края на он-лайн хазарта?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
- publicimage
- Контакти:
Re: края на он-лайн хазарта?
Обясни
В общи линии, посочените сайтове за злози ако нямат лиценз издаден от ДКХ ще бъдат блокирани и т.н.

PFC Litex написа:В общи линии, посочените сайтове за злози ако нямат лиценз издаден от ДКХ ще бъдат блокирани и т.н.
По всичко така изглежда... И тук възниква въпросът дали от България въпросните букита генерират печалба, която да им оправдае разходите за лиценз за извършване на хазартна дейност на територията на страната. Аз поне така си го обяснявам...
Черепа ли държи още Еврофутбол? И човек на БСП ли е, и има ли нещо общо новото правителство с това решение? Въпросите ми не са реторични, наистина не съм запознат.

PFC Litex написа:Черепа ли държи още Еврофутбол? И човек на БСП ли е, и има ли нещо общо новото правителство с това решение? Въпросите ми не са реторични, наистина не съм запознат.
тоя закон е от юли месец миналата година и вече една година чакам тия дембели да го ваведат
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
kiko75 написа:PFC Litex написа:Черепа ли държи още Еврофутбол? И човек на БСП ли е, и има ли нещо общо новото правителство с това решение? Въпросите ми не са реторични, наистина не съм запознат.
тоя закон е от юли месец миналата година и вече една година чакам тия дембели да го ваведат
Чукча е писател, а не читател

-
- Контакти:
Голям праз,никой не може да ме спре да залагам в интернет!!!
PFC Litex написа:kiko75 написа:PFC Litex написа:Черепа ли държи още Еврофутбол? И човек на БСП ли е, и има ли нещо общо новото правителство с това решение? Въпросите ми не са реторични, наистина не съм запознат.
Чукча е писател, а не читател
РЪБ виш датат на приемане на закона а не това решение една година приемат решение
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Остър, закон си е закон, вече има решение да бъде приложен
Като блокират достъпа и ще говорим, а ползването на проксита не е решение.
santi_santi написа:Голям праз,никой не може да ме спре да залагам в интернет!!!
Като блокират достъпа и ще говорим, а ползването на проксита не е решение.