края на он-лайн хазарта?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: края на он-лайн хазарта?
Единственият начин е самият сайт да ограничи и да забрани на клиенти от България да залагат!!!Иначе,дали ще имам достъп зависи и от доставчика на и-нет а и проксита има!!!Отделно това е едно скрито прилагане на АСТА!
mi те доствчиците ще го забранят в франция вече 2 година работи и никои не казва връвsanti_santi написа:Единственият начин е самият сайт да ограничи и да забрани на клиенти от България да залагат!!!Иначе,дали ще имам достъп зависи и от доставчика на и-нет а и проксита има!!!Отделно това е едно скрито прилагане на АСТА!
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- ultralevski
- Контакти:
PFC Litex написа:Остър, закон си е закон, вече има решение да бъде приложенsanti_santi написа:Голям праз,никой не може да ме спре да залагам в интернет!!!
Като блокират достъпа и ще говорим, а ползването на проксита не е решение.
аз съм с македонски безжичен интернет флашка, могат ли да ми го блокират?
OFK PIRIN
ultralevski написа:бет365 има ли лиценз?
Не,тегли парите докато е време.

[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
откъде си взел македонската флашка
ANDI7 написа:откъде си взел македонската флашка
имам скючен договор за ползване с мак. оператор в гр Делчево
OFK PIRIN
а за София ще може ли или може само за региона
ANDI7 написа:а за София ще може ли или може само за региона
за София не знам но в Благоевград и региона става, даже има предплатен вариянт на цени от 5 10 20 50 евро равностоиност
OFK PIRIN
друг е въпроса дали и в Македония няма да бъдат забранени и блокирани сайтовете за залагания
OFK PIRIN