусчиев показа каква е рецептата- цакат ли те- цакаш ги и ти. Литекс играе за ЦСКА?!- веднага отговорът- хващаш Миньор (Перник).Това е положението пичове, щом така искате- добре, така да бъде.Искате шампиона да се решава с удари под кръста- готово бе, немате грижи :mrgreen:..пък и Литекс няма да бъдат вече толкова силни,ГГ ще е зает с ЦСКА, и мачовете в Ловеч ще са далеч по-лесни...те и Родопа (Смолян) бяха едно време сателит на Левски, ама колко пъти взеха точки от ЦСКА примерно?
Последна промяна от SILVERR_BULLET на 13 юни 2013 21:00, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”