На днешния ден умира рок легендата Дийн Рийд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
КНДР

Re: На днешния ден умира рок легендата Дийн Рийд

Мнениеот КНДР » 13 юни 2013 15:10

dodo7271 написа:
КНДР написа:Твоите любимци каква война са спечелили ? Изклаха ги като прасетa във Виетнам и избягаха, терористите ги съсипаха, а после 12 години се мъчиха да поробят Ирак с наша помощ и още куп съюзници. САЩ и капитализма са най-жалките неща в света. Ако не беше майка Русия нямаше да има България и цяла Европа щеше да е под фашисткия ботуш.

Аз любимци нямам, ти имаш. Американците просто приключиха войната във Виетнам с мирен договор, и в момента са най-големите инвеститори в тази страна. Което незнам доколко е хубаво, само го посочвам като факт. Незнам дали са поробили Ирак, но знам, че е по-добре да те управляват янките, отколкото един ненормалник, какъвто беше Садам Хюсеин. Терористите не виждам да са съсипали нещо. Америка си е на място, хората са си там. Но СССР го няма. И последно - за мен няма никаква разлика дали ще съм под комунистически или фашистки ботуш. Защото все е ботуш, нали така?

Явно нямаш достойнство, щом няма разлика за тебе. Уважавам КНДР, че не се кланят пред никого и си защитават националните интереси. Кога ние ще се защитим националните интереси, чакаме на политиците, но и народа е същия. Сегашното чалга поколение е надупено към американските рептили.

Георги Димитров и Тодор Живков бяха последните хора, които защитаваха българщината.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 юни 2013 15:16

КНДР написа:
Явно нямаш достойнство, щом няма разлика за тебе. Уважавам КНДР, че не се кланят пред никого и си защитават националните интереси. Кога ние ще се защитим националните интереси, чакаме на политиците, но и народа е същия. Сегашното чалга поколение е надупено към американските рептили.

Георги Димитров и Тодор Живков бяха последните хора, които защитаваха българщината.

Ето това ви е проблема на вас, комунистите - долно, гадно лицемерие и слугуване на чужди интереси. Затова ви рухна и цялата идеология. Значи аз се кланям на Америка и ти мен не ме уважаваш. А ти се кланяш на Русия и незнам си кой Ким, и трябва да ви уважаваме? Е няма как. По отношение на Георги Димитров. Един най-обикновен страхливец и мухльо. След събитията през 1923 година просто бяга от България заради страх от полицията. През 1933 се спасява от съда в Лайпциг с измама и топене на други двама българи. За Тодор Живков е казано всичко - прост, необразован селяндур. Това са ви идолите :) :) :)
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 юни 2013 15:18

За Тодор живков забравих да добавя - и доносник на полицията.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 13 юни 2013 15:20

dodo7271

Просто има хора които искат да получават внимание макар да е под формата на обиди и епитети. Същото е с КНДР.Той в момента получава множество оргазми от псувните които получава.

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 13 юни 2013 15:21

dodo7271 написа:
КНДР написа:

Ето това ви е проблема на вас, комунистите - долно, гадно лицемерие и слугуване на чужди интереси. Затова ви рухна и цялата идеология. Значи аз се кланям на Америка и ти мен не ме уважаваш. А ти се кланяш на Русия и незнам си кой Ким, и трябва да ви уважаваме? Е няма как. По отношение на Георги Димитров. Един най-обикновен страхливец и мухльо. След събитията през 1923 година просто бяга от България заради страх от полицията. През 1933 се спасява от съда в Лайпциг с измама и топене на други двама българи. За Тодор Живков е казано всичко - прост, необразован селяндур. Това са ви идолите :) :) :)

Правиш ли разлика между кланяне и уважение ? Ето я разликата между нас обикновените хора и вас надупените пред САЩ, ние водим нормална дискусия без обиди, а вие в профанизираното си безсилие започвате да обиждате. Въпрос на възпитание и ценности, които никога няма да имате, ще си останете с чалгата и простотията. Уважавам тези страни, а се кланям пред родината си България. След 1989-та и планьт Ран-ът родината ми е бавно, но сигурно унищожавана, но щом този факт те урежда се кланяй пред американците.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 юни 2013 15:21

Alexx написа:dodo7271

Просто има хора които искат да получават внимание макар да е под формата на обиди и епитети. Същото е с КНДР.Той в момента получава множество оргазми от псувните които получава.

Аз не ги псувам. Просто искам да им разбера философията на тези хора. Защо са такива? Това ми е интересно...

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 юни 2013 15:25

КНДР написа:
Правиш ли разлика между кланяне и уважение ? Ето я разликата между нас обикновените хора и вас надупените пред САЩ, ние водим нормална дискусия без обиди, а вие в профанизираното си безсилие започвате да обиждате. Въпрос на възпитание и ценности, които никога няма да имате, ще си останете с чалгата и простотията. Уважавам тези страни, а се кланям пред родината си България. След 1989-та и планьт Ран-ът родината ми е бавно, но сигурно унищожавана, но щом този факт те урежда се кланяй пред американците.

Пак използваш "нонсенс". Казваш, че не обиждаш никой, а в същото време "съм бил надупен на Америка". На никой не се дупя, за разлика от теб. Аз говоря с факти - и за втората световна война, и за войните на Америка, и за Георги Димитров, и за Тодор Живков. Ти няма как да обориш фактите и се пускаш в единствената плоскост - ние сме добрите, вие сте лошите. И да уточним едно нещо. Аз, за разлика от теб, много добре знам как се живееше по времето на комунизма. И никога не искам да се връща това време. Колкото и да е гадно сега.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 13 юни 2013 16:03

джугашвили написа:
dodo7271 написа:Само не мога да определя - коя е по-човеконенавистна идеология - комунизма или фашизма? Все пак везните клонят към комунизма, избили са доста повече хора...Та ако може, вие двамата да ме светнете.

Изключително деструктивно мнение.Кажи нещо градивно!Освен да отричате друго умеете ли???ТОВА КОЕТО СЕ Е ПОСТРОИЛО ЗА 45 ГОДИНИ,ВИЕ ЗА ТОЛКОВА ВРЕМЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО БОЯДИСАТЕ!!!

Проблемът е че не се ползва построеното, в този ред на мисли другарю, желаете ли да отидете на отдих в Скравена или Белене?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 13 юни 2013 17:01

КНДР написа:Доколкото знам той се е отвращавал от капитализма и е бил подръжник на червената идея. Но не е могъл гласно, да го заяви, поради очакващите го репресии и може би убийство от американския пропаганден апарат.

Защо слушаш гадна капиталистическа музика.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 юни 2013 17:11

Бог да го прости! Навремето беше единствения американски емигрант в соцлагера.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Свободна зона”