Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
Може ли, някой, който е по-навътре в нещата да ми каже защо този човек е винаги в отбора "кондиционния треньор Ясен Екимов" . Много ми е интересно. Контузени играчи колкото щеш не са в добра кондиция, не можели играчите да играят на цикъл Сряда-Събота. А този за какво е там. На всичко отгоре отцелява при смяната на всеки от началниците си.
- amstel_beer
- Контакти:
White Fang написа:Хора, как ви звучи идеята Хичо да се върне при нас?
Ако продадем Рамос, може и да го привлечем.

- Levski4Ever
- Контакти:
comorad написа:Може ли, някой, който е по-навътре в нещата да ми каже защо този човек е винаги в отбора "кондиционния треньор Ясен Екимов" . Много ми е интересно. Контузени играчи колкото щеш не са в добра кондиция, не можели играчите да играят на цикъл Сряда-Събота. А този за какво е там. На всичко отгоре отцелява при смяната на всеки от началниците си.
Аз имам същият въпрос за Орлин Старокин и Данчо Милиев, но отговор няма.

Levski4Ever написа:comorad написа:Може ли, някой, който е по-навътре в нещата да ми каже защо този човек е винаги в отбора "кондиционния треньор Ясен Екимов" . Много ми е интересно. Контузени играчи колкото щеш не са в добра кондиция, не можели играчите да играят на цикъл Сряда-Събота. А този за какво е там. На всичко отгоре отцелява при смяната на всеки от началниците си.
Аз имам същият въпрос за Орлин Старокин и Данчо Милиев, но отговор няма.
Е Данчо е вече аут. Старокин, дано Наско го разкара. На тези Левски им е прекалено голям клуб.
Ама Екимов е под всякаква критика. Сега и с Руслан, очаквам подготовката и нивото на вратарите да падне много

- Умопомрачен
- Контакти:
Левски Вековенъ; 100 доброволци за 100-годишнината
Левскари, нашия любим отбор навършва един век след по-малко от година. Отдавна съм се убедил, колко бързо и неусетно минава времето. То си тече и не чака никой, няма опция да му натиснеш пауза, защото не смогваш на темпото му. С това искам да кажа, че няма да се усетим как бързо ще стане 24.05.2014 г. Поради което, нека подготовката за честванията на 100-годишния юбилей на Левски да започне - СЕГА!
За какво става въпрос?
Ако както често се твърди от страна на привържениците на синия клюб, че точно те са неговото олицетворение в най-голяма степен, а не толкова президентите, директорите, треньорите и футболистите, то от това произтичат не само права и привилегии, но също, задължения и отговорности. Като например, подготовката и организацията за честването на вековния юбилей на Левски София.
Имам някой идеи свързани с честването на юбилея и търся доброволци които да помогнат за осъществяването им. Желаещите да станат такива, моля да се свържат с мен на лично съобщение. Останалите може да пишете в темата, не ми пречите
П.П. Не съм особен почитател на лозунгите и клишетата, по ред причини, една от които е, че те често имат обратен ефект. И все пак, ще кажа, че това е точния момент в който може да изявите реално своята отдаденот и любов към Левски. Възползвайте се!
Не всеки ден или година Левски става на един век, ако може да перифразирам лафа, че не всеки ден е великден.

За какво става въпрос?
Ако както често се твърди от страна на привържениците на синия клюб, че точно те са неговото олицетворение в най-голяма степен, а не толкова президентите, директорите, треньорите и футболистите, то от това произтичат не само права и привилегии, но също, задължения и отговорности. Като например, подготовката и организацията за честването на вековния юбилей на Левски София.
Имам някой идеи свързани с честването на юбилея и търся доброволци които да помогнат за осъществяването им. Желаещите да станат такива, моля да се свържат с мен на лично съобщение. Останалите може да пишете в темата, не ми пречите

П.П. Не съм особен почитател на лозунгите и клишетата, по ред причини, една от които е, че те често имат обратен ефект. И все пак, ще кажа, че това е точния момент в който може да изявите реално своята отдаденот и любов към Левски. Възползвайте се!

Последна промяна от Умопомрачен на 12 юни 2013 19:24, променено общо 1 път.
Левски София
Re: Левски Вековенъ; 100 доброволци за 100-годишнината
Отиди на Тодор Александров в НКП и си кажи идеите.Никой няма да те отпрати.Ще те излушат и се надявам да ти помогнат.
- Умопомрачен
- Контакти:
Re: Левски Вековенъ; 100 доброволци за 100-годишнината
flo. написа:Отиди на Тодор Александров в НКП и си кажи идеите.Никой няма да те отпрати.Ще те излушат и се надявам да ти помогнат.
За въпросните идеи нямам нужда от печат "одобрено от НКП", ако ме разбираш какво имам предвид. Призива ми е насочен към всички левскари, а не само към членуващите във фенклубове и фракции, ако не ми е това мисълта може би щях да направя точно това което казваш. А иначе точно мен няма как да ме отпратят от мястото на което ме пращаш, така че, и такива притеснения нямам. Както казах, обръщам се към всички левскари, а все си мисля, че повечето, за добро или за лошо, не членуват в клубове и фракции. Пък и не бива все едни и същи хора да вършат цялата работа постоянно, нека и другите се включат.
П.П. Ако от НКП искат да се включат, нека ми пишат, ще ги изслушам и няма да ги отпратя

Левски София
Е то защото Кр.Kолев е някакъв корифей в треньорството...
))

Аз пък смятам, че Старокин трябва да остане. Пинто адски много ме дразни с неадекватните си включвания в атака и тоталното оголване на зоната си. Да не говорим, че Старокин е по-добър в средата на терена от кажи речи всички налични футболисти там. Може да прави грешки и да има неточности на този пост, но търси да поема топката и да я разпределя. Ае може да не е "твърд титуляр", но със сигурност всеки отбор се нуждае от футболисти, които да "попълват дупки" при контузени.
Аз не мисля, че ще издържа още един сезон, в който централни защитници с качествата на Данчо Милиев, Иво Иванов и Румен Ели ще ми изнасят топката, защото средната ни линия се е скрила зад противници. После си псуваме централните бранители, че правили грешки в разиграванията и сме подарявали голове..... Като трябва да изнасят топката през 80% от мача, а те просто не са силни в това..... (то колкото и да са силни е ясно, че ще объркат 1-2 положения за цял мач) ще е като с/у Миньор при Костов - добри идеи, но никаква връзка с реалността. В 80мин. падаме от Миньор П в София, а централните бранители си цъкат на центъра и никой не търси топката.
Иначе, дано опрем до там, че с махането на тоя или ония да цъфнем и вържем.
Аз не мисля, че ще издържа още един сезон, в който централни защитници с качествата на Данчо Милиев, Иво Иванов и Румен Ели ще ми изнасят топката, защото средната ни линия се е скрила зад противници. После си псуваме централните бранители, че правили грешки в разиграванията и сме подарявали голове..... Като трябва да изнасят топката през 80% от мача, а те просто не са силни в това..... (то колкото и да са силни е ясно, че ще объркат 1-2 положения за цял мач) ще е като с/у Миньор при Костов - добри идеи, но никаква връзка с реалността. В 80мин. падаме от Миньор П в София, а централните бранители си цъкат на центъра и никой не търси топката.
Иначе, дано опрем до там, че с махането на тоя или ония да цъфнем и вържем.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Мен Старокин ме радва повече като дефанзивен халф.При Костов игра в няколко мача такъв и се справи добре.Може да изнася топката и не го е страх да мине 1-2 човека.Може да остане и да се налага като халф когато има проблеми.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]