Linky написа:Но тук идват всички схеми, да крадът лиценза на отбора от ловеч, да играят с него в а група и в същото време да не плащат дългове, е естествено това е чорбарска черта, рак за българският футбол.
Кой е откраднал на Литекс лиценза?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Linky написа:Но тук идват всички схеми, да крадът лиценза на отбора от ловеч, да играят с него в а група и в същото време да не плащат дългове, е естествено това е чорбарска черта, рак за българският футбол.
Linky написа:Боже господи ще ме умориш. Не съм фен на литекс, първо и второ сам споменах, преди това че трябва и на него и на цска да им се търси сметка и че аз ако бях от ловеч нямаше да искам да се връща или да му се моля. И какво общо има това дали му вярва някой на думите с това дали някой му търси сметки за деиствията? Никой на никого не е длъжен, всичките си проекти ги е направил заедно сс общината на град ловеч, ако има желание да се маха от отбора и да спре кранчето с парите това е негов избор, но правата на футболистите не са лична негова собстевност например. Литекс е Осъм, отбор който е бил и ще бъде преди Ганчев, така че не той е създал отбора и няма право да го закрива. Ако ти приемаш, че този отбор го е създал гриша ганчев и е нямал история преди него значи официално приемаш че отбора на цска, който ганчев ще поеме ще е чисто нов също и няма да има нищо общо с цска, независимо дали се слеят или не. Ако това е така, има ли смисъл да споря повече?
Това което се иска е Литекс да остане в А група, да си запази техния си лиценз, този който сами са завоювали с или без негова помощ и да играят там където им се полага. От друга страна това което се иска от цска е да не иска всичко на готово. Цска има милиони дългове, тези дългове трябва да се платят, но всички чорбаджии искат да не плащат това е истината. Тези пари няма как да се опростят, ако не се обяви фалит и клуба не се заличи, а ако това стане, цска няма да съществува,няма да има лиценз за професионален футбол. Но тук идват всички схеми, да крадът лиценза на отбора от ловеч, да играят с него в а група и в същото време да не плащат дългове, е естествено това е чорбарска черта, рак за българският футбол.
Linky написа: Тези пари няма как да се опростят, ако не се обяви фалит и клуба не се заличи

paceto написа:Linky написа:Боже господи ще ме умориш. Не съм фен на литекс, първо и второ сам споменах, преди това че трябва и на него и на цска да им се търси сметка и че аз ако бях от ловеч нямаше да искам да се връща или да му се моля. И какво общо има това дали му вярва някой на думите с това дали някой му търси сметки за деиствията? Никой на никого не е длъжен, всичките си проекти ги е направил заедно сс общината на град ловеч, ако има желание да се маха от отбора и да спре кранчето с парите това е негов избор, но правата на футболистите не са лична негова собстевност например. Литекс е Осъм, отбор който е бил и ще бъде преди Ганчев, така че не той е създал отбора и няма право да го закрива. Ако ти приемаш, че този отбор го е създал гриша ганчев и е нямал история преди него значи официално приемаш че отбора на цска, който ганчев ще поеме ще е чисто нов също и няма да има нищо общо с цска, независимо дали се слеят или не. Ако това е така, има ли смисъл да споря повече?
Това което се иска е Литекс да остане в А група, да си запази техния си лиценз, този който сами са завоювали с или без негова помощ и да играят там където им се полага. От друга страна това което се иска от цска е да не иска всичко на готово. Цска има милиони дългове, тези дългове трябва да се платят, но всички чорбаджии искат да не плащат това е истината. Тези пари няма как да се опростят, ако не се обяви фалит и клуба не се заличи, а ако това стане, цска няма да съществува,няма да има лиценз за професионален футбол. Но тук идват всички схеми, да крадът лиценза на отбора от ловеч, да играят с него в а група и в същото време да не плащат дългове, е естествено това е чорбарска черта, рак за българският футбол.
Само една поправка.
Преди Ганчев да вземе Литекс отбора се е казвал Лекс (дори за кратко Ловеч), а не Осъм.
Осъм се е наричал от 1979 до 1994, когато приема името Лекс и съответно го носи до 1996 г до идването на Ганчев.
Иначе футболът в Ловеч и този отбор, който до ден днешен познаваме е основан през 1921 под името Хисаря като най-дълго е носил името Христо Кърпачев.
Linky написа:До кировец: Никой не е откраднъл лиценза на Литекс (все още). Бях написал да крадът (бъдеще време).
Колкото до парите, точно така. Или трябва да се платят или трябва клубът да обяви фалит. След като не се плащат и няма такива намерения, това е другия вариант.
angelco77 написа:Мародер написа:единия абонат на Левски ще краде лиценза на другия абонат на Левски...и да си ги менкат, и да се сливат, и на калъп да станат, пак ще си останат абонати на Левски, съдба...А Стоичков е мазохист туй момче- 4 пъти яде бой от СИНИЯ ХИЩНИК тоя сезон, ама не му стига, иска още...то взе че му аресА
Що не се радваш на "калъфките",ами ръсиш глупости.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта