На 10 юни (понеделник) представителния тим на Локомотив Пловдив започва лятната си подготовка за сезон 2013/14 в "А" група
По традиция първата тренировка на отбора се посещава от стотици фенове, които с факли, димки и фойерверки посрещат възторжено своите любимци и им вдъхват кураж за предстоящия сезон.
Този път ситуацията е малко по-различно - Локомотив се намира на кръстопът и положението в клуба никак не е розово. След оттеглянето на Веселин Марешки от клуба Христо Бонев и Атанас Узунов са се заели с нелеката задача да търсят вариант за спонсорство за мъжкия отбор на черно-белите. Положението в държавата обаче в този момент е много лошо и перспективите пред Локомотив не са розови.
Нека ние с нашето присъствие покажем, че нашата вяра и обич към Локомотив ще остане независимо какво се случва и независимо от всички трудности които за пореден път сме принудени да извървим. Нека в понеделник покажем, че Локомотив никога няма да остане сам. Ние никога няма да се предадем.
С ЛОКО ДО ЖИВОТ!
Първа тренировка за новия сезон 2013-2014 /ПОНЕДЕЛНИК/ 18:00
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Първа тренировка за новия сезон 2013-2014 /ПОНЕДЕЛНИК/ 18:00
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Re: Първа тренировка за новия сезон 2013-2014 /ПОНЕДЕЛНИК/ 18:00
Здравко Лазаров се завръща на Лаута
Здравко Лазаров ще започне подготовка с Локо Пд, пише „Тема Спорт". Електричката почти сигурно ще подпише договор с клуба.
Здравко Лазаров ще започне подготовка с Локо Пд, пише „Тема Спорт". Електричката почти сигурно ще подпише договор с клуба.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Нека всички да дойдат утре да покажем подкрепата си към отбора. Смятам, че в този момент това е изключително важно !!!
ВИНАГИ С ВАС !!!
ВИНАГИ С ВАС !!!
ПЛОВДИВ Е ... https://www.youtube.com/watch?v=GPA1t7Ank6c !!!
Дабре дошли на тотаджийте отново .....един пост от друг форум който казва всичко.
Ние сме фенове на Локомотив Пловдив.Ние обичаме отбора си ,обичаме семействата си ,обичаме града си ,обичаме родината си.Ние сме хора с принципи и ценности,изграждани и възпитавани с годините от нашите родители и деди.Ние сме израснали закърмени с ясната убеденост ,че нашият любим клуб през дългите години на своето съществуване е носил името си с чест и достойнство и всички емоционално свързани с него са давали своя дан затова ,да запазят тези негови достойнства.Ние никога няма да приемем ,някой да се възползва от клуба ни за лично облагодетелстване по начин, който ще доведе до неговият, край като отбор носещ истински човешки емоции и каращ нашите души да се чувстват на Лаута като едно цяло готово и на край света да последва тази страст и емоция наречена Локомотив Пловдив.Ние знаме, че на този стадион има и хора без съдържание ,без скрупули,готови на подлост и шмекеруване да извличат ползи в стремежа си да обезпечат материалната си същност,като се опитват да го прикрият.Те са вируси и като такива нашия организъм ги преболедува и в крайна сметка ги изхвърля извън себе си .Те трябва да знаят че имунната ни система е здраво впита в земята под Лаута.Няма да оставим кърлежи да пият от кръвта на нашата вяра.На всички останали, които нямат смелостта ,че могат да се преборят за нещо смятайки го за безнадеждно и потъват в безпътно живуркане,нямайки силата да загубят малко но да спечелят всичко,за които морални категории като чест ,достойнство,морал ,доблест са изпразнени от съдържание ще кажем едно .Има хора приличащи на нули,пред тях винаги е нужно да вървят цифри.Та тези "цифри" знаят, че човек не е нужно да стане птица за да полети.
Ние сме фенове на Локомотив Пловдив.Ние обичаме отбора си ,обичаме семействата си ,обичаме града си ,обичаме родината си.Ние сме хора с принципи и ценности,изграждани и възпитавани с годините от нашите родители и деди.Ние сме израснали закърмени с ясната убеденост ,че нашият любим клуб през дългите години на своето съществуване е носил името си с чест и достойнство и всички емоционално свързани с него са давали своя дан затова ,да запазят тези негови достойнства.Ние никога няма да приемем ,някой да се възползва от клуба ни за лично облагодетелстване по начин, който ще доведе до неговият, край като отбор носещ истински човешки емоции и каращ нашите души да се чувстват на Лаута като едно цяло готово и на край света да последва тази страст и емоция наречена Локомотив Пловдив.Ние знаме, че на този стадион има и хора без съдържание ,без скрупули,готови на подлост и шмекеруване да извличат ползи в стремежа си да обезпечат материалната си същност,като се опитват да го прикрият.Те са вируси и като такива нашия организъм ги преболедува и в крайна сметка ги изхвърля извън себе си .Те трябва да знаят че имунната ни система е здраво впита в земята под Лаута.Няма да оставим кърлежи да пият от кръвта на нашата вяра.На всички останали, които нямат смелостта ,че могат да се преборят за нещо смятайки го за безнадеждно и потъват в безпътно живуркане,нямайки силата да загубят малко но да спечелят всичко,за които морални категории като чест ,достойнство,морал ,доблест са изпразнени от съдържание ще кажем едно .Има хора приличащи на нули,пред тях винаги е нужно да вървят цифри.Та тези "цифри" знаят, че човек не е нужно да стане птица за да полети.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
orlando7 написа:Само вие обичате отбора си и семействата си! Много смешно!
Думата" само " никъде не е спомената .Човек затова изучава литература за да може да вникне в написаното.
Щастливо роден съм, на тази земя
Утре ще отидем на тренировката заради традицията и заради името Локомотив, не заради друго.

