Г.Димитров-Л.Хюит "Куинс" 13:00 Евроспорт

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Levskar_forever

Re: Г.Димитров-Л.Хюит "Куинс" 13:00 Евроспорт

Мнениеот Levskar_forever » 12 юни 2013 14:27

Браво на Григор. Така се прави ! :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 юни 2013 14:30

kartago написа:
W84me написа:Да се отказва докато е време! Няма такъв некадърник... Хюит сервира със 130 км/ч, нашия праща ретура в аут...

Така си е! Следващия турнир те пускаме тебе да покажеш "майсторство"! Ще защитаваш името на България и ние ще се "гордеем" с тебе, теми ще пускаме и ще се "радваме" на играта ти, както го правим и на словесното ти "майсторство"! ;)

Не тренирам тенис от 5 годишен, че да ме пускаш. Той е там, за да играе, не да се разкарва
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 юни 2013 14:32

Е, когато трябва да се критикува някой заради слабо представяне, трябва !
Не защото сме хейтъри, а защото този някой е показал, че може много !
И когато вече в няколко поредни мача Григор показва покъртително слабо ниво, няма на кой да се сърди.

Да, Хюит си е старо куче, класен играч ... Особено като си говорим за тревни кортове.
Но днес той не направи почти нищо ... Просто подхвърляше топките към нашият с намека - "На, сбъркай я".
И наш Гришо изпълняваше очакванията на съперника си ... :|

Което от следните ... Муден, бавен, тромав, незаинтересован, непохватен ... Определения да използваме, все ще е вярно.
С подобна игра на Уимбълдън, Нашият е най-много до 2-ри кръг.
Когато си с претенции за ТОП 20, нямаш право да изнасяш продукции като тези срещу Ноле в Париж и Хюит, днес.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 12 юни 2013 14:33

Уникално флегматична игра от страна на Гришо. И все пак той си остава НАЙ-УСПЕШНИЯТ БЪЛГАРСКИ ТЕНИСИСТ досега. Факт! Дано не го забравим така лесно. Успех занапред и дано излезе от дупката по-бързо!
Мен ме е яд най-вече заради това симпатично момиченце (коментаторът и каза името, но не го чух много добре), което сигурно цяла година чака Димитров. Само като видях тъжната и физиономия след края на мача, ми се дорева и на мен.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 12 юни 2013 14:38

Мен ме е яд най-вече заради това симпатично момиченце (коментаторът и каза името, но не го чух много добре), което сигурно цяла година чака Димитров. Само като видях тъжната и физиономия след края на мача, ми се дорева и на мен.

И мен за това ме е яд най-много.........остави нас- ние ще му гледаме още много мачове,но това момиченце и приятелките и ,му се радват а той ...заеби :X :X:X:X

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 12 юни 2013 14:41

Неприятен резултат. Много вяла игра, все едно беше насила изкаран на корта без никакво желание. На ретур отново беше много нестабилен, сервисът също не беше това оръжие което може да е. Очертава се вече някакъв по-траен спад в играта му след победата над Джокович. Дано по-бързо излезе от това състояние и повиши нивото си, защото при силна игра може да направи доста на Уимбълдън.

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 12 юни 2013 14:45

В кръга на шегата .....Шарапова може да му е казала да не се напъва толкова, тя има как да го издържа до живот,само да си прави разходки и да обикаля турнирите като туристически дестинации :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юни 2013 14:46

ministur написа:Гришо играе като че ли да свърши по-бързо мача и да си се прибере в хотела при Шарапова.Голямо нежелание за игра виждам, не знам за вас...................

Тя,Шарапова,още малко ще и го трае и...айде-е-е...Кой откъдето е!Сигурно вече се чуди откъде го "изкопа" този лузър...То не че баскетболистчето беше К.Брайънт,де...
Лейтън Хюит спря Димитров в Куинс
А той закъде беше тръгнал?

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 12 юни 2013 14:52

blue avalanche написа:
ministur написа:Гришо играе като че ли да свърши по-бързо мача и да си се прибере в хотела при Шарапова.Голямо нежелание за игра виждам, не знам за вас...................

Тя,Шарапова,още малко ще и го трае и...айде-е-е...Кой откъдето е!Сигурно вече се чуди откъде го "изкопа" този лузър...То не че баскетболистчето беше К.Брайънт,де...

Ти се ебати хейтъра :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 12 юни 2013 15:06

Levskar_forever написа:
blue avalanche написа:

Ти се ебати хейтъра :lol: :lol: :lol:

Той дори и Гришо да спечели турнир пак ще намери някакъв косур. Да Гришо игра слабо днес и само той си е виновен за загубата днес. Нямаше мотивация нещо незнам защо така. Хюит игра на максимум и не сгреши. Все пак Хюит е един от тримата най-успешни играчи в този турнир и може пък да се е амбицирал да го печели тази година. Съвсем друг е въпроса, че Гришо направи много ама много непредизвикани грешки. Нищо мача е свършил гледа вече към Уимбълдън.

Върни се в “Тенис”