Черно море играе контрола с носител на КЕШ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ludiq1913

Черно море играе контрола с носител на КЕШ

Мнениеот ludiq1913 » 05 окт 2009 13:23

Черно море играе контрола със Стяуа
Източник: http://www.ole-bg.com 13:04 / 05.10.2009

Отборът на „Черно море“ може да изиграе контрола срещу румънския гранд „Стяуа“ на неговия стадион „Генча“ в събота. През паузата в първенството Велизар Попов планира също здрави тренировки, за да бъдат отстранени слабости.
„Момчетата дадоха всичко от себе си и създадохме достатъчно положения за гол. Щом не можахме да вкараме обаче, значи куцаме в завършващата фаза. Ще работим в тази насока и за подобряване на последния удар, защото отборът заслужава по-добри резултати и класиране“, заяви Попов. След двубоя в събота наставникът даде два почивни дни на тима. Във вторник „моряците“ започват работната седмица с две занимания.
Последна промяна от ludiq1913 на 05 окт 2009 13:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Черно море играе контрола със Стяуа на стадион „Генча“

Мнениеот ЕМИЛ » 05 окт 2009 13:29

Уау.Браво моряци.Ще играете срещу силен отбор ,а и не трябват визи за Румъния.Отивайте в Букурещ.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Черно море играе контрола с носител на КЕШ

Мнениеот Ticha » 05 окт 2009 13:35

По-добре със Стяуа отколкото с Фарул Констанца, които между другото изпаднаха във втора дивизия. А тая контрола със Стяуа още не е на 100% сигурна, доколкото разбрах аз.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 окт 2009 14:14

Ticha написа:А тая контрола със Стяуа още не е на 100% сигурна, доколкото разбрах аз.

Контролата е сигурна, ама не е сигурно на 100% дали ще бием :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 05 окт 2009 14:42

Не знам, но пък може да договорим Бибишков :mrgreen: нали президента на Стяуа му казал да си търси нов отбор още сега

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 окт 2009 14:44

Има и 2 седмици време Ч.Море да намерят треньор./Гочето Василев е безработен и е в Несебър.Гочето треньор с помощник Велизар е добър вариант :idea: /

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 окт 2009 15:11

За мишоците от Констанца няма смисъл да говорим,за боклуци като тях коментар няма.Стяуа е перфектен съперник.Класи над Черно Море,с по-големи традиции и успехи,от такъв мач ние можем само да спечелим и да си вдигнем самочувствието.Много ми се щеше мача да е във Варна...впрочем колко км. делят Варна и Букурещ :roll:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 05 окт 2009 15:19

Sagittarius написа:За мишоците от Констанца няма смисъл да говорим,за боклуци като тях коментар няма.Стяуа е перфектен съперник.Класи над Черно Море,с по-големи традиции и успехи,от такъв мач ние можем само да спечелим и да си вдигнем самочувствието.Много ми се щеше мача да е във Варна...впрочем колко км. делят Варна и Букурещ :roll:

Някъде 350 км, а не съм много съгласен, че Стяуа е в момента класи над нашия отбор и те се представят зле в първенството им, не са нищо особено, може би сме равностойни

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 окт 2009 15:25

В момента ние сме много зле и никак не ни подхожда да сравняваме Стяуа с нас,нали,биха ни Спортист Своге оня ден ако си забравил :mrgreen: .В каквато и форма да е Стяуа си е Стяуа,Бибишков дето го мисим за месия ако дойде на Тича-там даже не му дават да носи водите по тъча.Само с такива отбори трябва да играем-Стяуа,Цървена Звезда,Партизан,Олимпиакос,АЕК,Панатинайкос,Фенербахче,Галатасарай,Бешикташ...спокойно можем да играем с някой от тях при всяка пауза,само от такива контроли има полза за нас :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 05 окт 2009 15:26

Sagittarius написа:В момента ние сме много зле и никак не ни подхожда да сравняваме Стяуа с нас,нали,биха ни Спортист Своге оня ден ако си забравил :mrgreen: .В каквато и форма да е Стяуа си е Стяуа,Бибишков дето го мисим за месия ако дойде на Тича-там даже не му дават да носи водите по тъча.Само с такива отбори трябва да играем-Стяуа,Цървена Звезда,Партизан,Олимпиакос,АЕК,Панатинайкос,Фенербахче,Галатасарай,Бешикташ...спокойно можем да играем с някой от тях при всяка пауза,само от такива контроли има полза за нас :!:

ПСВ ни би с късмет, Стяуа нямат шанс

Върни се в “Черно море”