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Знаете ли ние по какво се различаваме от жълтите?
Винаги, когато имаме някакъв проблем го признаваме, изваждаме на показ и го обсъждаме.
Та, като си говорим тук за принципи да бъдем принципи във всяко отношение, а не само когато ни отърва.
Щото много бързо забравихме Коко в какъв момент дойде и КАК ни остави в "А" гр.
Тогава защо не бяхме толкова принципни?
Жоро Илиев също взе няколко мача, но никой тогава не скочи срещу него.
Просто разберете, че каквато ни е държавата, такъв е и футболът ни.
Корумпирани и продажни политици - корумпирани и продажни управленци на българския футбол тва е истината.
Това много добре го знае всеки и не мога да разбера защо някои се държат като ощипани стари моми?
Аз ви казах нещо, момчета, че в първенство, като нашето принципен бизнесмен -няма да намерим.
Дори и да намерим някой човек, който обича футбола и Локомотив, и той ще се оцапа, защото цялата система е такава - мръсна.
Ако групите намерят човек желаещ да инвестира в марката "Локомотив" Пловдив без да заложи или продаде мач аз ще повярвам в тая кауза.
Аз няма да застана срещу човек, който има желание да дава пари за Локомотив
Коко бил натрупал дългове за сметката на клуба, но тези пари, за които се говорят са вложени в стадиона и базата, нали?
Аз имам собствено мнение! Няма да застана против групите, няма и да ги обиждам по форумите, но няма и да ги подкрепя защото мисля по-различно.
Не виждам, какво пречи Коко да се върне, а групите да продължат да търсят принципен бизнесмен за пловдивския любимец.
Ама да си го забием отбора във "В" гр. не съм съгласен.
Винаги, когато имаме някакъв проблем го признаваме, изваждаме на показ и го обсъждаме.
Та, като си говорим тук за принципи да бъдем принципи във всяко отношение, а не само когато ни отърва.
Щото много бързо забравихме Коко в какъв момент дойде и КАК ни остави в "А" гр.
Тогава защо не бяхме толкова принципни?
Жоро Илиев също взе няколко мача, но никой тогава не скочи срещу него.
Просто разберете, че каквато ни е държавата, такъв е и футболът ни.
Корумпирани и продажни политици - корумпирани и продажни управленци на българския футбол тва е истината.
Това много добре го знае всеки и не мога да разбера защо някои се държат като ощипани стари моми?

Аз ви казах нещо, момчета, че в първенство, като нашето принципен бизнесмен -няма да намерим.
Дори и да намерим някой човек, който обича футбола и Локомотив, и той ще се оцапа, защото цялата система е такава - мръсна.
Ако групите намерят човек желаещ да инвестира в марката "Локомотив" Пловдив без да заложи или продаде мач аз ще повярвам в тая кауза.
Аз няма да застана срещу човек, който има желание да дава пари за Локомотив

Коко бил натрупал дългове за сметката на клуба, но тези пари, за които се говорят са вложени в стадиона и базата, нали?
Аз имам собствено мнение! Няма да застана против групите, няма и да ги обиждам по форумите, но няма и да ги подкрепя защото мисля по-различно.
Не виждам, какво пречи Коко да се върне, а групите да продължат да търсят принципен бизнесмен за пловдивския любимец.
Ама да си го забием отбора във "В" гр. не съм съгласен.

- Пловдив1926
- Контакти:
Стига си философствал. Навеждай се, мажи с вазелина и разтваряй бузи.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]