Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Време е ние феновете да вземе единно решение!
ти па откъде извади тия теории от нафталина, ае по-сериозно, турци, арменци, араби! Ае стига! Батков ВЪН!
Re: ЛЕВСКАРИ - ВРЕМЕ Е ЗА ПРОТЕСТ!
И тук да ти го напиша, че явно си решил да го туриш във всяка тема - тия турци, дето те гонят са плод на ГА единствено. Батков - моментално ВЪН!
-
- Контакти:
Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски
Аааа в събота Тошко Ганьов ще е някъде на почивка бре,ще маа мазни наденици и ще жули руйно винце,ще му пръднете на мустака вкиснат:):)
Принципно няма значение той къде ще е. Но не съм убеден една такава акция точно колко мирна трябва да бъде.
-
- Контакти:
Според мен днес няма да може да се съберем достатъчно много! Затово имам следното предложение - изразил съм го като тема във форума!
gong/viewtopic.php?f=34&t=28803
Очаквам мненията ви!
gong/viewtopic.php?f=34&t=28803
Очаквам мненията ви!

Подкрепям ви, макар и да не съм левскар !
Гаврата с "Левски" трябва да бъде незабавно прекратена ! Вярвам, че на това мнение са и феновете на всички други отбори ... Говоря за истинските любители на футболната игра ...
Никой не иска да гледа "ЛЕВСКИ" такъв !
Успех

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
-
- Контакти:
Само така!!!Напълно Ви подкрепям.Изгонете НЕКАДЪРНИЦИТЕ!!!Аз не съм от столицата,но със цялото си СИНЬО сърце и душа ВИ подкрепям.Време е Боклука да се Измете.Само ЛЕВСКИ!!!
Аз подкрепям идеята.
Приятелю tprodanov, като четеш толкова всички теми, кажи ми кой най - много натиска да купи Левски сега?
Роман Абрамович ли?
Или AIG?
Що не ги купиш ти?
Искам и аз да ги взема, но нямам милионите!
Тогава със сигурност ще цари левскарски дух, ама с какво ще плащаме?
На босия с цървулите ли?
Роман Абрамович ли?
Или AIG?
Що не ги купиш ти?
Искам и аз да ги взема, но нямам милионите!
Тогава със сигурност ще цари левскарски дух, ама с какво ще плащаме?
На босия с цървулите ли?
Re: Време е ние феновете да вземе единно решение!
Преди 3 години играхме 1/4 финал с Удинезе и си спомняте какво направи Йовов през първото полувреме. Тогава обаче феновете го изпратиха с аплодисменти и скандираха името му, а след това обърнахме мача. Оттогава си мечтая и мислех, че е възможно, един ден да видя как след няколко неуспешни мача (в случая са 5 и то направо трагични), на Герена ще има 10 000 сини фенове, скандиращи мощно "Само Левски".
В момента Левски не е отбор, а някаква сбирщина от объркани, изморени, контузени и уплашени момчета. Досега се видя, че нито Батков, нито Гонзо, нито Ратко могат да оправят отбора. На този етап ръководството не може да помогне на футболистите да заиграят подобаващо за синята фланелка. Единствените, които могат да го направят сме ние - публиката. За жалост, това няма да стане, защото вече страшно много хора са се отказали да подкрепят отбора. Вече дори и тези, които ходят на мачовете и имат намерение да ходят на следващите мачове, ще отидат там и ще псуват този и онзи играч, ще искат да "свалят от власт" Батков, ще искат оставки и ще скандират "мишки сте". А единственото, с което можем аз и всеки един от вас да помогнем на Левски е подкрепата от трибуните. Това, разбира се, не означава, че не трябва да има някакъв протест срещу играта и резултатите, но нека този протест да не надделява над обичта към синия отбор. Поне според мен е така, не знам вие как мислите.
В момента Левски не е отбор, а някаква сбирщина от объркани, изморени, контузени и уплашени момчета. Досега се видя, че нито Батков, нито Гонзо, нито Ратко могат да оправят отбора. На този етап ръководството не може да помогне на футболистите да заиграят подобаващо за синята фланелка. Единствените, които могат да го направят сме ние - публиката. За жалост, това няма да стане, защото вече страшно много хора са се отказали да подкрепят отбора. Вече дори и тези, които ходят на мачовете и имат намерение да ходят на следващите мачове, ще отидат там и ще псуват този и онзи играч, ще искат да "свалят от власт" Батков, ще искат оставки и ще скандират "мишки сте". А единственото, с което можем аз и всеки един от вас да помогнем на Левски е подкрепата от трибуните. Това, разбира се, не означава, че не трябва да има някакъв протест срещу играта и резултатите, но нека този протест да не надделява над обичта към синия отбор. Поне според мен е така, не знам вие как мислите.