Теглят жребия за А група днес
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Теглят жребия за А група днес
4 дербита - готови ли сте да да ви друсаме 4 пъти за годишнината, те знаят коя 

Последна промяна от Teo на 13 юни 2013 11:24, променено общо 2 пъти.
Viktor4o_Rs написа:Ей Богу, тая схема беше уникална![]()
![]()
Абсолютно. Сигурно сме единствената държава в Европа с толкова смотано теглене на жребии.
А тоя където показваше номерата с тоя пост-мутренски пръстен? Не е ли добре?
честито на печелившите 

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Не ми се щеше точно с гостуване в Пловдив да започнем...битка за титлата още в първия кръг, или Мъри срещу Наско 

- Red thunderstorm
shotgun blues написа:ЦСКА - ЛИТЕКС в кой кръг са
В същия, в който обикаляш като гламав и не можеш да излезеш!

Adramelech написа:Както се казва - на печелившите честито. Жалко само, че другата седмица, като нищо ще има нов жребий
И не се знае този другата седмица дали ще е последен...
Teo написа:4 дербита - готови ли сте да да ви друсаме 4 пъти за годишнината, те знаят коя
вярваш ли си, ама честно ми кажи

haiobaio написа:Viktor4o_Rs написа:Ей Богу, тая схема беше уникална![]()
![]()
Абсолютно. Сигурно сме единствената държава в Европа с толкова смотано теглене на жребии.
Жребия е по "Схемата Бергер", а същата се ползва от почти всички първенства, каквото толкова не ви харесва не зная.

PFC Litex написа:haiobaio написа:Viktor4o_Rs написа:Ей Богу, тая схема беше уникална![]()
![]()
Жребия е по "Схемата Бергер", а същата се ползва от почти всички първенства, каквото толкова не ви харесва не зная.
Бергер ли е, Баумгартнер ли е - не знам.
Въпросът е различен, а щом не ме разбираш за какво говоря - проблемът си е твой.
А там беше и Наско Дебелака, където няма врат и е с малки ръчички. Ех, ех, български футбол, ех романтика!
- Red thunderstorm
Мародер написа:корекция за първи кръг:
ЛИСКА- Нефтохимик, Локо(ПД) -почива
Лиска е баба ти! На таблото видя ли какво пише?
Върни се в “Футбол - България”