Умопомрачен написа:Не съм особен почитател на славянските езици, обаче в случая един от тях ми се струва много подходящ, за да изразя красноречиво реакцията ми и тя е - Я сум в шок!
Темата която публикувах некой модератор "титан на мисълта" я е преместил в раздел "всекидневна Левски". Хубаво, ама тя няма нищо общо с това и не й е там мястото. Нито в някоя друга тема, защото не се припокрива и не се дублира с никоя такава. Нито е спам, а става въпрос за нещо напълно сериозно. Как може да има толко прости същества на тоя свят, ума ми отказва да го разбере и приеме, сигурно за това съм "умопомрачен", ето е от такива тъпаци, като въпросния модератор.
Eminem написа:Не се изненадвай. Модераторите ни са........мале мила. Откога искаме адекватен модератор...
tzvetan_tee написа:Модераторите са шок и паника... рядко адекватни, а незнайно защо в някои подфоруми масово се трият мнения, които не нарушават правилата. Най-вече форумът на Ботев... много неадекватна работа.
Особена покана към : Eminem и tzvetan_tee, с удоволствие ви чакаме предложенията за да ви вземем в екипа! Давайте, ние сме с вас, покажете, докажете, че сте по-добри! ..............Само не забравяйте, че фактите са на ПЪРВО място! Че така "ми се стори", така мислех, не върви! Давайте ФАКТИ! Вие сте!