Идеята ти е отлична ,"Левски" това са милионите верни привърженици !!!
Не трябва да чакаме на фен клубовете ,всеки трябва да помогне за честването на 100 годишнината на нашия "Левски" !!!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Levski4Ever
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
Вие не разбрахте ли, че дори Старокин да има желание, и да се раздава, той е ТАКТИЧЕСКИ НЕГРАМОТЕН. Такъв играч не ни трябва в ЛЕВСКИ.

Re: Левски Вековенъ; 100 доброволци за 100-годишнината
Kaто първа крачка предлагам всеки ,който има възможност да си купи абонаментна карта за новия сезон !!!
така ще подкрепим финансово нашият отбор в юбилейната година !!!
така ще подкрепим финансово нашият отбор в юбилейната година !!!
Кои ще ни направи логото ?
Аз съм доброволец да работя в тази посока... как става ?
Аз съм доброволец да работя в тази посока... как става ?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Levski4Ever написа:Вие не разбрахте ли, че дори Старокин да има желание, и да се раздава, той е ТАКТИЧЕСКИ НЕГРАМОТЕН. Такъв играч не ни трябва в ЛЕВСКИ.
То,пък,щото Пинто е много "грамотен"...
Старокин се представя много добре, като опорен полузащитник. Според мен имаме нужда от човек, който може да запълва дупки!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- blue avalanche
- Контакти:
W84me написа:Старокин се представя много добре, като опорен полузащитник. Според мен имаме нужда от човек, който може да запълва дупки!
Да,ама Пелето предподписа за още една година.

a на Старокин договора до кога му е,някой знае ли.Омръзна ми да подаряваме футболери може 5000лв да вземем ,но стига с тези подаръци.
LEVSKI_FOREVER
- Умопомрачен
- Контакти:
PAAZO написа:Идеята ти е отлична ,"Левски" това са милионите верни привърженици !!!
Не трябва да чакаме на фен клубовете ,всеки трябва да помогне за честването на 100 годишнината на нашия "Левски" !!!
Позволи ми да се усъмня в думите ти... ако наистина мислеше това което казваш, а именно, че идеята ми е отлична, щях да съм получил от теб лично съобщение, ама такова не намирам в пощата си

Левски София
- amstel_beer
- Контакти:
zlatan написа:a на Старокин договора до кога му е,някой знае ли.Омръзна ми да подаряваме футболери може 5000лв да вземем ,но стига с тези подаръци.
Той е човек "на някой" и няма да бъде освободен... Спомнете си умишлено направената дузпа срещу Пирин ГД.