Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
komi
Контакти:

Re: Време е ние феновете да вземе единно решение!

Мнениеот komi » 05 окт 2009 14:53

Момчета, добре мислете как ще я вършите работата, щото да не стане като с Ботев. Мустака е доказал, че не му пука грам за Левски. Та в тоя ред на мисли да не започне да се държи като Христолов и да му сърбате попарата дълго време. Както и в случая с Ботев желая успех и бързо избавление от мазния педал, защото е ясно, че никой няма файда от цялата работа. Най - малко ЦСКА и неговите фенове. Милиони пъти съм казвал - за силен ЦСКА трябва силен Левски и обратно. А ако имаме и силен Ботев, Черноморец, Литекс и т.н. най - добре.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: ДНЕС 7 ЧАСА на Алабин

Мнениеот Pro-European » 05 окт 2009 14:54

ЕМИЛ написа:А защо точно в 19:00?той там ли ще е?И какъв ще бъде мотивът на протеста?

Добре ли прочетох? Какъв ще бъде мотивът на протеста???

Няма да е: практични съвети за готвене в условията на финансова криза;
нито пък: нерешени въпроси относно гласуването с квалифицирано мнозинство в Договора за реформи;

няма да е това мотива, ЕМИЛЕ!

Мотивът ще е само един: Създаване на дисконфорт на Батков - цивилизовано - с цел продажбата на акциите на клуба на нормална цена и прекратяване съсипването на Левски.

Това мисля е мотива.
Авторът на темата: Ще спре ли..

plam4os
Контакти:

Re: ЛЕВСКАРИ - ВРЕМЕ Е ЗА ПРОТЕСТ! ДНЕС 7 ЧАСА на Алабин

Мнениеот plam4os » 05 окт 2009 14:55

Само да питам: как по-точно решихте, че Батков ще е там в 19 - 19:30 часа?

SINIOTO SARCE
Контакти:

Мнениеот SINIOTO SARCE » 05 окт 2009 14:56

Първо аз протестирам, че някой редактира и добави в заглавието ми - ДНЕС 7 ЧАСА НА АЛАБИН!
идеята ми бе за друг тип протест - С НАДПИСИ И ТРАНСПАРАНТИ! Нямам против и шествие - но то не става по този начин! ТАКА СЕ ОТКЛОНЯВАМЕ ОТ ТЕМАТА!
Нека този който ми бръкна в заглавието го промени! Моля! Значи тук без никакви проблеми влизате в чужди профили!
Последна промяна от SINIOTO SARCE на 05 окт 2009 15:01, променено общо 1 път.

toldo
Контакти:

Мнениеот toldo » 05 окт 2009 14:57

НЕЕЕ важно той да е там важно е ние да сме там !!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 окт 2009 14:58

plam4os написа:Само да питам: как по-точно решихте, че Батков ще е там в 19 - 19:30 часа?

И аз това питам? Детска работа.Аз пък нямада отида там.Аре да видим кво ще ми направите?

toldo
Контакти:

Мнениеот toldo » 05 окт 2009 15:00

ЕМИЛ написа:
plam4os написа:Само да питам: как по-точно решихте, че Батков ще е там в 19 - 19:30 часа?

И аз това питам? Детска работа.Аз пък нямада отида там.Аре да видим кво ще ми направите?

КАто не ти се идва се ди си у вас!!!!!!!!!!!!!! :)

levskifan82
Контакти:

Национален протест срещу управлението на ПФК Левски

Мнениеот levskifan82 » 05 окт 2009 15:01

Уважеми фенове,
предлагам ви да се организираме в протест срещу управлението на Тодор Батков и да поискаме отстраняването на Достанич от поста "старши треньор". Предлагам протеста да се състои в събота 10.10.2009 г., Предлагам събота, защото е неработен ден и може да се съберат фенове и от провинцията. Може да се съберем в 12:00 ч. на Метростанция ст."Васил Левски"/бившото синьо кафе/ след, което да направим шествие до офиса на Т.Батков.
Очаквам вашите коментари! Ако сте съгласни, бих желал да помоля Гонг и Дарик да станат наши медийни партньори. Ние да го пуснем във всички форуми в интернет пространството и по този начин мисля, че до събота имаме възможност да организираме едно мащабно фенско шествие!
Ако не се лъжа за такъв тип протест трябва да поискаме разрешение и от общината, но разчитам, че поне ще свърши Вл.Владимиров от НФК Левски!
Никой не е по-голям от Левски!!!

mun4o1
Контакти:

Мнениеот mun4o1 » 05 окт 2009 15:02

ЕМИЛ написа:

Ходи при гугутката тогава

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Re: ЛЕВСКАРИ - ВРЕМЕ Е ЗА ПРОТЕСТ!

Мнениеот comandosa1 » 05 окт 2009 15:02

Аз си мисля че протеста трябва да е на тренировката, или пред администрацията на отбора на "Тодорини кукли". На "Алабин" няма да има никой, нито медии, нито Паткоф, ще има само секретарки и служители на Патока.

Върни се в “Архив”