Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА

Мнениеот Червени Воини » 13 юни 2013 14:37

blue avalanche написа:
Какви са тези безумия с ЦСКА

От седмица насам публиката в България се тресе от вълнение. Какво ще стане с ЦСКА? Как ще се прекръсти? Така ли ще се казва, или иначе? И всички срамежливо се правят, че не виждат едно нещо. А то е, че цялото това обявено безумие има само една цел: да се избяга от плащането на над 30 милиона лева, които ЦСКА дължи на държавата. Защото отборът трябвало да го има. Чакайте бе, хора! Тези какви са, че ни пробутват такива безумия? И каква е тази държава?!

Изображение

Изображение
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 13 юни 2013 14:40

blue avalanche написа:

От седмица насам публиката в България се тресе от вълнение. Какво ще стане с ЦСКА? Как ще се прекръсти? Така ли ще се казва, или иначе? И всички срамежливо се правят, че не виждат едно нещо. А то е, че цялото това обявено безумие има само една цел: да се избяга от плащането на над 30 милиона лева, които ЦСКА дължи на държавата. Защото отборът трябвало да го има. Чакайте бе, хора! Тези какви са, че ни пробутват такива безумия? И каква е тази държава?!

Като гледам как си подготвят селекцията в Ловеч и колко бързо пристигна Загорчич, няма да се учудя, ако се окаже, че Гришата просто се е опитвал да се отърве от Стоичков. :mrgreen:
...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юни 2013 15:00

Foreigner написа:
blue avalanche написа:

Като гледам как си подготвят селекцията в Ловеч и колко бързо пристигна Загорчич, няма да се учудя, ако се окаже, че Гришата просто се е опитвал да се отърве от Стоичков. :mrgreen:

Той може и да иска да се отърве от Стоичков,ама ТИТАН искат да се "отърват" от 30-така... :mrgreen:

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 13 юни 2013 16:22

Янис Зику написа:Аз с Васко съм се съгласил отдавна, още като се изказа първоначално по въпроса.

То и аз може да съм съгласен с тая версия,ама дали Гришата и ТИТАНИК мислят така!? :?
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 13 юни 2013 16:52

Само едно нещо ще ви цитирам - факти от историята на Хъл Сити:
през 2010г. египтянина Ассем Аллам купува тигрите, които са на дереджето на ЦСКА и са пред фалит, НО - собственика инвестира забележете 36млн паунда лични средства, за да спаси клуба и да погаси дълговете!
Някакъв си Хъл Сити... :roll:
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 13 юни 2013 16:56

Хъл с влизането си във ВЛ през този сезон ги избиват многократно. Ние имаме шанс да ги избием с финал в ШЛ. Колко е вероятно това да се случи..?

Друго ми направи впечатление, да кажеш англичанин, добре. Ама тоя египтянин как така се е хванал да ги погаси много ме учудва.

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 13 юни 2013 17:02

Янис Зику написа:Хъл с влизането си във ВЛ през този сезон ги избиват многократно. Ние имаме шанс да ги избием с финал в ШЛ. Колко е вероятно това да се случи..?

Друго ми направи впечатление, да кажеш англичанин, добре. Ама тоя египтянин как така се е хванал да ги погаси много ме учудва.

Чак многократно не вярвам да ги избиват. Освен това човека плаща и заплати. Сега ще търси 3-4 опитни играча на няколко поста - пак ще харчи милиони, заплати. Вярно, че ще удари пари и от тв правата, ама отбора му е сигурен пътник на фона на моментната класа.
Човека го е направил заради вярата в успеха. Мечтата му е Хъл в Европа. :idea:
Очаквам подобна постъпка и от г-н Ганчев.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 13 юни 2013 17:16

Янис Зику написа:Хъл с влизането си във ВЛ през този сезон ги избиват многократно. Ние имаме шанс да ги избием с финал в ШЛ. Колко е вероятно това да се случи..?

Всичко е за пари. Нещо са му обещали на тоя мангал, за да дава пари. Футбола в западна европа умря началото на 80-те, а в България 10г по-късно. Сега всичко е далавера.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 юни 2013 17:54

blue avalanche написа:
Foreigner написа:
blue avalanche написа:

Той може и да иска да се отърве от Стоичков,ама ТИТАН искат да се "отърват" от 30-така... :mrgreen:

"Не пишете глупости-така се излагате вие" това каза Стоичков на журналистите.Същото аз го казвам на вас.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 юни 2013 18:37

Както в един от по-старите ми постове съм написал,вече има подобен вариант и на път всичко да приключи успешноhttp://gong.bg/view_article.php?article_id=352673.
Всички Цесекари стискайте палци да стане.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”